Βραδιά με Αστέρα, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Νίκος Μποζιονέλος
Βραδιά με Αστέρα, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

bet365

Οι μάχες του Europa League σε ΑΝΤ1 και κανάλια Novasports για Αστέρα, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Στη Βουλή έφτασε η κρίση στον Τύπο της Θεσσαλονίκης.
Το ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa League συνεχίζει να «παίζει» στον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr. Αύριο, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει τους τη Φιορεντίνα σε ματς που μεταδοθεί ζωντανά στις 22:05 από τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, «Europa League Live» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση που σχολιάζει τη δράση αλλά και όλα τα γκολ της αγωνιστικής παρουσιάζοντας εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις κρίσιμες αναμετρήσεις.
Οι καθοριστικοί αγώνες του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης για τους ομίλους του Europa League μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Στο «Απόστολος Νικολαϊδης», ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος Αϊντχόφεν, με τους Κυπελλούχους Ελλάδας να επιδιώκουν μπροστά στους φιλάθλους τους, νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν σε τροχιά πρόκρισης. Ο αγώνας θα καλυφθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 20:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Γιώργος Αργυρόγλου. Την ίδια ώρα (20:00), θα προβληθεί επίσης σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με την Τότεναμ. Οι Αρκάδες θα υποδεχτούν τους «Πετεινούς» και θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Γιώργος Μαρκόπουλος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Oι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των δύο αγώνων από τις 18:30 με την εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών», η οποία θα φιλοξενήσει τα pre game shows με όλα τα τελευταία νέα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Με τη λήξη των αγώνων στις 00:00, τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1HD, στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων, ενώ θα υπάρχει και πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου
* 19:00 Ντιναμό Μόσχας – Εστορίλ, Novasports 7 σε περιγραφή Νίκου Καπίρη
* 20:00 Αστέρας Τρίπολης - Τότεναμ, Novasports 1 σε περιγραφή Άγγελου Στυλιάδη
* 20:00 Παναθηναϊκός – Αϊντχόφεν, Novasports 2 σε περιγραφή Γρηγόρη Παπαβασιλείου
* 20:00 Απόλλων Λεμεσού - Γκλάντμπαχ, Novasports 6 σε περιγραφή Ηλία Βλάχου
* 22:05 Φιορεντίνα – ΠΑΟΚ, ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου
* 22:05 Έβερτον - Λιλ, Novasports 2 σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη
* 22:05 Νάπολι – Γιουνγκ Μπόις, Novasports 1 σε περιγραφή Μιχάλη Κατσαφάδου
* 22:05 Γκινγκάμπ – Ντιναμό Μινσκ, Novasports 6 σε περιγραφή Γιαννίκου Δούσκα
Live η Euroleague
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πολλά live ματς για την Euroleague (οι «αιώνιοι» παίζουν την Παρασκευή): στην Κωνσταντινούπολη, η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Η Νίζνι θα αναμετρηθεί με την Αναντόλου Εφές και η Ζαλγκίρις Κάουνας με την Ούνιξ Καζάν, ενώ στο Τελ Αβιβ, η Μακάμπι Ελέκτρα θα υποδεχτεί την Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και σχόλια. Η «Super Euroleague» την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου θα προβληθεί στις 00:00 από το Novasports 3 και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 23:30 από το Novasports 3.
Πέμπτη 6/11
* 18:00 Νίζνι – Αναντόλου Εφές, σε περιγραφή Χρήστου Καούρη από το Novasports 3
* 19:45 Ζαλγκίρις Κάουνας – Ούνιξ Καζάν, σε περιγραφή Γιώργου Συρίγου από το Novasports 3
* 21:00 Μακάμπι Ελέκτρα – Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, σε περιγραφή Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 7
* 22:00 Φενερμπαχτσέ Ούλκερ – Μπαρτσελόνα, σε περιγραφή Δημήτρη Καρύδα από το Novasports 3
Στη Βουλή η κρίση στον Τύπο της Θεσσαλονίκης
Στη Βουλή μεταφέρεται η συζήτηση για τις τελευταίες εξελίξεις στις εκδοτικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης και το κλίμα φόβου και ανέχειας που βιώνουν εκατοντάδες εργαζόμενοι σ’ αυτές. Πρόσφατα η στήλη αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει σε «Αγγελιοφόρο» και «Μακεδονία». Με επίκαιρη ερώτησή τους 9 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τη βουλευτή Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου, αναδεικνύουν το εύρος της κρίσης που πλήττει τον τοπικό Τύπο, σκιαγραφούν τις συνθήκες ευτελούς εργασίας και υποδεικνύουν την καταπάτηση της νομοθεσίας και την καταστρατήγηση ουσιωδών εργασιακών δικαιωμάτων.
Σε ό,τι αφορά στα «Σπορ του Βορρά», στην ερώτηση τονίζεται ότι «η καθυστέρηση της μισθοδοσίας είναι στους δύο μήνες και πάντα υπάρχει η απειλή του άμεσου “λουκέτου”», ενώ στην περίπτωση του «Τύπου Θεσσαλονίκης» σημειώνεται ότι η διοίκηση της εταιρίας «προχώρησε στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων και στην απόλυση 2 δημοσιογράφων». Για τη στη «Metrosport», οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι «παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης, υπάρχουν πολύμηνες καθυστερήσεις δεδουλευμένων μισθών, οι οποίες πλησιάζουν το ένα έτος και οι πληρωμές “έναντι” είναι συχνότατο φαινόμενο».
Την ερώτηση υπογράφουν, εκτός της Δέσποινας Χαραλαμπίδου, οι βουλευτές Ιωάννης Αμανατίδης, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη, Αναστάσιος Κουράκης, Κωνσταντίνος Μπάρκας, Μαρία Μπόλαρη, Ιωάννης Σταθάς και Δημήτρης Στρατούλης.
 

Τελευταία Νέα