Τηλεοπτικός... ΠΑΟ, φιλικά ΠΑΟΚ και κλήρωση Euroleague

Τηλεοπτικός... ΠΑΟ, φιλικά ΠΑΟΚ και κλήρωση Euroleague

bet365

Η μετάδοση του πρώτου φετινού φιλικού του Παναθηναϊκού αλλά και ποια φιλικά του ΠΑΟΚ θα δείξει ο OTE TV. Live από τη Nova την Πέμπτη η κλήρωση της Euroleague 2014-15.
Live από το Novasports 1 το Παναθηναϊκός - Αρκα
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αύριο Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας HD, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την πολωνική Αρκα Γκντίνια. Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο Ηλίας Βλάχος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Τζουάννης. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.
Ποια φιλικά του ΠΑΟΚ θα δείξει ο OTE TV
Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη σεζόν 2014-15, ζωντανά και αποκλειστικά στον OTE TV. Τα νέα αστέρια, τα βαριά ονόματα και οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές στα πρώτα δείγματα γραφής του «Δικέφαλου του Βορρά» εν’ όψει της νέας συναρπαστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη, έρχονται με τα φιλικά προετοιμασίας από 12 Ιουλίου στην Ολλανδία και τη Τούμπα, μόνο στα αθλητικά κανάλια OTE Sport.
Το Σάββατο 12/7 στις 18:00 θα μεταδοθεί στις 18:00 το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης, την Τρίτη 15/7 στις 18:00 το ματς με την Ντνιέπρ, την Παρασκευή 18/7 στις 20:00 το φιλικό με την Τσβόλε και το Σάββατο 23/7 στις 20:00 αυτό με την Βααλβάικ.
Η κλήρωση της Euroleague στα κανάλια Novasports
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports μεθαύριο την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 13:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1, την κλήρωση της Euroleague Basketball για τη σεζόν 2014-15, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας και ο Χρήστος Καούρης.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα μπουν στο κλίμα της κλήρωσης από αύριο, Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 22:00, με το αφιέρωμα «Ο χάρτης της Ευρωλίγκα για τη σεζόν 2014-2015», που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, σε παρουσίαση του Δημήτρη Καρύδα και του Χρήστου Καούρη. Το αφιέρωμα αφορά στις 24 ομάδες που θα συμμετέχουν στη φάση των ομίλων, ενώ οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προφίλ των συλλόγων, την αξιολόγηση των παικτών, καθώς και για τα μεταγραφικά αποκτήματα. Η κλήρωση καθώς και η εκπομπή-αφιέρωμα θα είναι διαθέσιμες και μέσω live streaming από τη WEB TV του novasports.gr.
Η κλήρωση της κορυφαίας, ευρωπαϊκής, διασυλλογικής διοργάνωσης του μπάσκετ, θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα αναδείξει τους τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην κανονική περίοδο. Από τη δεύτερη φάση θα προκύψουν τα ζευγάρια των προκριματικών για τις ομάδες που θα συμπληρώσουν τους ομίλους.
Τα κανάλια Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, θα δώσουν και φέτος δυναμικό «παρών» στη διοργάνωση, προβάλλοντας τουλάχιστον 200 αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση μέχρι και το Final Four στη Μαδρίτη, καθώς και την εκπομπή «Super Euroleague» κάθε Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ, με την ανάλυση και το σχόλιο των αγώνων.
Καλοκαιρινό πρωινό στο MEGA από 21/7
Από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου και κάθε μέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή, 06.45 με 10.00 το πρωί, η ενημερωτική εκπομπή «Πρωϊνό MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, τον Δημήτρη Τάκη και την Λίζα Δουκακάρου στην παρουσίαση, ανανεώνει για ακόμη ένα καλοκαίρι, το «ραντεβού» του τηλεοπτικού κοινού με την ενημέρωση. Όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο περνούν μέσα από τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής. Ρεπορτάζ, αναλύσεις και συζητήσεις στο στούντιο με προσκεκλημένους από τον πολιτικό και δημόσιο βίο, οι οποίοι θα σχολιάζουν την επικαιρότητα ανταλλάσσοντας απόψεις και φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές των θεμάτων.
Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Προκοπάκης
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ Γιώργος Προκοπάκης καθώς βλέπει κομματικές σκοπιμότητες πίσω από την απομάκρυνση του τονίζοντας δε πως εξυπηρετήθηκαν ξένα συμφέροντα προς το Δημόσιο. Παράνομο θεωρεί δε τον διορισμό του νέου προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη.
Ο κ. Προκοπάκης ο οποίος ήταν πρόεδρος επί επτά μήνες, στην προσφυγή του, αναφέρει λεπτομερώς το έργο που έκανε στη δημόσια τηλεόραση, καταγράφει τα ονόματα ανθρώπων που συνεργάστηκε, τις παρασκηνιακές ζυμώσεις και μεθόδους που υπήρχαν τόσο ως προς την διοίκηση, όσο και προς την επιλογή των προγραμμάτων, εκπομπών, υπαλλήλων, ενώ περιγράφει και τον τρόπο επιλογής των προγραμμάτων και του προσωπικού της ΝΕΡΙΤ.
Πρωτιά για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1
Η καλή μέρα από «Το Πρωινό» φάνηκε… και τελικά ήταν καλή για όλη τη σεζόν. Οι τηλεθεατές έδειξαν από την πρώτη στιγμή πως προτιμούν να απολαμβάνουν το πρωινό στον ΑΝΤ1 και η προτίμησή τους αυτή, παρέμεινε σταθερή ολόκληρο το χρόνο. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, μαζί με την ομάδα τους, μας προσέφεραν θετική ενέργεια, κεφάτη παρέα και την πιο ανεβασμένη διάθεση για όλη τη σεζόν, κατακτώντας επάξια την κορυφή της τηλεθέασης της πρωινής ζώνης.
Συγκεκριμένα, «Το Πρωινό» ήταν πρώτο στη ζώνη του σε όλα τα κοινά, με διαφορά 9,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι στο δυναμικό κοινό 15-44, αλλά και διαφορά 11,7 μονάδων στο σύνολο του κοινού. Μετά το πέρας της τελευταίας εκπομπής για τη σεζόν από το Varkiza resort και την παραλία του Yabanaki, συνεργάτες και συντελεστές του Πρωινού, γιόρτασαν την επιτυχία τους στο χώρο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Τα ρεκόρ της... μουρμούρας
Μετά από μία σεζόν γεμάτη αγάπη, έρωτα, γκρίνια, μικροπαρεξηγήσεις, ζήλειες, νεύρα, αλλά και αστείρευτο χιούμορ η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλείνει με ιδιαίτερη επιτυχία τον πρώτο της κύκλο κατακτώντας την πρώτη θέση στην ζώνη προβολής της στον ALPHA.
Η σειρά κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης 36,5% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 29,3% στο σύνολο κοινού. Οι υψηλότερες αποδόσεις ήταν στις γυναίκες ηλικίας 25-34 αφού σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 42%, αλλά και στους άνδρες ηλικίας 35-44 με 34,8%. Η Βούλα και ο Μηνάς, η Μαρίνα και ο Ηλίας, η Βάσω και ο Χάρης, ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν και μας υπόσχονται ακόμη περισσότερη… μουρμούρα.
Τα καλλιστεία... επιστρέφουν
Το E TV θα μεταδώσει την Κυριακή 27/7 τη 18η διοργάνωση «Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2014», με παρουσιάστρια τη Νίνα Λοτσάρη. Η επαναφορά των καλλιστείων στην τηλεόραση είναι ολική: από χθες μέχρι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, το κανάλι θα προβάλλει ένα ημίωρο backstage.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα