Η κάλυψη του ΑΕΚ – Ρόμα, μεγάλα ματς στον OTE TV

Νίκος Μποζιονέλος
Η κάλυψη του ΑΕΚ – Ρόμα, μεγάλα ματς στον OTE TV

bet365

Πώς θα μεταδοθεί το φιλικό της «Ενωσης», ποια ματς μεταδίδει το προσεχές τριήμερο ο OTE TV και ποιοι περιγράφουν, σπουδαία ευρωπαϊκά ματς και στο ACTION 24, live το Grand Prix του Βελγίου από ALPHA και ΟΤΕ.,
Το πρωτάθλημα ξεκινά και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, πιστή στο ραντεβού της με τους φιλάθλους, συνεχίζει δυναμικά τις ενημερωτικές της εκπομπές, ενώ με το «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα μεταφέρει ό,τι θα συμβαίνει εντός αγωνιστικών χώρων. Αύριο, Σάββατο 23/8, ο Τάσος Επιτρόπου θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα για τις πρώτες αναμετρήσεις της χρονιάς. Στην Κέρκυρα θα βρίσκεται ο Βίκυς Παργινός για τον αγώνα Κασσιόπη-Πανθρακικός, στο Ηράκλειο ο Κώστας Βασιλάκης θα περιγράψει το ματς ΟΦΗ-Παναιτωλικός, ενώ στην τελευταία συνάντηση της πρώτης ημέρας της πρεμιέρας, μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης Βόλου, θα βρεθεί ο Λευτέρης Σαρελάκος.
Την Κυριακή 24/8, στο συντονισμό θα είναι ο Κώστας Μότσης και τους αγώνες θα περιγράψουν οι: Ανδρέας Παγανόπουλος (Ατρόμητος-Πλατανιάς), Βαγγέλης Μητρούσιας (Βέροια-SKODA Ξάνθη), Απόστολος Αβδελάς (ΠΑΟΚ-Καλλονή), Σωτήρης Αργύρης (ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης). Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της 1ης αγωνιστικής κλείνει ο αγώνας Λεβαδειακού-Παναθηναϊκού σε περιγραφή Γιάννη Παπαγεωργίου και Παναγιώτη Τσιάρα. Τη Δευτέρα 25/8, θα ολοκληρωθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague με την αναμέτρηση Πανιωνίου-Εργοτέλη, σε περιγραφή Αριστείδη Ράπτη.
Η κάλυψη του ΑΕΚ – Ρόμα
Μεγάλο φιλικό αύριο στο ΟΑΚΑ, Σάββατο στις 20:30 με κάλυψη από το OTE Sport 3 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου. Από το κανάλι θα βγει ωριαία pre game εκπομπή, από τις 19:30 σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και θα συνεχιστεί ως post game μετά τη λήξη του αγώνα.

Συνάμα, για τους φίλους της ΑΕΚ που μένουν στο εξωτερικό ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη ιστοσελίδα της «Ενωσης» στο YouTube (AEKFC ΥouΤube Channel), σε όλο τον πλανήτη πλην Ελλάδος.
Μεγάλα ματς στον OTE TV
Ενημερωθήκατε από χθες από τη στήλη για τις μεταδόσεις της Nova της πρεμιέρας της Super League και του OTE TV για τις αντίστοιχες σε Bundesliga και Primera Division. Ποιοι περιγράφουν τα σημαντικότερα ευρωπαϊκά ματς;
Αύριο, Σάββατο 23/8 στο OTE Sport 1 ο Σωτήρης Κωσταβάρας το Τσέλσι – Λέστερ (17:00), ο Μιχάλης Τσόχος το Εβερτον – Αρσεναλ (19:30) κι ο Τάσος Κολλίντζας το Σεβίλλη – Βαλένθια (22:00). Στο OTE Sport 2 ο Αλκης Τσαβδαράς περιγράφει το Ντόρτμουντ – Λεβερκούζεν (19:30). Την Κυριακή 24/8 ο Μιχάλης Τσόχος σπικάρει το Σάντερλαντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00) για το OTE Sport 1 και ο Πέτρος Δριτσάκος το Λεβάντε – Βιγιαρεάλ για το OTE Sport 2 (00:00)

Τη Δευτέρα διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι στο Νησί ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, από το OTE Sport 1 στις 22:00 σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Στο OTE Sport 2 ο Αλέξης Σπυρόπουλος περιγράφει στις 21:00 το Ρεάλ Μαδρίτης – Κόρδοβα και στις 23:00 ο Στεφάνος Αβραμίδης το Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης.
Οι μεταδόσεις του ACTION 24
Κι αυτό το Σαββατοκύριακο το ACTION 24 θα έχει αρκετές μεταδόσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αύριο, Σάββατο 23 Αυγούστου μεταδίδεται στις 16:00 το Ζενίτ - Αμκαρ (Premier Liha Ρωσίας) και στις 20:00 το Πάκος Φερέιρα – Πόρτο (Primeira Liga Πορτογαλίας). Την Κυριακή 24 Αυγούστου δείχνει στις 13:30 το Τσβόλε – Φίτεσε, στις 15:30 το Φέγενορντ - Ουτρέχτη και στις 17:45 το μεγάλο ντέρμπι Αγιαξ – PSV Αϊντχόφεν (και τα τρία για την Eredivisie Ολλανδίας) και στις 21:30 το Μποαβίστα – Μπενφίκα (Primeira Liga Πορτογαλίας).
Live το Grand Prix του Βελγίου
Η καλοκαιρινή ανάπαυλα ολοκληρώθηκε με ταχύτητα F1 και το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον 12ο αγώνα. Για την ολοκλήρωσή του, υπολείπονται οκτώ αγώνες και 225 βαθμοί να μοιραστούν, καθώς ο τελικός του Άμπου Ντάμπι μετράει διπλά στη βαθμολογία. Επί ευρωπαϊκού εδάφους, απομένουν δύο αγώνες με πρώτο το βελγικό GP αυτήν την Κυριακή στη θρυλική πίστα του Σπα.
Ο ΟΤΕ TV μεταδίδει, όπως πάντα, όλα τα προκριματικά με τα τρίτα να διεξάγονται αύριο Σάββατο στις 11:50 και τις κατατακτήριες δοκιμές αύριο στις 14:50, με μετάδοση αμφότερων από το OTE Sport 3, όπως και του αγώνα την Κυριακή στις 14:45.
Η απευθείας μετάδοση του GP Βελγίου στον ALPHA θα ξεκινήσει στις 15:00. Μια ώρα νωρίτερα, στην αντίστροφη μέτρηση "F1 Countdown", μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και πλούσια θεματολογία. Ο γενικός διευθυντής της Pirelli, Γκρεγκόριο Μπόργκο, μιλά στην κάμερα του Alpha. Η Αριάδνη Γερασιμίδου αναθέτει στον Σταμάτη Κατσίμη μια ειδική αποστολή με επίκεντρο την Porsche Macan S, ενώ ο Τάκης Πουρναράκης δοκιμάζει το νέο Audi S1. Στον σχολιασμό θα βρίσκονται οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Τρακουσέλλης.
Στα… πεταχτά
* Ανακοίνωση κατα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ εξέδωσε η ΕΠΟ με αφορμή ρεπορτάζ του καναλιού για την προκαταρκτική εξέταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά εδώ.
* Ο πρόεδρος των Αθηναίων διαιτητών και γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας επανέρχεται στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από απουσία τριών σεζόν. Θα σχολιάζει κάθε Κυριακή τις επίμαχες φάσεις στην εκπομπή «ΣΚΑΙ Goal» με τον Πάνο Βόγλη.
* Το Star επαναφέρει την πρωινή ζώνη του όχι με μία, αλλά με δύο παρουσιάστριες: τις δίδυμες αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη οι οποίες «μετακομίζουν» από το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων στη ζώνη 08:00 – 10:00.
* Ολοκληρώθηκε η συμφωνία εξαγοράς της HOL από τη Vodafone που αποτιμά την αξία της HOL στα 315 εκατ. ευρώ (συνυπολογίζεται τόσο το αντίτιμο της εξαγοράς όσο και τα δάνεια, και άλλες υποχρεώσεις).
* Η δυναμική στελέχωση του Ε TV συνεχίζεται με την επικύρωση της συμφωνίας με την Χριστίνα Λαμπίρη και με τον Θέμη Μάλλη να αναλαμβάνει θέση – κλειδί στο δημοσιογραφικό team.
* Ο Βασίλης Νέδος (πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα «Καθημερινή») και η Τζίνα Μοσχολιού (παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό 9.84) αναλαμβάνουν την παρουσίαση πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στο ACTION 24, 10:00 με 12:00. Πρεμιέρα, τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.
Social media
Δήμαρχε, η Πόπη… προκαλεί!


Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα