«Σεντόνι», «Δίκη» και… Γιούρκας!

Νίκος Μποζιονέλος
«Σεντόνι», «Δίκη» και… Γιούρκας!

bet365

Οι μεταδόσεις επαναληπτικών των play offs αύριο του Champions League, τηλεοπτικές και οι τρεις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League, guest star σε σειρά του ΑΝΤ1 ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, αποκαλύψεις υπόσχεται απόψε η «Δίκη».
Ως το βράδυ της Τετάρτης θα έχει ολοκληρωθεί το φετινό… παζλ των 32 ομάδων που θα λάβουν μέρος στο φετινό Champions League, μετά και τη διεξαγωγή των επαναληπτικών των play offs αύριο, Τρίτη 26 και μεθαύριο, Τετάρτη 27 Αυγούστου. Και μεταδίδονται όλα τα ματς ως εξής:
Τρίτη 26/8
* 19:00 Ζενίτ – Σταντάρ Λιέγης, Novasports 2
* 21:45 Πόρτο - Λιλ, Novasports 1
* 21:45 ΑΠΟΕΛ - Άαλμποργκ, Novasports 2
* 21:45 Σέλτικ - Μάριμπορ, Novasports 3
* 21:45 ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σλόβαν Μπρατισλάβας, Novasports 7
Τετάρτη 27/8
* 21:45 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Νάπολι, ΝΕΡΙΤ
* 21:45 Λεβερκούζεν – Κοπεγχάγη, Novasports 1
* 21:45 Αρσεναλ - Μπεσίκτας, Novasports 2
* 21:45 Μάλμε - Σάλτσμπουργκ, Novasports 3
* 21:45 Λουντογκόρετς - Στεάουα, Novasports 7
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη, θα προβληθεί και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιώργο Λιώρη αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.
EuropaGreece, part 2
Τηλεοπτικές θα είναι και οι τρεις επαναληπτικές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League μετά την εξασφάλιση της ρεβάνς του Αστέρα Τρίπολης από τον ΟΤΕ TV. Συνοπτικά…:
* 19:15 ΠΑΟΚ – Ζίμπρου, OTE Sport 1
* 20:30 Μακάμπι – Τελ Αβίβ – Αστέρας Τρίπολης, OTE Sport 4
* 21:00 Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός, Novasports 2
Επιστρέφει απόψε η «Δίκη»
Απόψε, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, η μακροβιότερη εκπομπή διαλόγου της ελληνικής τηλεόρασης επανακάμπτει στον ΣΚΑΪ. Η «Δίκη» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη αποκαλύπτει τρεις ένορκες καταθέσεις-σοκ για την εγκληματική οργάνωση που ερευνά ο εισαγγελέας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φιλοξενεί τον μάρτυρα-"κλειδί" της υπόθεσης.
Σπουδαία ματς Κυπέλλου στον ΟΤΕ ΤV
Τρεις αναμετρήσεις από την πρώτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας θα μεταδώσει μεσοβδόμαδα εβδομάδα ο ΟΤΕ ΤV. Την Πέμπτη (28/8) το Παναχαϊκή - Πανηλειακός (17:00) και την Παρασκευή (29/8) τα ΑΕΚ - Φωκικός (20:00) και Λάρισα - Ολυμπιακός Βόλου (21:00).
Στα… πεταχτά
* Guest εμφάνιση στις «Τρίχες» ετοιμάζεται να κάνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Ο τέως άσος του Παναθηναϊκού θα κάνει ένα πέρασμα από την νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα η οποία έχει ξεκινήσει γυρίσματα και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στον ΑΝΤ1.
* Στις ΗΠΑ εδώ και μερικά 24ωρα εμφανίστηκε στην πλατφόρμα της DISH το ελληνικό κανάλι Sport Plus, το οποίο δείχνει παιχνίδια της Super League, συμπεριλαμβανομένων των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.
* Στην ομάδα του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM εντάσσεται από τη νέα σεζόν ο Νίκος Ευαγγελάτος έχοντας στο πλευρό του τον Σταύρο Λυγερό, με τον οποίο θα σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα