Νάπολι-ΠΑΟΚ στον OTE ΤV, στην Νοva Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

Gazzetta team
Νάπολι-ΠΑΟΚ στον OTE ΤV, στην Νοva Ολυμπιακός και ΑΕΚ!

bet365

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το μυαλό όλων να είναι σε παραλίες και διακοπές όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ποδοσφαιρική δράση έχει σταματήσει. Αντίθετα όσο πλησιάζουν τα πρωταθλήματα στην έναρξη τους, τόσο η δράση εντείνεται!

Το Σάββατο υπάρχουν τρία φιλικά, πολύ δυνατά για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! Οι «ερυθρόλευκοι» στις 10 το βράδυ (Novasports 1) αντιμετωπίζουν στην Μινεάπολη, την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ακόμη σπουδαίο φιλικό! Nωρίτερα στις 6.45μ.μ από το Novasports 1 και το Novasports 1 HD, οι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και αυτοί της Ξάνθης μπορούν να παρακολουθήσουν την φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων! Πολύ σπουδαίο φιλικό όμως δίνει και ο ΠΑΟΚ στο Σαν Πάολο καθώς αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή Νάπολι σε μια... πρόβα τζενεράλε και των δύο ομάδων για τις Ευρωπαϊκές τους βραδιές. Η σέντρα θα γίνει στις 10μ.μ και ο αγώνας θα μεταδωθεί από το ΟΤΕ SPORT4!

Το Emirates Cup στον ΟΤΕ

Εκτός όμως από τις Ελληνικές ομάδες υπάρχουν και τα διεθνή φιλικά! Ξεχωρίζει το Emirates Cup στο Λονδίνο, με την συμμετοχή σπουδαίων Ευρωπαϊκών συλλόγων όπως είναι η οικοδέσποινα του τουρνουά Άρσεναλ, η Μονακό, η Βαλένθια και η Μπενφίκα! Παρακολουθήστε στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου το παιχνίδι Βαλένθια-Μονακό από το OTE SPORTS2 HD και από το ίδιο κανάλι στις 6.20μ.μ το Άρσεναλ-Μπενφίκα! Η δράση συνεχίζεται και την Κυριακή (3/8) καθώς στις 4μ.μ πάντα από το OTE SPORTS2 HD παίζουν η Μπενφίκα με την Βαλένθια και στις 6.20μ.μ η Άρσεναλ με την Μονακό!

 

Τελευταία Νέα