Φενέρ – ΟΣΦΠ, φιλικά ΑΕΚ και… ρεκόρ στην Premier!

Νίκος Μποζιονέλος
Φενέρ – ΟΣΦΠ, φιλικά ΑΕΚ και… ρεκόρ στην Premier!

bet365

Φενέρ – Ολυμπιακός, ΟΦΗ – Πλατανιάς και Νίκη Βόλου – ΑΕΚ από τα κανάλια Novasports, ποιοι μεταδίδουν στον OTE TV τα ματς της Premier League και το ρεκόρ του Δημήτρη Τσακίρη!
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League έχει ξεκινήσει και οι ομάδες δίνουν τα τελευταία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 16 Αυγούστου στις 21:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στην Κωνσταντινούπολη την φημισμένη τουρκική ομάδα των Ντιέγκο, Μεϊρέλες, Κάιτ, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ προετοιμασίας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς.
Νωρίτερα στις 19:15, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα ΟΦΗ - Πλατανιάς. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιάννης Τσαΐνης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν ο Μανώλης Βογιατζάκης.
18 χρόνια σερί μεταδόσεις Premier League!
Ενημερωθήκατε από το χθεσινό άρθρο του Media Café για το πρόγραμμα των μεταδόσεων της πρεμιέρας της Premier League στον OTE TV.
Το πρώτο, χρονικά, ματς είναι το Σάββατο 16/8 στις 14:45, στο Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σουόνσι σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος είναι ο μόνος Ελληνας που δεν έχει… λείψει ποτέ από το κατά πολλούς καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και συμπληρώνει αισίως 18 χρόνια αγγλικών μεταδόσεων! Από την πρεμιέρα της σεζόν 1996-97, στο τότε Supersport της Netmed!
Επονται, το Σάββατο επίσης από το OTE Sport 1HD στις 17:00 το Λέστερ – Εβερτον σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα και στις 19:30 το Αρσεναλ – Κρίσταλ Πάλας σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου. Την Κυριακή 17/8 μεταδίδονται στις 15:30 το Λίβερπουλ – Σαουθάμπτον από το OTE Sport 1HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου και στις 18:00 το Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη. Το… εναρκτήριο πρόγραμμα μεταδόσεων από το Νησί ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 18/8 στις 22:00 με το ματς Μπέρνλι – Τσέλσι σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
Live άλλα τρία φιλικά της ΑΕΚ
Στο πλαίσιο των μεταδόσεων των φιλικών αγώνων της ΑΕΚ, τα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV θα προβάλλουν τα παιχνίδια με τον Ρήγα Φεραίο την Τετάρτη 20 Αυγούστου (18:00, OTE Sport 5) και με τη Ρόμα, το Σάββατο 23 Αυγούστου (20:30, OTE Sport 3HD) στο ΟΑΚΑ.
Χρονικά προηγείται την προσεχή Κυριακή στις 19:00 το ματς της «Ενωσης» με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο που θα μεταδοθεί live από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου.
«Τηλεοπτικές» Μπάγερν και Ντόρτμουντ
Στο πλαίσιο των μεταδόσεων του Κυπέλλου Γερμανίας 2014-15, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Bundesliga, από Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, τα αθλητικά κανάλια OTE Sport του OTE TV, θα προβάλλουν τέσσερις αναμετρήσεις από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.
Αύριο, Παρασκευή 15 Αυγούστου στις 20:00 το Τσέμνιτσερ – Μάιντς (OTE Sport 1HD), το Σάββατο 16/8 στις 16:30 το Κίκερς Στουτγκάρδης – Ντόρτμουντ (OTE Sport 2HD), την Κυριακή 17/8 στις 17:00 το Πρόιζεν – Μπάγερν Μονάχου (OTE Sport2 HD) και τη Δευτέρα 18/8 στις 19:30 το Χάιντενχαϊμ, - Ουνιόν Βερολίνου (OTE Sport 2HD).
«Ζωντανό» το Ρεάλ - Φιορεντίνα
Εν αναμονή της πρεμιέρας στο ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, ο OTE TV συνεχίζει αυτό το καλοκαίρι, να μεταδίδει ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια, κορυφαία διεθνή φιλικά παιχνίδια, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Φιορεντίνα, το Σάββατο 16 Αυγούστου (21.45 OTE Sport 1HD) σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη που κάνει… ντεμπούτο στο συνδρομητικό.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα