Ντοκιμαντέρ για την Εθνική με υπογραφή Σωτηρακόπουλου

Ντοκιμαντέρ για την Εθνική με υπογραφή Σωτηρακόπουλου

Ντοκιμαντέρ για την Εθνική με υπογραφή Σωτηρακόπουλου

bet365

Η ιστορία της Εθνικής μας στη ΝΕΡΙΤ, λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, σε τετράωρο ντοκιμαντέρ με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.
Με αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής μας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, στη ΝΕΡΙΤ θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με την ιστορία της «γαλανόλευκης» και υπογραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου.
Το ντοκιμαντέρ, διάρκειας τεσσάρων ωρών, θα προβληθεί σε τέσσερα επεισόδια λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας (12/6) και περιέχει σπάνιο υλικό από την ιστορία της εθνικής ομάδας, ακόμη κι από τις δεκαετίες του ’30, του ’40 και του ’50.
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, χωρίς να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής ή αφηγητής του ντοκιμαντέρ, μιας και οι ρόλοι προκύπτουν μέσα από τις ιστορίες των διεθνών άσων και των αγώνων της Εθνικής, συνεργάστηκε με τον Ηλία Γιαννακάκη, σκηνοθέτη της σειράς αθλητικών ντοκιμαντέρ «Για πάντα Πρωταθλητές» η οποία είχε προβληθεί με επιτυχία στον ΣΚΑΪ.
Σημειωτέον ότι ο Σωτηρακόπουλος δεν πρόκειται να αμειφθεί για το ντοκιμαντέρ και το συμβολικό ποσό που προκύπτει βάσει σύμβασης από τη συνεργασία του με τη ΝΕΡΙΤ θα καταβληθεί απευθείας σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του.

Follow on Twitter: @nbozionelos
 

Τελευταία Νέα