Play offs, τελικοί, Σφήνος, Ζλάταν και τα… γατάκια της Καλαμάτας

Play offs, τελικοί, Σφήνος, Ζλάταν και τα… γατάκια της Καλαμάτας

bet365

Οι μεταδόσεις των play offs της Super League, της ΑΕΚ και των… θρίλερ του τίτλου σε Premier και Primera. Τελικοί Κυπέλλων Γαλλίας και Ιταλίας με εκπομπές στον OTE TV, στο «Traction» του ΣΚΑΪ Τόνυ Σφήνος και… Ιμπραΐμοβιτς, το φινάλε της Basket League και τα… γατάκια της Καλαμάτας (επικό βίντεο!). Την Κυριακή στον… αέρα η ΝΕΡΙΤ.
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ με διπλή περιγραφή
Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Κυριακή 4 Μάιου στις 20:30 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον αγώνα ανάμεσα στους «πράσινους» και στον «Δικέφαλο» του Βορρά για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League. Στην περιγραφή του ντέρμπι από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» θα είναι οι Γρηγόρης Παπαβασιλείου και Ισίδωρος Πρίντεζης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Νίκος Τζουάννης και Κωστής Μπότσαρης. Λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, οι τροπαιούχοι του Γιάννη Αναστασίου θα κοντραριστούν με τους «ασπρόμαυρους» του Γιώργου Γεωργιάδη, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη με φόντο την πρωτιά στα play offs.
Νωρίτερα στις 18:15 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου. Οι Αρκάδες μπροστά στο κοινό τους, θέλουν πάση θυσία τη νίκη, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν να φύγουν αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα.
Οι αγώνες θα προσφερθούν απευθείας σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών.
AEK – Αιγάλεω στο Novasports 3
Ένας ακόμη αγώνας της ΑΕΚ έρχεται στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 4 Μάιου στις 17:00 από το Novasports 3 τον αγώνα ΑΕΚ – Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή από το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι ο Μιχάλης Κατσαφάδος ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Μανώλης Βογιατζάκης.
Οι μεταδόσεις των... θρίλερ του τίτλου!
Στο πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων του OTE TV αυτό το Σαββατοκύριακο, κυριαρχούν οι αναμετρήσεις με φόντο τον τίτλο σε Αγγλία και Ισπανία!
Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι (Σάββατο 3 Μαΐου, 19.30, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα), Τσέλσι - Νόριτς (Κυριακή 4 Μαΐου, 18.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη) και Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ (Δευτέρα 5 Μαΐου, 22.00, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη), Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 4 Μαΐου, 18.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα), Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια (Κυριακή 4 Μαΐου, 22.00, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου), Μπαρτσελόνα - Χετάφε (Σάββατο 3 Μαΐου, 17.00, OTE Sport 3HD σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου), ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παραδοσιακά ντέρμπι με φόντο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις Μίλαν - Ιντερ (Κυριακή 4 Μαΐου, 21.45, OTE Sport 1HD σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι) και Αμβούργο - Μπάγερν (Σάββατο 3 Μαΐου, 16.30, OTE Sport 2HD σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου).
Τελικοί με pre και post game στον OTE TV
Στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών του OTE TV, ξεχωρίζουν οι τελικοί Κυπέλλου Φιορεντίνα – Νάπολι και Ρεν - Γκινγκάμπ, στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και το «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού, το Σάββατο 3 Μαΐου στις 22:00. Θα μεταδοθούν σε υψηλή ευκρίνεια στα ΟΤΕ Sport 1HD και OTE Sport 2HD αντίστοιχα, σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και Στέφανου Αβραμίδη. Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει τις αναμετρήσεις με pre (21:00) και post (00:00) game εκπομπή, με τον Γιώργο Θαναηλάκη στην παρουσίαση, τους Βασίλη Σαμπράκο, Μιχάλη Τσόχο στο σχολιασμό και ρεπορτάζ του Μάνου Σπανόπουλου από τη Ρώμη.
Καταδικάζει ο ΠΣΑΤ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) καταδικάζει την «επίθεση» που δέχτηκε το μέλος του Συνδέσμου και δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πράσινη», Σοφία Βαλσάμη από τη διεθνή μπασκετμπολίστρια του Πρωτέα Βούλας, Λολίτα Λύμουρα, κατά την πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας της με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Α1 των γυναικών.Σύμφωνα με τα όσα μας καταγγέλθηκαν, η κυρία Λύμουρα, κατά τη διάρκεια διακοπής του συγκεκριμένου αγώνα για την εκτέλεση βολών, πλησίασε τη συνάδελφο, έφτυσε στο παρκέ προς το μέρος της και της επιτέθηκε φραστικά.
Παράλληλα και με αφορμή το περιστατικό αυτό, ο ΠΣΑΤ τονίζει ότι έχει επανειλημμένως και το ίδιο πράττει και τώρα, εκφράσει την αντίθεσή του απέναντι σε δημοσιεύματα και αναρτήσεις, που δεν προάγουν το σκοπό της δημοσιογραφίας, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κλάδο μας και θίγουν με τρόπο βάναυσο την τιμή και την υπόληψη όχι μόνο δημοσιογράφων, αλλά και αθλητών, παραγόντων και απλών πολιτών.
Ο τελικός Ρεάλ – Ατλέτικο σε παράλληλη μετάδοση
Στις 24 Μαΐου, Σαββατόβραδο στο «Λουζ» της Λισσαβώνας η Ρεάλ με την Ατλέτικο θα… μονομαχήσουν για το θρόνο του Champions League. Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός θα μεταδοθεί και από τη δημόσια τηλεόραση αλλά και από τη Nova.
Αντιθέτως, ο τελικός του Europa League, Μπενφίκα – Σεβίλλη στις 14 Μαΐου στο Τορίνο θα μεταδοθεί μόνο από τον ΑΝΤ1.
Οσο για τις τηλεθεάσεις; Την Τετάρτη το Τσέλσι – Ατλέτικο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.000.000 τηλεθεατές στη Δημόσια Τηλεόραση με μέση τηλεθέαση 9,3% και μέσο μερίδιο 22,5% ενώ χθες, το Γιουβέντους – Μπενφίκα στον ΑΝΤ1 είδαμ 984.000 τηλεθεατές κατά μέσο όρο (με 9,7% και 23,8% αντίστοιχα).
Για το ΘΡΥΛΟΣ FM
Το επίσημο ραδιόφωνο του Ολυμπιακού ΘΡΥΛΟΣ FM πρόκειται να βγει σε λίγο καιρό, ιδιοκτησίας Γιάννη Κουρτάκη (εκδότη των «Παραπολιτικών»). Πληροφορίες κάνουν λόγο πως δεν επιτεύχθηκε τελικά συμφωνία για τη συχνότητα του ΠΑΡΕΑ FM 104, θα βγει σε άλλη συχνότητα. Λογικά το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο….
Ο Σφήνος και ο… Ζλάταν!
O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται «το παιδί των λουλουδιών» Τόνυ Σφήνο και χορεύουν σε ρυθμούς σέικ, στο «Traction» αύριο Σάββατο 3 Μαΐου στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Κάνουν ένα ταξίδι στο παρελθόν, αναπολώντας το ρομαντισμό της εποχής των παιδιών των λουλουδιών. Γέλιο μέχρι δακρύων από τον ιδρυτή της ομάδας θεάτρου δρόμου Τσίρκο Ρεντίκολο και της SAL.AT.A band, που χορεύει στους ρυθμούς της εποχής μαζί με την ομάδα “Hippies” της εκπομπής.
Επίσης, ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γίνεται λάβαρο για ένα σύνθημα: Made by Sweden. Η Volvo ταυτίζεται με την πατρίδα της και δηλώνει περήφανη για τις ιδιαιτερότητες και το μυστήριο ενός τόπου-πρόκληση. Ο Ζλάταν οδηγεί δύο από τα πιο δημοφιλή και εμβληματικά μοντέλα της Volvo σε ένα μοναδικό τοπίο.
Λεπτό προς λεπτό το φινάλε της Basket League
Η αυλαία της κανονικής περιόδου στη Basket League πέφτει αύριο και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 3/5 στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τους έξι αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της Basket League. υγκεκριμένα θα μεταδοθούν τα παιχνίδια, Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός Πανελευσινιακός-ΑΕΝΚ Δημουλάς που θα μεταδοθεί και ολόκληρο από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD, Τρίκαλα BC Aries-ΚΑΟ Δράμας, Κολοσσός Ρόδου ΒΑΠ-Άρης, Ρέθυμνο Aegean – Ηλυσιακός και ΠΑΟΚ-Ίκαρος Χαλκίδας.
Από τις 17:30 η εκπομπή «Ώρα για μπάσκετ» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και εκλεκτούς καλεσμένους θα βάλει τους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova στο κλίμα των αγώνων με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν το τζάμπολ. Στο studio της Κάντζας θα είναι ο Γιώργος Συρίγος ο οποίος θα σχολιάζει την εξέλιξη των παιχνιδιών ενώ στα γήπεδα μπάσκετ θα βρίσκεται όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό με την κάλυψη, το ρεπορτάζ, τα παραλειπόμενα και τον απόηχο των αγώνων.
Από τη Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδοθεί αύριο στις 19:15 το ματς Ολυμπιακός – Πανιώνιος.
«Ντροπή σας γατάκια!»
Δεν άντεξε άλλο τον νέο διασυρμό της αγαπημένης του ομάδας της Καλαμάτας και ο γνωστός Μεσσήνιος δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος ξέσπασε και τα έκανε όλα κυριολεκτικά γυαλιά καρφιά «ζωντανά» μπροστά στις κάμερες, κατά την διάρκεια της εκπομπής του, του «Όλα στη φόρα» στην τηλεόραση Best, στην Καλαμάτα. Απλά… ΚΛΑΨΤΕ!!!!

Στέψη ή… τέταρτος τελικός;
H σειρά των τελικών της Volley League μεταφέρεται στην Αλεξανδρούπολη, ανάμεσα στον Εθνικό και στον Ολυμπιακό. Το αυριανό ματς, ο τρίτος τελικός Σάββατο 3 Μάιου στις 19:00 μεταδίδεται από το Novasports 3 σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο Κώστα Δεληκώστα (τεχνικός της Λαμίας), ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Τάσος Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Πανταζίδης.
Από τις 18:30 θα βγει pre game show με τον Παντελή Λώλη. Ο Ολυμπιακός μετά τα δύο πρώτα συναρπαστικά παιχνίδια στα οποία έκανε την ανατροπή, προηγείται στην σειρά των τελικών με 2-0 νίκες και θέλει άλλη μια προκειμένου να πανηγυρίσει τον τίτλο, την στιγμή που ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα επιδιώξει μπροστά στους φιλάθλους τους να μειώσει σε 2-1 και να στείλει την σειρά σε 4ο τελικό (αν υπάρξει, θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/5 στις 18:00).
Flash sport media news
* Αύριο, στην μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» στο ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά (14:30-15:30): ανάλυση για μία αγωνιστική που κόβει την ανάσα, εκτενή πλάνα και δηλώσεις από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που έγινε στα Τρίκαλα και πήρε ο Πανιώνιος και ρετρό με Ολυμπιακό, αλλά και με αγώνα της Α2 ανάμεσα στο Παλαιό Φάληρο και τον Ιωνικό Νικαίας.
* Συνέντευξη του τενίστα Θοδωρή Αγγελινού έχει αύριο το… μενού του «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΪ (12:00) ενώ θα προβληθούν, όπως πάντα, όλα τα γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
* Στο Moto GP, για τον τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το Grand Prix της Ισπανίας, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν τη μάχη της pole position στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου (10:50, 14.25 & 15.05, OTE Sport 2HD) και την Κυριακή στις 14.30 τη μετάδοση από την πίστα της Χερέθ, στο OTE Sport 3HD.
* Αύριο Σάββατο 3/5 στις 18:00 μεταδίδονται live σε περιγραφή Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ Ευγενίου Δαδαλιάρα οι 2οι αγώνες σκυταλοδρομίας στίβου "Σταύρος Μπαλτίδης" από το Novasports 7.
* Αύριο Σάββατο 3/5 στις 16:30 μεταδίδεται από το Novasports 2 ο αγώνας Ολυμπιακός – Γιουνγκ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο LEN Champions League Πόλο Ανδρών σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη.
* Για το πρωτάθλημα Final της Αργεντινής από τα στα κανάλια Novasports μεταδίδονται την Κυριακή 4/5 Μάιου στις 23:10 από το Novasports 4 και σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου τον Χιμνάσια Λα Πλάτα - Λανούς και στις 00:15 (προς ξημερώματα Δευτέρας) από το Novasports 2 το Ρίβερ Πλέιτ - Ρασίνγκ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου.
* Tην Oλυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα Σοφία Μπεκατώρου συναντά η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη», την Κυριακή 4 Μαΐου στις 13:30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Media @ politics
@ Το ποσό των 5,05 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν δημόσιοι, ιδιωτικοί τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς και φορείς συνδρομητικών υπηρεσιών για την προβολή των υποψηφίων, σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου,.
@ Νέες ρηξικέλευθες αλλαγές εισάγονται πριν τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, με αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής. Οι δημοσκοπήσεις θα μεταδίδονται ως και την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας των δύο αναμετρήσεων, καθώς καταργήθηκε η απαγόρευση του 15νθημέρου δημοσιοποίησης του από τα ΜΜΕ.
@ Παράλληλα, η διακομματική επιτροπή αποφάσισε ότι ο χρόνος τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής προβολής των κομμάτων και των συνασπισμών κομμάτων για τις ευρωεκλογές, να κατανεμηθεί ως εξής: Το 40% με βάση τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στις Ευρωεκλογές του 2009 και το 40% με βάση τα ποσοστά που έλαβαν τα κόμματα στις Εθνικές Εκλογές του 2012. Το υπόλοιπο 20% θα κατανεμηθεί ισότιμα σε όσα κόμματα συμμετάσχουν στις προσεχείς ευρωεκλογές.
@ Με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, έκανε γνωστή την άρνηση της Νέας Δημοκρατίας να πραγματοποιηθεί debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα.
Την Κυριακή στον… αέρα η ΝΕΡΙΤ
Στις 18:00 μεθαύριο, Κυριακής θα ξεκινήσει η εκπομπή σήματος της ΝΕΡΙΤ που θα διαδεχθεί τη ΔΤ. Σχεδόν έντεκα μήνες μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αλλαγή της σκυτάλης ανάμεσα στο μεταβατικό κανάλι της ΔΤ και τον οριστικό φορέα δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ΝΕΡΙΤ θα πραγματοποιηθεί στον… αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr και ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, θα προηγηθεί αντίστροφη μέτρηση με χρονόμετρο στην οθόνη και στις 6 ακριβώς, ταυτόχρονα με την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα αλλάξει το λογότυπο του καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.
Την πρώτη «καλησπέρα» της ΝΕΡΙΤ αναμένεται να πει η παρουσιάστρια των κεντρικών δελτίων του Σαββατοκύριακου Αντριάννα Παρασκευοπούλου, ενώ θα αποκαλυφθούν παράλληλα τα καινούρια γραφικά, τα σήματα και το νέο σκηνικό των ειδήσεων, το κόστος κατασκευής του οποίου άγγιξε τις 26.000 ευρώ σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.
Στα… πεταχτά
* Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ελευθερία του Τύπου (αύριο 3 Μαΐου), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων καλεί τους πολιτικούς παράγοντες της Ευρώπης και τις κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια υπέρ της ενίσχυσης της ελευθερίας του Τύπου και της πολυφωνίας, ώστε να ανατρέψουν τα ανησυχητικά φαινόμενα που απειλούν την ελευθεροτυπία στην Ευρώπη.
* Η Ελεονώρα Μελέτη υπέφερε από φρικτούς πόνους στη μέση και με το που τελείωσε η εκπομπή στο STAR λιποθύμησε στο καμαρίνι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Περαστικά…
* Με επίσημη ανακοίνωσή του ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης διέψευσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την έκδοση του «Επενδυτή», επιβεβαιώνοντας πάντως ότι υπήρξε μια αρχική συζήτηση με τον εκ των μετόχων Αλέξη Σκαναβή για την πιθανότητα επανέκδοσης της εφημερίδας.*
* Μεθαύριο, Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στις 20:00 κάνει πρεμιέρα στον ALPHA η μαγειρική εκπομπή «Μ.Α.Μ.» με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη και πρώτο καλεσμένο τον Κώστα Βουτσά.
* Με τη συντροφιά της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού, γυρίζει τον «Κόσμο ανάποδα» η Σοφία Τσίπα την Κυριακή στις 16:00, στον ΣΚΑΪ.
* Το δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Τζαζίρα του Κατάρ υπέβαλε αγωγή κατά της Αιγύπτου ζητώντας αποζημίωση 150 εκατομμυρίων δολαρίων για τη ζημία που έχει υποστεί από την διορισμένη από τον στρατό κυβέρνηση του Καΐρου.
* Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Eντέρ Αϊτάτς καταδικάστηκε από δικαστήριο της Άγκυρας σε 10 μήνες φυλάκιση με αναστολή επειδή προσέβαλε τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Twitter.
Videomedia
Οσοι… επιζήσατε από το παραπάνω βίντεο με τα… γατάκια της Καλαμάτας, ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη χθεσινή συνάντηση του «Θεοδωράκη» Γιώργου Μητσικώστα με τον Σταύρο Θεοδωράκη! Από το 30:00 και μετά κι από το 41:40 και μετά…

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα