Live η κλήρωση του ΟΣΦΠ & Europa… Greece, part 2!

Νίκος Μποζιονέλος
Live η κλήρωση του ΟΣΦΠ & Europa… Greece, part 2!

bet365

Πώς θα καλυφθεί η κλήρωση των ομίλων του Ολυμπιακού αύριο για τους ομίλους του Champions League, οι μεταδόσεις του Europa League και η ΑΕΚ στον OTE TV για το Κύπελλο.
Europa… Greece, μέρος δεύτερον αύριο με τηλεοπτική μετάδοση και των τριών επαναληπτικών αγώνων των ελληνικών ομάδων, στον δρόμο για τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League.
Οι επαναληπτικοί αγώνες του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης μεταδίδονται αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV. Το OTE Sport 1 HD θα μεταδώσει το ΠΑΟΚ - Ζίμπρου στις 19:15 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου και ρεπορτάζ των Μιχάλη Μελισσίδη, Πάρη Τσελεπίδη και Κώστα Γκουντούλα. Από τις 18.15 στο pregame ο Τάσος Κολλίντζας με καλεσμένο των παλαίμαχο άσο του δικέφαλο του βορρά, Κώστα Μαλιούφα θα παραθέσει όλες τις λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας τις τελευταίες πληροφορίες και το ρεπορτάζ πριν την έναρξη της αναμέτρησης και αμέσως μετά το τέλος του καθοριστικού αγώνα στο postgame, θα ακολουθήσουν νέο ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και η συνέντευξη τύπου.
Στις 20:30 (OTE Sport 4) θα μεταδοθεί ο αγώνας Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αστέρας Τρίπολης, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και ρεπορτάζ Μάνου Σπανόπουλου από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας.
Στις 21:00 διεξάγεται το Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός με μετάδοση από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι οι Γιάννης Καραλής και Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Δανία, θα ακολουθήσει η εκπομπή «Η ώρα των πρωταθλητών» με τον Άγγελο Στυλιάδη στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός, αλλά και την υπόλοιπη αθλητική ειδησεογραφία.
Live οι κληρώσεις Champions και Europa League
Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει αύριο και μεθαύριο στο Μονακό! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova αλλά και οι τηλεθεατές των καναλιών Eurosport, την Πέμπτη 28 Αυγούστου και την Παρασκευή 29 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις κληρώσεις των ομίλων του Champions League και του Europa League αντίστοιχα.
Αύριο, Πέμπτη ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Μίτσελ, θα σχολιάσει την κλήρωση στην κάμερα των αθλητικών καναλιών της Nova. Από τις 18:15 τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD με την εκπομπή «Pre Draw Show», σε παρουσίαση του Αντώνη Καρπετόπουλου και του Γιώργου Λιώρη θα μας βάλει στο κλίμα της κλήρωσης. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 18:45, σε περιγραφή του απεσταλμένου των αθλητικών καναλιών της Nova, Ισίδωρου Πρίντεζη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκπομπή «Post Draw Show» με τον σχολιασμό της κλήρωσης.
Την κλήρωση μεταδίδει live και η ΝΕΡΙΤ, η οποία θα βγάλει έκτακτη εκπομπή από τις 18:00 ως και τις 21:00 με πλήρη κάλυψη της διαδικασίας, σε παρουσίαση Ιωσήφ Νικολάου.
Την Παρασκευή 29 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League. Στις 13:45 θα ξεκινήσει η εκπομπή «Pre Draw Show» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λυκουρόπουλο, ενώ στις 14:00 οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την διαδικασία της κλήρωσης σε περιγραφή του απεσταλμένου των αθλητικών καναλιών της Nova, Ισίδωρου Πρίντεζη. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η εκπομπή «Post Draw Show» σε παρουσίαση του Γιώργου Λυκουρόπουλου.
Η κλήρωση των ομίλων του Europa League μεταδίδεται ζωντανά και από τον ΑΝΤ1. Στο στούντιο θα βρίσκονται ο Κυριάκος Καψής και ο Μιχάλης Τσώχος, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του ποδοσφαίρου, που θα δίνουν τα δικά τους προγνωστικά και θα σχολιάζουν κάθε λεπτό της κλήρωσης.
Ξεκινά το Κύπελλο Ελλάδος
Αύριο και μεθαύριο, Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Αυγούστου αρχίζουν οι μεταδόσεις των αθλητικών καναλιών OTE Sport του OTE TV, για τις υποχρεώσεις των ομάδων στο Κύπελλο Ελλάδας με το ντέρμπι Παναχαϊκή - Πανηλειακός (Πέμπτη 28 Αυγούστου, 17.00 OTE Sport 4). Μια ημέρα μετά θα προβληθούν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-Φωκικός (20.00 OTE Sport 4), Ηρακλής-Λαμία (18.00 OTE Sport 4) και το ντέρμπι Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου (21.00, OTE Sport 5).
Εξι live ματς στο Action 24
«Τίγκα» είναι και το προσεχές Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των live μεταδόσεων του Action 24. Το Σάββατο 30/8 μεταδίδει στις 20:00 το Μπελενένσες – Γκιμαράες και στις 22:30 το Μπράγκα – Εστορίλ, αμφότερα για την Primeira Liga Πορτογαλίας.
Την Κυριακή μεταδίδει τρία ματς από την ολλανδική Eredivisie: PSV Αϊντχόφεν – Φίτεσε στις 13:30, Χρόνινχεν – Αγιαξ στις 15:30 και Τβέντε – Φέγενορντ στις 17:45. Και, στις 19:15, μεταδίδεται το Κράσνονταρ – Ντινάμο Μόσχας για τη ρωσική Premier Liha.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα