Τηλεθεάσεις, νέες εκπομπές και νέες εφημερίδες!

Νίκος Μποζιονέλος
Τηλεθεάσεις, νέες εκπομπές και νέες εφημερίδες!

bet365

Οι τηλεθεάσεις των χθεσινών αγώνων της Εθνικής, οι προσεχείς μεταδόσεις του Μουντομπάσκετ και των προκριματικών του EURO 2016, οι νέες εκπομπές του ACTION 24 και οι δύο νέες σαββατιάτικες εφημερίδες.
Η… Εθνική, χθεσινή, ημέρα, η Κυριακή έφερε καλές τηλεθεάσεις σε ΝΕΡΙΤ και ΑΝΤ1 με τις μεταδόσεις των αγώνων. Με την υποσημείωση ότι και το Σερβία – Ελλάδα για το Μουντομπάσκετ και το Ελλάδα – Ρουμανία για τα προκριματικά του EURO 2016 μεταδίδονταν παράλληλα κι από τον OTE TV.
Το Σερβία – Ελλάδα είδαν στον ΑΝΤ1 κατά μέσο όρο 1.261.000 τηλεθεατές με μέση τηλεθέαση 12,4% και μέσο μερίδιο 41,6%.
Ιδια μέση τηλεθέαση αλλά μικρότερο μερίδιο (32,1%) είχε το Ελλάδα – Ρουμανία, το οποίο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.251.000 τηλεθεατές στη ΝΕΡΙΤ.
Εχει… Ελπίδες αύριο
Ελλάδα – Πολωνία αύριο, στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου για το EURO U21 2015. Το ματς διεξάγεται στην Κατερίνη και είναι εξόχως κρίσιμο! * Για την Πολωνία αρκεί μία ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, καθώς υπερτερεί σε πιθανή ισοβαθμία με Σουηδία και Τουρκία. Η Εθνική μας θέλει νίκη με δύο γκολ και πάνω και παράλληλα ισοπαλία στο Σουηδία - Τουρκία. Ο αγώνας μεταδίδεται live αύριο, Τρίτη, από το OTE Sport 4 στις 19:30 σε περιγραφή του Μιχάλη Μελισσίδη και ρεπορτάζ του Κώστα Γκουντούλα.
Το Μουντομπάσκετ συνεχίζεται…
Αύριο και μεθαύριο διεξάγονται τα προημιτελικά του Μουντομπάσκετ. Όλα τα ματς μεταδίδονται από τα κανάλια του OTE TV και δύο από τον ΑΝΤ1 (αλλά και σε live streaming από το ant1news.gr). Αναλυτικά…:
Τρίτη 9/9
* 18:00 Λιθουανία – Τουρκία, OTE Sport 3 σε περιγραφή Γιάννη Ντεντόπουλου και Στέφανου Τριαντάφυλλου.
* 22:00 ΗΠΑ – Σλοβενία, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 σε περιγραφή Αρη Μπάρκα και Κυριάκου Κουρουτσαβούρη.
Τετάρτη 10/9
* 19:00 Σερβία – Βραζιλία, ΑΝΤ1 και OTE Sport 3 σε περιγραφή Ρήγα Δάρδαλη και σχόλιο Ηλία Ζούρου.
* 23:00 Γαλλία – Ισπανία OTE Sport 3 σε περιγραφή Βασίλη Σκουντή και σχόλιο Ηλία Ζούρου.
Και τα προκριματικά του EURO 2016 συνεχίζονται
Εθνική δεν έχει απόψε και αύριο αλλά τα προκριματικά του EURO 2016 στα κανάλια του OTE Sport με συνολικά έξι live μεταδόσεις αύριο. Και, στις 23:45, θα βγει η live post game εκπομπή «Στον δρόμο για τη Γαλλία» σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Γιώργου Θαναηλάκη με όλα τα στιγμιότυπα.
Τρίτη 9/9
* 19:00 Καζακστάν – Λετονία, OTE Sport 1 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.
* 19:00 Αζερμπαϊτζάν – Βουλγαρία, OTE Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
* 21:45 Νορβηγία - Ιταλία, OTE Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλο.
* 21:45 Τσεχία – Ολλανδία, OTE Sport 2 σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου.
* 21:45 Βοσνία - Κύπρος, OTE Sport 4 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.
* 21:45 Ισλανδία - Τουρκία, OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
Νέες εκπομπές
Δύο νέες αθλητικές εκπομπές θα εμφανιστούν από 6/10 στο νέο πρόγραμμα του ACTION 24. Μια πρωινή με τον Δημοσθένη Καρμοίρη (08:00 με 10:00) και μία βραδινή με τον Αντώνη Κατσαρό (21:00 με 22:00). Αλλαγές ενόψει και στην κυριακάτικη «Sports Sunday» που θα την παρουσιάζει, αντί του Χάρη Αλευρόπουλου, ο Αντώνης Κατσαρός.
Οι κασέτες της ΕΥΠ απόψε στη «Δίκη»
Νέες αποκαλύψεις στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», με τον Κυριάκο Θωμαΐδη απόψε στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Όλες οι νέες κασέτες της ΕΥΠ στην αποψινή εκπομπή.
Δύο νέες σαββατιάτικες εφημερίδες
Δύο μιντιακοί όμιλοι προχωρούν στην έκδοση ισάριθμων, νέων οικονομικών φύλλων. Αρχικά ο Νίκος Χατζηνικολάου της «Real News» γνωστοποίησε τη δημιουργία ενός οικονομικού-πολιτικού φύλλου που θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο και θα κρεμαστεί στα περίπτερα ως τον Νοέμβριο. Νωρίτερα, μέσα στον Οκτώβριο, θα κυκλοφορήσει το επίσης οικονομικό φύλλο από τον όμιλο των «Παραπολιτικών» του εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.
Στα… πεταχτά
* Οι δημοσιογράφοι Μαριάννα Πυργιώτη και Βίβιαν Μπενέκου και εντάχθηκαν στο δυναμικό των πολιτικών αναλυτών του ACTION 24.
* Η παλιά παρουσιάστρια των δελτίων της ΕΡΤ, Λίνα Κλείτου, θα παρουσιάζει τα δελτία ειδήσεων στο E TV.
* Επιστρέφει, ύστερα από αρκετά χρόνια, στον ALPHA η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Καπελετζή.
* Την παραίτησή της από την «Καθημερινή» υπέβαλε ύστερα από δύο δεκαετίες η Η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοψίνη, που εντάσσεται στο team της Κωνσταντίνα Κούνεβα στην Eυρωβουλή.
* Ο πολιτικός συντάκτης του ALPHA Γιάννης Πιτταράς, αποτελεί παρελθόν για το κανάλι της Κάντζας ύστερα από 12 χρόνια.
* Εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας με συνοπτικές διαδικασίες και “παράκαμψη” της πολεοδομίας σε περίπτωση που καθυστερήσει την έκδοση της άδειας για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δυο μηνών, αλλά και εμπλοκή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε ρόλο τελικού κριτή, προβλέπει το νέο πλαίσιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση.
Photomedia
Η Εθνική… ενώνει!

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα