Υπερπαραγωγή για το Ολυμπιακός – Ατλέτικο!

Νίκος Μποζιονέλος
Υπερπαραγωγή για το Ολυμπιακός – Ατλέτικο!

bet365

Τι ετοιμάζουν τα κανάλια Novasports για την κάλυψη του αυριανού, εναρκτήριου αγώνα του πρωταθλητή Ελλάδας ενάντια στην πρωταθλήτρια Ισπανίας. Live αύριο και το Ολυμπιακός – Ατλέτικο στους Νέους!
Το Champions League, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με τη συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού, ξεκινάει και κάνει ακόμη πιο «όμορφη τη μέρα» στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21:45, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» στη φάση των ομίλων, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην περιγραφή του μεγάλου αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ο Γιάννης Καραλής και ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, Γιαννίκος Δούσκας, Γιώργος Αργυρόγλου και Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την υπηρεσία Nova GO και σε ηχητική μετάδοση από το Web TV του Novasports.gr.
Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα και το άρτιο τεχνικό επιτελείο, ετοιμάζουν μία ακόμα μεγάλη παραγωγή, προκειμένου οι συνδρομητές να απολαύσουν τον αγώνα, με την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, τα κανάλια Novasports θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 20:00, με το pre game show με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου και καλεσμένους τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού στη Λατινική Αμερική και ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» και νυν ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία και οι δύο έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ τις δικές του προβλέψεις θα κάνει o παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης. Παράλληλα, θα υπάρχει ρεπορτάζ με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, καθώς και ειδικά αφιερώματα από παλαιότερες αναμετρήσεις Ολυμπιακού και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τι προϊστορία υπάρχει στις αναμετρήσεις των ερυθρόλευκων με ισπανικές ομάδες, όπως και της πρωταθλήτριας Ισπανίας με ελληνικούς συλλόγους. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει το post game show και θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Μεγάλα παιχνίδια στην πρεμιέρα των ομίλων
Η βραδιά όμως περιλαμβάνει και άλλες μεγάλες αναμετρήσεις. Μπορούσια Ντόρτμουντ και Άρσεναλ, αναμετρώνται σε ένα ματς που ξυπνάει αναμνήσεις από παλαιότερες συγκρούσεις, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τη Βασιλεία, η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με τη Λουντογκόρετς, η Μπαρτσελόνα με τον ΑΠΟΕΛ και η Τσέλσι με τη Σάλκε.
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με τη Λίλα Κουντουριώτη, προβάλλεται και τις δύο ημέρες από το Novasports 4, στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με το Γιώργο Λιώρη, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου
* 21:45 Ολυμπιακός – Ατλέτικο, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιάννη Καραλή και Αντώνη Καρπετόπουλου και audio από το Web TV του Novasports.gr
* 21:45 Μπορούσια Ντόρτμουντ - Άρσεναλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης - Βασιλεία, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
* 21:45 Λίβερπουλ – Λουντογκόρετς, Novasports 6 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
* 21:45 Γιουβέντους – Μάλμε, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
* 21:45 Μπαρτσελόνα - ΑΠΟΕΛ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και audio από το Web TV του Novasports.gr
* 21:45 Τσέλσι - Σάλκε, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Novasports 3 σε περιγραφή του Τάκη Κουλουμπή
* 21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σαχτάρ, Novasports 6 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
* 21:45 Άγιαξ – Παρί Σεν Ζερμέν, Novasports 7 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Live αύριο και το Ολυμπιακός – Ατλέτικο των Νέων!
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, νωρίτερα στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και τον αγώνα των Νέων των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στα Novasports 1 και Novasports 1 HD, από το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη, ο αγώνας Ολυμπιακός – Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του UEFA Youth League, της διοργάνωσης του Champions League για τις ομάδες Νέων που συμμετέχουν φέτος στους ομίλους. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.
Ζήσε, Μάη μου…
Ο Πέτρος Μάης θα αντικαταστήσει τους παραιτηθέντες από τον Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ πρόεδρο και διεθύνοντα σύμβουλο καθώς και τον αναπληρωτή του, Αντώνη Μακρυδημήτρη και Ροδόλφο Μορώνη αντίστοιχα, με διάρκεια θητείας μέχρι την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σήμερα παραιτήθηκε και το μέλος του εποπτικού συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ Χρήστος Χωμενίδης.
Συνάμα, η EBU έθεσε στο τραπέζι την αποβολή της ΝΕΡΙΤ από τους κόλπους της και από τον διαγωνισμό της Eurovision -υπενθυμίζεται ότι είχε στείλει στην κυβέρνηση επιστολή σχετικά με την ανεξαρτησία του καθώς -μετά και τις καταγγελίες των δυο στελεχών που παραιτήθηκαν.
Social media
Ε, ας κλείσει και το Μουντομπάσκετ με λίγη γκρίνια...
Σταπεταχτά
* Η «Goal News» κυκλοφορεί αύριο Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου με τον ετήσιο οδηγό 100 σελίδων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την αναλυτική παρουσίαση του νέου Champions και Europa League.
* Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ριζοσπάστης» Πέτρος Κατσάκος εντάσσεται στην ομάδα των σχολιαστών του ACTION 24.
* Προειδοποίηση προς τους χρήστες λογαριασμών Gmail απευθύνει η ESET, καθώς τα προσωπικά στοιχεία περίπου πέντε εκατομμυρίων λογαριασμών Gmail αναρτήθηκαν δημόσια σε Ρωσική ιστοσελίδα.
* «Θα με ανεχθείτε για άλλα δύο χρόνια και για το δελτίο και για την εκπομπή και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Είναι μια σχέση, πλέον, που ξεκίνησε το 2008 και μακάρι να διαρκέσει για πολύ περισσότερα χρόνια» έγραψε στο Facebook o Αντώνης Σρόιτερ γνωστοποιώντας την ανανέωση της συμφωνίας του με τον ALPHA.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα