Εθνική, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV, Ρεχάγκελ στη Nova!

Εθνική, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ στον ΟΤΕ TV, Ρεχάγκελ στη Nova!

bet365

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των προκριματικών του Euro 2016 και του Μουντιάλ 2018 έκλεισε ο ΟΤΕ TV, καθώς και τα ματς των προκριματικών για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Μουντιαλικά «Legend Stories» στη Nova, αρχή αύριο με Ρεχάγκελ.
Τα τηλεοπτικά δικαιώματα των προκριματικών του Euro 2016 και του Μουντιάλ 2018 έκλεισε ο ΟΤΕ TV, σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου των καναλιών OTE Sports Δημοσθένη Βασιλόπουλου στον NovaΣΠΟΡ FM. Μέσα σε αυτά και τα εντός έδρας παιχνίδια της Εθνικής.
Παράλληλα, ο ΟΤΕ έκλεισε από τώρα και τα εντός έδρας παιχνίδια Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στα προκριματικά Champions League και Europa League αντίστοιχα. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της φάσης των play offs και των δύο διοργανώσεων υπάγονται στην κεντρική διαχείριση (όπως οι αγώνες των ομίλων) που ανήκουν σε ΝΕΡΙΤ – Nova και ΑΝΤ1 – Nova αντίστοιχα.
Ο «Οθωνας» αύριο στα κανάλια Novasports
Σε ρυθμούς Εθνικής ποδοσφαίρου εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μπαίνουν τα κανάλια Novasports. Oι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, από αύριο Τρίτη 20 Μαΐου και κάθε Τρίτη στις 23:00, μέχρι την έναρξη των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ειδικές εκπομπές «Legend Stories». Εκπομπές, που δημιούργησε και επιμελήθηκε το δημοσιογραφικό δυναμικό των καναλιών Novasports.
H πρώτη εκπομπή «Legend Stories», είναι αφιερωμένη στον Ότο Ρεχάγκελ, ένα πρόσωπο-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τον προπονητή, με τον οποίο η Εθνική Ελλάδας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004, στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
Ο Αποστόλης Λάμπος και ο Γιάννης Φουρνάρος βρέθηκαν στο Έσσεν της Γερμανίας, εκεί όπου γεννήθηκε και ζει ο «Όθωνας» και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, 10 χρόνια μετά τον αλησμόνητο θρίαμβο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Ρεχάγκελ μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας και αναφέρεται στο λόγο για τον οποίο ανέλαβε την Εθνική, επισημαίνει πώς έκανε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οικογένεια και πώς «ντόπαρε» τους παίκτες του, πριν από κάθε κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ αποκαλύπτει μετά από ποιό παιχνίδι σκέφτηκε την αποχώρηση και ποιοί διεθνείς τον κράτησαν. Τέλος, ο 76χρόνος προπονητής αναφέρεται στον άνθρωπο που τον σημάδεψε και στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του, ενώ μιλάει και για το μεγαλύτερο παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ελλάδα.
Η εκπομπή μεταδίδεται αύριο Τρίτη 20/5 στις 23:00 από το Novasports 1, μεθαύριο Τετάρτη 21/5 στις 22:00 στο Novasports 2 και την Πέμπτη 22/5 στις 19:00 από το Novasports 1.
«Derby» απόψε για Αγγελο!
Η επιστροφή του Αγγελου Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ κυριαρχεί στη θεματολογία της αποψινής εκπομπής «Derby» στις 22:30 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Καλεσμένοι του Κώστα Χήτα θα είναι οι Γιώργος Μύρτσος, Κώστας Ορφανός, Γιώργος Κολοκοτρώνης και Μπάμπης Αποστολίδης.

Roland Garros στο Eurosport
Το μεγαλύτερο γαλλικό Open θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στο Eurosport οι φίλοι του τένις από την Κυριακή (25/05) με αφορμή τον εορτασμό των 25 ετών από την ίδρυση του καναλιού. Το δεύτερο Grand Slam της χρονιάς θα φιλοξενείται καθημερινά σε Eurosport, Eurosport 2 και Eurosport Player με πολλές έξτρα παροχές στους τηλεθεατές.
Από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης έως και την ολοκλήρωσή της με τον τελικό των Ανδρών την Κυριακή 8 Ιουνίου το Eurosport θα προσφέρει στους φίλους του αθλήματος περισσότερες από 220 ώρες απ’ ευθείας μεταδόσεων στα κανάλια του ενώ στο πρόγραμμα των ημερών θα έχουν η καθιερωμένη καθημερινή ζωντανή εκπομπή “Game, Set & Mats”, οι ενότητες από το στούντιο του Eurosport στο Παρίσι αλλά και για πρώτη φορά η κάμερα του Eurosport σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.
Η γιορτή του τένις αρχίζει στο Eurosport από αυτή την εβδομάδα με την εκπομπή «Get Ready for Roland Garros», η οποία καθημερινά μας βάζει στο κλίμα της διοργάνωσης, έως το ιδιαίτερο ζωντανό σόου του Σαββάτου (24/05, 21:45) με τα τελευταία νέα λίγες ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά.
Ακολούθως, η εκπομπή «Game, Set & Mats» με τον Ματς Βιλάντερ και την Άναμπελ Κροφτ θα ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Eurosport από το Παρίσι με συνεντεύξεις, αναλύσεις και τις καλύτερες στιγμές των αγώνων που προηγήθηκαν. Παρούσα θα είναι και η Μπάρμπαρα Σετ με τις ιδιαίτερες συνεντεύξεις της, οι οποίες θα προβάλλονται ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Flash sport media news
* Ο δημοσιογράφος Αργύρης Παγαρτάνης αύριο Τρίτη 20/5 στις 12:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Καρατζάς» της ΕΣΗΕΑ παρουσιάζει το βιβλίο του «Το Μυθιστόρημα του Μουντιάλ».
* Απόψε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ με τον Κυριάκο Θωμαΐδη αποκαλύπτει επιταγές συμβούλου της ΕΠΟ σε ομάδα και νέα συνομιλία διαφθοράς δύο προέδρων.
Media @ politics
@ Στις τηλεθεάσεις των χθεσινών εκλογών, το megaλο κανάλι πήρε την πρωτιά. Αναλυτικά οι πίνακες τηλεθέασης.
@ Στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές, οι πολιτικοί αρχηγοί ανοίγουν τα χαρτιά τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη. Στα «Νέα του ΣΚΑΪ» στις 21.00 η Κοσιώνη καθημερινά θα φιλοξενήσει τους Αλέξη Τσίπρα, Ευάγγελο Βενιζέλο, Φώτη Κουβέλη, Δημήτρη Κουτσούμπα και Σταύρο Θεοδωράκη. Τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών θα ανοίξει απόψε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και ακολουθούν αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατόπιν Θεοδωράκης, Βενιζέλος και Κουτσούμπας.
@ Το… τρίτο ημίχρονο του πρώτου γύρου των εκλογών απόψε στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, στις 23:30 στο MEGA. Καλεσμένοι οι Γιάννης Μιχελάκης, Λιάνα Κανέλλη, Βύρων Πολύδωρας, Αλέκος Αλαβάνος, Συλβάνα Ράπτη, Ανδρέας Παπαδόπουλος, Μαρία Σπυράκη και Φανή Σπυριδάκη.
@ Η υποψήφια με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές Μαρία Σπυράκη έχει και αυριανή τηλεοπτική παρουσία, Τρίτη 23:15 στους «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1.
ΝΕΡΙΤ… Θεσσαλονίκης
Tη λειτουργία δεύτερου καναλιού της ΝΕΡΙΤ από τη Θεσσαλονίκη προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας. Είπε ότι σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία το δεύτερο κανάλι της ΝΕΡΙΤ, με σκοπό να αποκτήσει τη δική της φωνή η Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΝΕΡΙΤ, θα τεθεί σε λειτουργία στα άμεσο μέλλον η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακού Περιεχομένου, η οποία θα έχει έδρα της τη Θεσσαλονίκη.
Στην Κομισιόν για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ
Στην Κομισιόν έφθασε η μη καταβολή των αποζημιώσεων στους εργαζομένους της ΕΡΤ με ερώτηση που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης. Ζητάει να απαντήσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά πόσο είναι σύννομη με το ευρωπαϊκό δίκαιο η μη καταβολή ολόκληρης της αποζημίωσης που δικαιούνται οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ ΑΕ, καθώς και αν η μη καταβολή των νόμιμων αποζημιώσεων συνιστά, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες, στην πράξη ακύρωση της απόλυσης.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα