Μεταδόσεις ΠΑΟ, Αστέρα, 9 live ματς του Champions League

Νίκος Μποζιονέλος
Μεταδόσεις ΠΑΟ, Αστέρα, 9 live ματς του Champions League

bet365

«Τίγκα» από μεταδόσεις αγώνων του Champions League είναι το πρόγραμμα της Τρίτης και της Τετάρτης, την Πέμπτη στο Europa League το ελληνικό ενδιαφέρον με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και… πιθανώς ΠΑΟΚ.
Ευρωπαϊκή η εβδομάδα που ξεκίνησε με τρεις «μάχες» ελληνικών ομάδων την Πέμπτη, στο Europa League. Τηλεοπτικές είναι οι δύο, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης.
Αντιθέτως, το Ζίμπρου – ΠΑΟΚ δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση ως τούτη την ώρα, αλλά γίνονται ενέργειες. Και ίσως να υπάρξουν νέα πολύ σύντομα!
Η βραδιά, λοιπόν, των ελληνικών ομάδων είναι η Πέμπτη. Στις 21:00 στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μίντιλαντ σε ματς που μεταδίδει, έχοντας αποκτήσει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του «τριφυλλιού», ο ΟΤΕ TV μέσω του OTE Sport 1HD.
Στις 21:15 ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όπως και στον προηγούμενο γύρο με τη Μάιντς, ο αγώνας μεταδίδεται από τη Nova μέσω του Novasports 2.
Τα play offs του Europa League δεν έχουν μπει ακόμη στο καθεστώς κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης, εν αντιθέσει με αυτά του Champions League. Εξ ου και μεταδίδονται live σχεδόν όλα τα παιχνίδια (συνολικά επτά) ενώ τα κανάλια Novasports θα βγάλουν, και την Τρίτη και την Τετάρτη στις 21:45 στο Novasports 4, την εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό».
Ξεχωρίζουν βέβαια η δοκιμασία της Αρσεναλ στο «Ατατούρκ Ολιμπιάτ» της Κωνσταντινούπολης ενάντια στην Μπεσίκτας, το Λιλ – Πόρτο και το Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να αποκλείσει την Ααλμποργκ και το ματς της Δανίας μεταδίδει live το βράδυ της Τετάρτης η ΝΕΡΙΤ.
Τρίτη 18/8
* 21:45 Μπεσίκτας - Άρσεναλ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
* 21:45 Νάπολι – Αθλέτικ Μπιλμπάο, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
* 21:45 Κοπεγχάγη - Λεβερκούζεν, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Στεάουα - Λουντογκόρετς, Novasports 7 σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου
Τετάρτη 19/8
* 21:45 Ααλμποργκ – ΑΠΟΕΛ, ΝΕΡΙΤ σε περιγραφή του Βασίλη Μπακόπουλου
* 21:45 Μάριμπορ – Σέλτικ, Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη
* 21:45 Λιλ - Πόρτο, Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
* 21:45 Σταντάρ Λιέγης - Ζενίτ, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 21:45 Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
Η εκπομπή «Champions Live! Λεπτό προς Λεπτό» με την Λίλα Κουντουριώτη, θα προβληθεί και τις δύο ημέρες από το Novasports 4 στις 21:35 έως και το τέλος των αγώνων. Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 19/08 και την Τετάρτη 20/08, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη.
Live οι κληρώσεις
Την άλλη Πέμπτη, 28 Αυγούστου, θα διεξαχθεί η κλήρωση των ομίλων του Champions League. Φέτος, αντί για τις 19:00, θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί κι από τα κανάλια Novasports και από τη NEΡΙΤsports. Ο ΑΝΤ1 θα καλύψει ζωντανά την κλήρωση των ομίλων του Europa League την Παρασκευή 29/8 στη 13:50, όπως και τα κανάλια Novasports.
Supercopa με… ξενύχτι!
Αύριο, Τρίτη 19/8 και Παρασκευή 22/8 διεξάγονται οι δύο αναμετρήσεις του φετινού Supercopa de España μεταξύ της Κυπελλούχου Ρεάλ Μαδρίτης και της πρωταθλήτριας Ατλέτικο Μαδρίτης, στα πρώτα… repeats του τελικού του Champions League.
Και τα δύο ματς θα μεταδοθούν από τον ΟΤΕ ΤV, ο πρώτος από το OTE Sport 1HD αύριο, Τρίτη 19/8 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ο επαναληπτικός την προσεχή Παρασκευή στις 23:30 από το OTE Sport 2HD στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα