Τι ετοιμάζει για τον τελικό η ΝΕΡΙΤ

Τι ετοιμάζει για τον τελικό η ΝΕΡΙΤ

bet365

Η μετάδοση του τελικού Γερμανίας – Αργεντινής από τη ΝΕΡΙΤ, παγκοσμίως εικόνα ως και το… διάστημα. Από Δευτέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο στη ΝΕΡΙΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ μέσω του ertopen.com και το καλοκαίρι.
Κυριακή 13 Ιουλίου, ώρα… 22:00, ώρα τελικού! Η στιγμή που περιμένει η ποδοσφαιρική υφήλιος φτάνει και εν Ελλάδι τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στη ΝΕΡΙΤ για τη μετάδοση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής.
Η βραδιά ξεκινά στις 20:10 με τη ζωντανή μετάδοση της τελετής λήξης του Μουντιάλ, θα συνεχιστεί με την εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ» και στις 22:00 θα μεταδοθεί ο μεγάλος. Το ματς θα περιγράψουν ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Μπακόπουλος, ενώ μετά τη λήξη του θα ακολουθήσει η εκπομπή «Ωρα Μουντιάλ» με τον Ιωσήφ Νικολάου και πλούσιο ρεπορτάζ.
Στον σχολιασμό των επίμαχων φάσεων θα είναι ο Περικλής Βασιλάκης και στη στατιστική ανάλυση ο Αρης Γάτας.
Ο τελικός έως το… διάστημα!
Σχεδόν όλη η υφήλιος θα είναι καρφωμένη στις οθόνες της το βράδυ της Κυριακής για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν θα παρακολουθήσουν, όμως, όλοι τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή από την άνεση του καναπέ τους ή από το τοπικό μπαρ. Από την άκρη του κόσμου μέχρι το διάστημα, από τα κέντρα μεταναστών στη νότιο Ιταλία μέχρι τη βασανισμένη Χομς, οθόνες θα στηθούν, ραδιόφωνα θα ανοίξουν και ο κόσμος ολόκληρος θα μιλάει για λίγο με όρους ποδοσφαίρου.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί ακόμα και στην Ανταρκτική. Οι εργαζόμενοι στον βρετανικό ερευνητικό σταθμό Rothera δεν θα δουν τον αγώνα, θα τον ακούσουν, όμως, στο ραδιόφωνο. Αγνοώντας τις 20 ώρες σκοτάδι και τις θερμοκρασίες που πέφτουν κάτω από το μηδέν, οι ερευνητές άκουσαν την ήττα της εθνικής τους ομάδας από την Ιταλία.
Όπως αναφέρει ο «Guardian», από τους έξι άνδρες που βρίσκονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ένας έχει ενδιαφέρεται πολύ να κερδίσει η ομάδα του. Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Γκερστ, τον τρίτο Γερμανό που επισκέπτεται τον σταθμό, και αναμένεται να δει τον αγώνα!
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο στη ΝΕΡΙΤ
Με απευθείας μεταδόσεις από τη Βουδαπέστη, η ΝΕΡΙΤ θα καλύψει μέσα από τις συχνότητες της ΝΕΡΙΤsports και της ΝΕΡΙΤ HD, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο Ανδρών & Γυναικών που θα διεξαχθεί στην ουγγρική πρωτεύουσα από τις 14 μέχρι και τις 27 Ιουλίου.
Κατά τη φετινή διοργάνωση, τη μάχη των ομίλων θα δώσουν για τους Άνδρες η Ελλάδα, το Μαυροβούνιο, η Γεωργία, η Ρουμανία, η Ιταλία και η Ρωσία για τον 1ο όμιλο, ενώ στον 2ο όμιλο η Κροατία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Σερβία, η Ισπανία και η Ουγγαρία.
Στον 1ο όμιλο Γυναικών θα αναμετρηθούν η Ελλάδα, η Μ. Βρετανία, η Ολλανδία και η Ουγγαρία, ενώ στον 2ο όμιλο η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Ρωσία.
Οι εθνικές μας Ομάδες Πόλο Ανδρών και Γυναικών, ρίχνονται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με στόχο τη διάκριση και την επιτυχία. Στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας που φιλοξενεί και πάλι τη διοργάνωση μετά από 13 χρόνια, η Εθνική Ανδρών, μετά την έκτη θέση στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, θέλει να μπει και πάλι στην εξάδα και να προσπαθήσει για την υπέρβαση, ενώ η Εθνική Γυναικών θα προσπαθήσει να επαναλάβει την πορεία που έκανε στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια στο Αϊντχόφεν, και η οποία την έφερε στον τελικό της διοργάνωσης.
ΕΡΑ ΣΠΟΡ και το καλοκαίρι
Η Ελεύθερη Ελληνική Ραδιοφωνία, μέσω του ertopen.com και των Περιφερειακών Σταθμών της ΕΡΤ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά της.
Μαζί της, φυσικά, και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η οποία και αυτό το καλοκαίρι θα καλύψει όλα τα σπουδαία γεγονότα… Το ιστορικό αθλητικό ραδιόφωνο βρέθηκε με τον απεσταλμένος της Ελεύθερης Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Γιώργιο-Χόρχε Αθανασίου, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κάλυψε το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά του πλανήτη.
Τώρα έφτασε η ώρα των προκριματικών του Europa League και Champions League, με την παρουσία αρχικά των Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ. Η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα είναι στο πλευρό ΟΛΩΝ των ομάδων με ρεπορτάζ και πλήρη κάλυψη των αγώνων των ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη.
Ακόμη, η ΕΡΑ ΣΠΟΡ θα βρίσκεται στα υπόλοιπα αθλητικά event, πέρα από αυτά του ποδοσφαίρου. Τους παραγωγούς-δημοσιογράφους της ΕΡΑ ΣΠΟΡ μπορείτε να τους ακούτε καθημερινά από τις 15:00 έως τις 17:00 και από τις 24:00 έως τις 02:00.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ιστορική εκπομπή «Μικρόφωνο Στα Γήπεδα» θα βρίσκεται στον αέρα για την κάλυψη των εντός έδρας αναμετρήσεων των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα