Οι πρώτες μεταδόσεις της Euroleague και το… sexy «Dancing»!

Νίκος Μποζιονέλος
Οι πρώτες μεταδόσεις της Euroleague και το… sexy «Dancing»!

bet365

Τα αστέρια της Euroleague… παίζουν μπάσκετ και φέτος, σε Nova και ΝΕΡΙΤ. Αύριο η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup στα κανάλια Novasports. Οι φετινές συμμετέχουσες στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1.
Τα αστέρια της Euroleague… παίζουν μπάσκετ και φέτος, στα κανάλια Novasports που θα μεταδίδουν όλα τα ματς κάθε εβδομάδα πλην ενός, που θα δείχνει η ΝΕΡΙΤ.
Η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ανοίγει την αυλαία για την σεζόν 2014-15, το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους 11 από τους 12 αγώνες της 1ης αγωνιστικής. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πρεμιέρα του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδας Παναθηναϊκού, ο οποίος υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την πολωνική Τούροφ, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να μπουν με το δεξί στην διοργάνωση. Στην περιγραφή του αγώνα από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Νικήτας Αυγουλής, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρει ο Χρήστος Καούρης. Εκτός όμως από το παιχνίδι του «τριφυλλιού» η 1η αγωνιστική περιλαμβάνει και αγώνες που αναμένεται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις όπως Μακάμπι – Λιμόζ και Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Μιλάνο.
Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους, θα αναλύσει την αγωνιστική δράση, με πλούσια ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις και έγκυρα σχόλια.
Η «Super Euroleague» την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου θα προβληθεί στις 23:15 από το Novasports 3, την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 23:45 από το Novasports 3 και την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Τούροφ από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Αύριο, Τετάρτη 15/10 καλεσμένος θα είναι ο Μιχάλης Κακιούζης. Ο έμπειρος άσος της ΑΕΝΚ Δημουλάς και πρώην αρχηγός της Εθνικής μιλάει για τη φετινή Euroleague, την Basket League, ενώ αναφέρεται και στους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων.
Τετάρτη 15/10
* 21:30 Λαμποράλ Κούτσα – Νεπτούνας, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 3.
Πέμπτη 16/10
* 20:00 Αναντόλου Εφές – Ούνιξ Καζάν, σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή από το Novasports 3.
* 20:00 Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ – Ουνικάχα Μάλαγα, σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το Novasports 6.
* 21:05 Μακάμπι Ελέκτρα – Λιμόζ, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 2.
* 21:45 Ερυθρός Αστέρας – Γαλατασαράι, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 3.
* 22:00 Βαλένθια – Ολυμπιακός, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου από τη ΝΕΡΙΤ.
Παρασκευή 17/10
* 19:00 Νίζνι – Σάσαρι, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 1.
* 20:30 Ρεάλ Μαδρίτης – Ζαλγκίρις Κάουνας, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 3.
* 21:15 Άλμπα Βερολίνου – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη από το Novasports 6.
* 21:30 Παναθηναϊκός – Τούροφ, σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, από το Novasports 2.
* 22:00 Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ – Αρμάνι Μιλάνο, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου από το Novasports 7.
* 22:30 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από το Novasports 3.
Η πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο Eurocup στα κανάλια Novasports
H προσπάθεια του ΠΑΟΚ για διάκριση στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον αγώνα Καρσίγιακα - ΠΑΟΚ, για την 1η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά μέσω του novasports.gr.
Flash sport media news
* Ακροαματικότητα 8,2% είχε ο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για το διάστημα από 8 Σεπτεμβρίου ως τις 5 Οκτωβρίου σύμφωνα με τη μέτρηση της Bari-Focus. Ο Sentra 103.3 είχε 3%.
* Σε συνεργασία προχωρούν ο ΟΤΕ TV και η ΚΑΕ ΑΕΚ με στόχο τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Α1, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV. Αναλυτικά εδώ.
* Τρία ματς από το ολλανδικό πρωτάθλημα της Eredivisie θα δείξει live το Σάββατο η Nova. Στις 19:30 το PSV Αϊντχόφεν – ΑΖ Αλκμααρ (Novasports 3), στις 20:45 το Φέγενορντ - Χεράκλες (Novasports 2) και στις 21:45 το Τβέντε - Αγιαξ (Novasports 3).
* Καρέ live αγώνων το Σαββατοκύριακο από το Action 24. Το Σάββατο 18/10 θα δείξει στις 13:30 το ΤΣΣΚΑ – Κούμπαν, στις 16:00 το Κράσνονταρ - Ζενίτ και στις 22:15 το Αρούκα – Πόρτο. Την Κυριακή θα μεταδοθεί στις 18:00 το Εστορίλ – Μπελενένσες.
* Η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει φέτος τους αγώνες της Α1 βόλεϊ Γυναικών πλην ορισμένων επιλεγμένων εντός έδρας ματς των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα μεταδίδονται από τα κανάλια Novasports. Πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 18/10 στις 20:00 με την αναμέτρηση ΑΕΚ - Α. Ο. Θήρα.
Photomedia
Ιδού οι οκτώ γυναικάρες που θα χορέψουν στο φετινό «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1. Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τα 14 ζευγάρια την Κυριακή 26 Οκτωβρίου που θα κάνει πρεμιέρα ο νέος κύκλος του talent show.
 

Τελευταία Νέα