Ο «θρυλικός» τελικός, οι Εθνικές και ο Μπέος!

Νίκος Μποζιονέλος
Ο «θρυλικός» τελικός, οι Εθνικές και ο Μπέος!

bet365

Live από τη Nova o τελικός του Len Super Cup Γυναικών ανάμεσα στη Σαμπαντέλ και στον Ολυμπιακό την Παρασκευή, ζωντανά και το Ελλάδα – Ρουμανία (World League πόλο Ανδρών) και Ελλάδα – Σερβία (φιλικό στα Χανιά, ποδόσφαιρο). Στο Μακεδονία TV απόψε παρεμβαίνει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
To πόλο έχει τη τιμητική του στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους αγώνες, Ελλάδα – Ρουμανία για το World League στους Άνδρες, Ολυμπιακός – Γλυφάδα για την Α1 Γυναικών και Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός στον τελικό του Len Super Cup Γυναικών.
Η αρχή θα γίνει την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 18:00 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD του αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FINA World League στο πόλο Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Κώστας Τατάκης.
Αμέσως μετά στις 20:15 θα ακολουθήσει επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας Ολυμπιακός – Γλυφάδα για την πρεμιέρα της Α1 πόλο Γυναικών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο ρεπορτάζ ο Διονύσης Στρούμπος.
Τέλος, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 19:30, θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 ο τελικός στο Len Super Cup Γυναικών, ανάμεσα στη Σαμπαντέλ και στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Κώστας Τατάκης και στο σχόλιο ο Διονύσης Στρούμπος. Η τροπαιούχος του LEN Champions League, Σαμπαντέλ, θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του LEN Trophy, Ολυμπιακό, σε έναν αγώνα με στόχο την κατάκτηση του ευρωπαϊκού Super Cup, του πρώτου τίτλου της σεζόν που ξεκινά. Και οι τρεις αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ οι αγώνες Ολυμπιακός – Γλυφάδα και Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός, θα καλυφθούν και από το Web TV του Novasports.gr.
«Derby» απόψε με Ψωμιάδη και Μπέο
Πιο ανανεωμένο, γεμάτο νέες στήλες, αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, ειδήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και όπως πάντα σε μεγάλη φόρμα, το «Derby» με παρουσιαστή τον Κώστα Χήτα και απόψε στις 22:30, στο Μακεδονία TV. Καλεσμένοι στο στούντιο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο διευθυντής της «Arena Press» Νίκος Πετρουλάκης, ο νομικός Μπάμπης Αποστολίδης, ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου και ο πρόεδρος διαιτητών Θεσσαλονίκης Απόστολος Ντάβελας. Παρεμβαίνουν τηλεφωνικά ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο δημοσιογράφος Κώστας Σαμοθράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης.
Και Ελλάδα – Σερβία αύριο στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου, Ελλάδα – Σερβία, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Αποστόλης Λάμπος και Γιώργος Βασιλείου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά μέσω του Novasports.gr.
Επτά φιλικά αύριο από τον OTE TV
Ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε και θα επτά σπουδαία διεθνή φιλικά αύριο, Τρίτη 18 Νοεμβρίου. Ξεχωρίζουν τα Αργεντινή – Πορτογαλία στο «Ολντ Τράφορντ» και Σκωτία - Αγγλία στο «Σέλτικ Παρκ» της Γλασκώβης, όπως και το Αυστρία – Βραζιλία στο «Ερνστ Χάπελ της Βιέννης:
Τρίτη 18/11
* 19:00 Σλοβενία – Κολομβία, OTE Sport 1
* 20:00 Αυστρία – Βραζιλία, OTE Sport 3
* 21:45 Αργεντινή – Πορτογαλία, OTE Sport 1
* 22:00 Σκωτία – Αγγλία OTE Sport 2
* 01:00 Χιλή – Ουρουγουάη, OTE Sport 1
* 01:00 Βολιβία – Βενεζουέλα, OTE Sport 2
* 03:00 Περού – Παραγουάη, OTE Sport 1
Οι προσεχείς μεταδόσεις του Action 24
Τρία live ματς συμπεριλαμβάνει το προσεχές πρόγραμμα μεταδόσεων του Action 24. Το Σάββατο θα μεταδώσει τα Κράσνονταρ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (15:30) και Ζενίτ – Κούμπαν (18:00) για τη ρωσική Premier Liha και την Κυριακή στις 13:30 το Χρόνινχεν – PSV Αϊντχόφεν για την ολλανδική Eredivisie.
Η Αγγελική Καββαδία «Στο Φιλέ» του Novasports 3
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από το Novasports 3, την εκπομπή «Στο Φιλέ», στην οποία καλεσμένη είναι η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Αγγελική Καββαδία. Η 20χρόνη βολεϊμπολίστρια, μιλάει στον Παντελή Λώλη, για τη δύο μεγάλες νίκες του «τριφυλλιού» επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Γυναικών και που μπορεί να φτάσει ο Παναθηναϊκός που φιγουράρει αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και για τους προσωπικούς της στόχους. Παράλληλα, δίνει τα προγνωστικά της και για τη φετινή Volley League. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της Volley League.
Photomedia
Η τελευταία εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «#HASHTAG» στο E TV κατάφερε να σημειώσει στο σύνολο του κοινού έως και 11,2% ενώ στα εμπορικά κοινά γυναικών 25-44 ετών, η τηλεθέαση της εκπομπής έφτασε στο 14,4%, σε μια δύσκολη τηλεοπτικά ζώνη, με τον ανταγωνισμό να ξεκινά με ποσοστά που ξεπερνούσαν ακόμα και το 40%.
Στο 4ο live του, το «Dancing With The Stars 5» του ΑΝΤ1 χόρεψε ελληνικά… Και φυσικά η Δούκισσα Νομικού τρέλανε και πάλι κόσμο...
 

Τελευταία Νέα