Η κάλυψη της Εθνικής από ΝΕΡΙΤ και OTE TV!

Η κάλυψη της Εθνικής από ΝΕΡΙΤ και OTE TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Η κάλυψη της Εθνικής από ΝΕΡΙΤ και OTE TV!

bet365

Η μετάδοση του Ελλάδα – Ρουμανία από ΝΕΡΙΤ και OTE TV. Οι εκπομπές, οι παρουσιαστές και η κάλυψη της δράσης Κυριακής και Δευτέρας.
Υστερα από ένα συγκλονιστικό καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας, η Εθνική επιστρέφει στα κανάλια της ΝΕΡΙΤ. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε και θα καλύψει μέσα από τη ΝΕΡΙΤ, τη ΝΕΡΙΤsports και τη ΝΕΡΙΤ HD τους προκριματικούς αγώνες της ομάδας για το EURO 2016 της Γαλλίας.
Αύριο, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου η ποδοσφαιρική βραδιά αρχίζει στις 19:00 με την εκπομπή «Euro – Euro όλοι» που θα παρουσιάζει ο Ιωσήφ Νικολάου και η οποία θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤsports και τη NΕΡΙΤ HD. Σε παράλληλη μετάδοση και από τα τρία κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ, ΝΕΡΙΤ Sports και NΕΡΙΤ HD), ο Βασίλης Μπακόπουλος θα παρουσιάσει στις 21:00 την pre game εκπομπή με τα τελευταία νέα της Εθνικής μας. Ακολουθεί στις 21.45 η μετάδοση του αγώνα Ελλάδα – Ρουμανία, σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο Καραϊσκάκη. Τον αγώνα θα περιγράψει ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, στις 23:45, ο Βασίλης Μπακόπουλος θα παρουσιάσει στην post game εκπομπή όλο το ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών. Στο πλαίσιο της εκπομπής, ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει και τα highlights της ημέρας.
Πλην ΝΕΡΙΤ, ο αγώνας μεταδίδεται κι από το OTE Sport 1 του OTE TV. Στις 21:00 θα ξεκινήσει η pre game εκπομπή σε παρουσίαση Αντρέα Παλομπαρίνι και στις 21:45 ξεκινά το ματς που θα περιγράψει ο Αλέξης Σπυρόπουλος ενώ στο ρεπορτάζ θα είναι οι Αποστόλης Πάνος και Μάνος Σπανόπουλος.
Αμέσως μετά, στις 23:45, θα προβληθεί η post game εκπομπή «Στον δρόμο για τη Γαλλία» σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Γιώργου Θαναηλάκη με όλο το ρεπορτάζ αλλά και τα στιγμιότυπα από όλα τα ματς της ημέρας.
Η εκπομπή «Στον δρόμο για τη Γαλλία» θα βγει από το OTE Sport 1 και τη Δευτέρα, επίσης στις 23:45, με όλη την πλούσια δράση της Δευτέρας. Στην παρουσίαση θα είναι οι Τάσος Κολλίντζας και Μιχάλης Τσόχος.
Συνοπτικά το τηλεοπτικό… πανόραμα των αγώνων Κυριακής και Δευτέρας για τα προκριματικά του EURO 2016 (μαζί με της Τρίτης, μεταδίδονται συνολικά 18 live ματς, όπως είχαμε αναφέρει, από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV):
Κυριακή 7/9
* 19:00 Ουγγαρία – Βόρεια Ιρλανδία, OTE Sport 1 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
* 19:00 Δανία – Αρμενία, OTE Sport 4 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
* 19:00 Γεωργία – Ιρλανδία, OTE Sport 5 σε περιγραφή Δημήτρη Ξαρλή.
* 21:45 Ελλάδα – Ρουμανία, ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή Πέτρου Μαυρογιαννίδη και OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
* 21:45 Γερμανία – Σκωτία, OTE TV Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
* 21:45 Πορτογαλία – Αλβανία, OTE TV Sport 5 σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.
Δευτέρα 8/9
* 19:00 Ρωσία – Λιχτενστάιν, OTE TV Sport 1 σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.
* 21:45 Ελβετία – Αγγλία, OTE TV Sport 1 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη.
* 21:45 Ισπανία – Σκόπια, OTE TV Sport 2 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
* 21:45 Αυστρία – Σουηδία, OTE TV Sport 3 σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.
* 21:45 Ουκρανία – Σλοβακία, OTE TV Sport 4 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά.
* 21:45 Εσθονία – Σλοβενία, OTE TV Sport 5 σε περιγραφή Πέτρου Δριτσάκου.
Σταπεταχτά
* Τους τελικούς Ανδρών και Γυναικών του US Open, θα μεταδώσουν ζωντανά τα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου.
* Στις 20 Σεπτεμβρίου στη Νάξο θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών 2014-15 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

EURO Τελευταία Νέα