Το Europa League, το ρεκόρ του Βόιτ και η θρυλική βραδιά!

Νίκος Μποζιονέλος
Το Europa League, το ρεκόρ του Βόιτ και η θρυλική βραδιά!

bet365

Η τηλεοπτική κάλυψη της πρώτης… μάχης των ελληνικών ομάδων στο Europa League, αφιέρωμα και live στο Eurosport για το ρεκόρ του Γενς Βόιτ, πώς πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού ο Νίκος Χατζηνικολάου, δικαίωση των εργαζομένων του Λυμπέρη, πρωτοφανής απόφαση υπέρ του εκδότη της «Απογευματινής».
Η πρώτη μάχη των ελληνικών ομάδων στο Europa League ξεκινά αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου!
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη διοργάνωση και την πρεμιέρα της, κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας, στις 20:00 με μετάδοση από τον ΑΝΤ1 σε ματς που θα περιγράψει ζωντανά ο Μιχάλης Τσώχος. Στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης θα βρίσκεται ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ενώ τα μεσάνυχτα στο «Europa League live» o Ιάκωβος Φιλιππούσης και η ομάδα του σχολιάζουν όλη τη δράση από την «πρώτη» του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης. Στην εκπομπή θα μεταδοθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του Δικέφαλου με τη Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα αλλά και από το ματς του πρωτάρη Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη.
Η προσπάθεια των άλλων δύο ελληνικών ομάδων για διάκριση στους ομίλους του Europa League ξεκινάει στα κανάλια Novasports: Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων. Στην Κωνσταντινούπολη, ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας με μετάδοση στις 20:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Γιώργος Μαρκόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr. Στις 22:05 θα ακολουθήσει επίσης στα Novasports 2 και Novasports 2 HD, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Κανελλάκης και ο Γιάννης Πάγκος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Κωστής Μπότσαρης, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Παναγιώτης Στεφάνου. Μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (21:00), οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα του αγώνα με το Pre Game Show από το γήπεδο της Τούμπας, σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου.
Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα των μεταδόσεων του Europa League.
Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου
* 19:00 Καραμπάγκ – Σεντ Ετιέν, Novasports 2 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
* 20:00 Παναθηναϊκός – Ντινάμο Μόσχας, ΑΝΤ1 σε περιγραφή Μιχάλη Τσώχου
* 20:00 Μπεσίκτας – Αστέρας Τρίπολης, Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
* 20:00 Γκλάντμπαχ - Βιγιαρεάλ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη
* 20:00 Παρτίζαν - Τότεναμ, Novasports 6 σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη
* 20:00 Απόλλων Λεμεσού – Ζυρίχη, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
* 22:05 Έβερτον - Βόλφσμπουργκ, Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
* 22:05 ΠΑΟΚ – Ντιναμό Μινσκ, Novasports 2 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη
* 22:05 Σεβίλλη - Φέγενορντ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
* 22:05 Νάπολι – Σπάρτα Πράγας, Novasports 6 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα
* 22:05 Φιορεντίνα - Γκινγκάμπ, Novasports 7 σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου
Καλεσμένος απόψε ο Κώστας Χαλκιάς
Απόψε στις 21:45 η ΝΕΡΙΤ θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι.
Ο αγώνας, τον οποίο θα περιγράψει ο Βασίλης Μπακόπουλος, θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από το κανάλι ΝΕΡΙΤ HD.
Στις 21.00 και μέσα από την εκπομπή του Champions League, ο Ιωσήφ Νικολάου θα φιλοξενήσει στο στούντιο τον Κώστα Χαλκιά. Στην pre-game εκπομπή θα παρουσιαστούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 00:00 ακολουθεί η εκπομπή post game με ανάλυση των φάσεων, εκτεταμένα στιγμιότυπα από τους υπόλοιπους αγώνες και δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Μόναχο. Στο πλαίσιο της εκπομπής θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ, σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη.
Στο Eurosport ο Βόιτ για την κατάρριψη του θρυλικού ρεκόρ!
Στο πλευρό του Γενς Βόιτ θα είναι το Eurosport στην προσπάθειά του να γράψει ιστορία αύριο, Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο ποδηλατοδρόμιο του Γκρέντσεν στην Ελβετία! Ο Γερμανός πρωταθλητής θα προσπαθήσει να καταρρίψει το θρυλικό «Ρεκόρ της Ώρας» που κρατά από το 2005 ο Οντρέι Σοσένα με 49.700 μέτρα! Ο αγώνας θα προβληθεί live στο Eurosport και στις 70 τηλεοπτικές αγορές του καναλιού στις ζώνες Ευρώπης και Ασίας / Ειρηνικού.
Ως το «Σπίτι της Ποδηλασίας» το Eurosport όχι μόνο θα παρουσιάσει την προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ, αλλά θα προσφέρει στους φίλους του αθλήματος μια ημέρα με περισσότερες από 11 ώρες ποδηλατικής δράσης, από τις 09:45 έως τις 21:15.
Η ημέρα θα ξεκινήσει με μια εκπομπή αφιερωμένη στην προετοιμασία του Γενς Βόιτ, στο ποδήλατο που θα χρησιμοποιήσει, τον αντίκτυπο της προσπάθειάς του στον κόσμο της ποδηλασίας, αλλά και τις ιστορικές αναφορές για τα αντίστοιχα ρεκόρ του παρελθόντος. Η κάλυψη του Eurosport θα συνεχιστεί με αγωνιστικά στιγμιότυπα από τον Γύρο Γαλλίας και τον Γύρο Ισπανίας της φετινής χρονιάς, αλλά και την ανάλυση των δύο αγώνων από τον παγκόσμιο πρεσβευτή ποδηλασίας του καναλιού, Greg LeMond. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ακόμα τις καλύτερες στιγμές από τους αγώνες Γκραν Πρι του Σεπτεμβρίου σε Κεμπέκ, Μόντρεαλ και Βαλλονία.
Κουρής: «Τα κλεμμένα λεφτά στους εργαζομένους του ALTER
Με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σε βάρος των μετόχων του ALTER, Θανάση Αθανασούλη και Κώστα Γιαννίκου, ο Γιώργος Κουρής δήλωσε: «Τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ που πήραν από το ταμείο του ALTER και τα μετέφεραν σε εξωχώριες εταιρείες στενών συγγενικών τους προσώπων, ο Θανάσης Αθανασούλης και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Κώστας Γιαννίκος, όπως προέκυψε από δικαστική έρευνα και εντοπίστηκαν μέσω δικαστικής συνδρομής, σαν μέτοχος του καναλιού ο οποίος όμως ουδέποτε άσκησα διοίκηση και διαχείριση και επομένως δεν φέρω καμία ευθύνη για την καταστροφή του ALTER, στο οποίο έχω χάσει πολλά εκατομμύρια ευρώ, προτείνω να διατεθούν για την άμεση εξόφληση και αποζημίωση των εργαζομένων. Μετά από αυτή την εξέλιξη που με δικαιώνει πλήρως, ελπίζω η έρευνα να προχωρήσει σύντομα και σε βάθος για να αποκαλυφθεί ολόκληρο το μεγάλο φαγοπότι».
Social media
Το ΕΣΡ επέβαλε και πρόστιμο 30.000 ευρώ στο STAR επειδή ο Νίκος Χατζηνικολάου στον «Ενικό» είχε… πλακωθεί στον αέρα με τον ευρωβουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νότη Μαριά. Για «διατεταγμένη υπηρεσία» έκανε λόγο ο δημοσιογράφος στο twitter και, αργότερα, φυσικά πανηγύρισε τη μεγάλη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού!

Στα… πεταχτά
*
Δικαιώθηκαν πανηγυρικά οι 25 πρώην εργαζόμενοι στις «Εκδόσεις Λυμπέρη», οι οποίοι είχαν υποβάλει μήνυση στην εταιρεία λόγω της μη καταβολής του δώρου Χριστουγέννων για το 2012. Το Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έκρινε ένοχο τον Αντώνη Λυμπέρη και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματική ποινή άνω των 17.000 ευρώ.
* Ο Γιώργος Τράγκας εντάχθηκε και επίσημα στο κανάλι E TV με ρόλο σχολιαστή στο δελτίο που παρουσιάζει η Λίνα Κλείτου.
* Με μία πρωτοφανή απόφαση το Β’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας απάλλαξε από την κατηγορία της μη καταβολής δεδουλευμένων σε 50 δημοσιογράφους (για την περίοδο Φεβρουαρίου-Δεκεμβρίου 2011), τον εκδότη της «Απογευματινής», Κώστα Σαραντόπουλο.
* Η ΝΕΡΙΤ διέψευσε τα δημοσιεύματα σχετικά με αποκλεισμό από την Eurovision, διευκρινίζοντας ότι έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης. Κι αφού γίνει μέλος, η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στη της Eurovision.
* Σύσταση έκανε το ΕΣΡ στον Real FM γιατί στην «Ελληνοφρένεια» ακούστηκε η λέξη «μαλακίες» και στην εκπομπή του Γιώργου Γεωργίου η λέξη «παπάρια». Την καταγγελία είχε κάνει ο Αρης Σταθάκης, μέλος του ΕΣΡ παλιότερα και ο οποίος έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια πλέον...
* Η διαχειριστική ομάδα του Athens Indymedia κατήγγειλε «επέμβαση του FBI στη συλλογικότητα Mayfirst που φιλοξενεί ένα μέρος της υποδομής του site. Η επέμβαση αυτή προδίδει την εμπλοκή των ελληνικών αρχών σε αυτή την υπόθεση».
* Αποκλειστικά στα κανάλια OTE Cinema θα προβάλλονται τα επόμενα χρόνια οι ταινίες πρώτης προβολής της MGM πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ενώ ο OTE TV εξασφάλισε για τους συνδρομητές του και τη βραβευμένη με Emmy μίνι-σειρά του στούντιο, «Fargo».
* Από τη Δευτέρα εκπέμπει το ΠοτάμιRadio και σήμερα ανακοίνωσε ότι «καταφέραμε να μαζέψουμε το 50%, και μας χρειάζονται ακόμη 4634,5 ευρώ».
Photomedia

Ασυνείδητοι, χωρίς να υπολογίσουν την ασφάλεια οδηγών και πολιτών τοποθέτησαν, σε διάφορα σημεία της Γλυφάδας τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες τύπου «ρακέτας». Η αντίδραση του δήμου Γλυφάδας ήταν άμεση και με εντολή του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου έγινε η απομάκρυνση των διαφημιστικών πινακίδων του E TV.
Πλέον στο «Live U» του STAR με την Πόπη Τσαπανίδου δίνει ρεπορτάζ και η Λία Τσαπανίδου, δηλαδή η μικρότερη αδελφή της παρουσιάστριας δίνοντας καθημερινά την επικαιρότητα από τη Θεσσαλονίκης και τη βόρεια Ελλάδα. Δεν έλειψαν και οι πλάκες ανάμεσα στις δύο αδελφές, με την Πόπη να σχολιάζει on air ότι κάποιοι πέρασαν τη Λία για κόρη της! «Δεν είμαι και η Ακρόπολη βρε παιδιά!», είπε μες στα γέλια η παρουσιάστρια.
Βροχή έπεσαν τα γκολ χθες στο Champions League, εξ ου και παρουσιάστρια των καναλιών Novasports Λίλα Κουντουριώτη πήρε… ομπρέλα, καλού κακού!
Οι επαγγελματίες παραχαράκτες της ιστορίας από τα Σκόπια με… ναυαρχίδα την φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Dnevnik» κατηγορούν βρετανικά και αμερικανικά Μέσα ότι «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό». Ο,τι να’ ναι…

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα