Κλήρωση χωρίς μετάδοση, Εθνική αύριο στον ΑΝΤ1

Κλήρωση χωρίς μετάδοση, Εθνική αύριο στον ΑΝΤ1

bet365

Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση η αυριανή κλήρωση για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολη. Live από τον ΑΝΤ1 οι μάχες ως... τέλους της Εθνικής στο Eurobasket U20.
Αύριο, Παρασκευή 18/7 κληρώνει για τον Παναθηναϊκό αναφορικά με την αντίπαλό του στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Η κλήρωση ξεκινά στις 13:00 ώρα Ελλάδος και δεν θα πουθενά έχει τηλεοπτική μετάδοση από κανένα κανάλι. Θυμηθείτε τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού.
Αμέσως μετά διεξάγεται η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Εκεί όπου θα πληροφορηθούν τους αντιπάλους τους ο Ατρόμητος αλλά ο Αστέρας Τρίπολης (αν φυσικά προκριθεί εις βάρος της Ροβανιέμι).
Από τον ΑΝΤ1 το μεγάλο ματς με την Κροατία!
Η Εθνική Ελλάδας πανηγύρισε την πρόκρισή της στην προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών U20 που διεξάγεται στην Κρήτη και ετοιμάζεται για τον προημιτελικό που προβληθεί με απευθείας σύνδεση αύριο βράδυ στον ΑΝΤ1.
Η Εθνική δεν θέλει να σταματήσει εδώ και ελπίζει να έχει το ίδιο πανηγυρικό κλίμα και μετά την αυριανή μονομαχία, με αντίπαλο την Κροατία. Το παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1 αλλά και διαδικτυακά σε live streaming από το antennanews.gr.
Το ίδιο ισχύει και για τον ημιτελικό του Σαββάτου αλλά και τον τελικό της Κυριακής, εφόσον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καταφέρει να προκριθεί και να κερδίσει τη μεγάλη μάχη της Παρασκευής.
Το χθεσινό ματς με τη Σλοβενία θα μεταδοθεί απόψε σε επανάληψη στις 22:00 από τη ΝΕΡΙΤsports.
ΠΑΟΚ – Τσβόλε αύριο στον OTE TV
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο OTE TV παραμένει στο πλευρό του « Δικέφαλου του Βορρά» και θα μεταδώσει το φιλικό παιχνίδι με την Τσβόλε, αύριο Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 20:00 στο OTE Sport 4, καθώς και τον αγώνα με την Βαάλβικ την Τετάρτη 23 Ιουλίου (20.00, OTE Sport 4).

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα