Η... Μεγάλη Τετάρτη του OTE TV!

Νίκος Μποζιονέλος
Η... Μεγάλη Τετάρτη του OTE TV!

bet365

ΠΑΟ – ΟΦΗ, ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ και Ρεάλ – Μπάρτσα στο... μενού, σε σχολιασμό Τσιάρτα το clasico. Φιξαρίστηκαν οι μεταδόσεις της Euroleague, ο Βαγγέλης Ιωάννου σπικάρει αύριο για τη ΔΤ. Μπενφίκα – Γιούβε επέλεξε ο ΑΝΤ1.
Για το τηλεοπτικό πρόγραμμα των «αιωνίων», Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στα play offs της Euroleague ενημερωθήκατε το Σάββατο αποκλειστικά από το gazzetta.gr. Αυτό που έμελλε να αποφασιστεί, τυπικό ουσιαστικά, ήταν ποια κανάλια της Nova θα μεταδώσουν τα ματς.
Το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός τη Μεγάλη Τετάρτη 16/4 θα μεταδοθεί στις 19:00 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και audio από το Novasports.gr, το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός τη Μεγάλη Πέμπτη 17/4 θα μεταδοθεί στις 20:00 από Novasports 2 & Novasports 2 HD και το Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη Δευτέρα του Πάσχα 21/4, στις 21:45 επίσης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.
Τα αθλητικά κανάλια της Nova υπόσχονται «Όλα για την ομάδα σου» και στα play offs μέσα από τις μεταδόσεις των αγώνων αλλά και την καθημερινή εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο στις 23:30 στα Novasports 2 & Novasports 2 HD, η οποία θα φιλοξενεί εκλεκτούς καλεσμένους και θα έχει όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια. Καλεσμένος στη «Super Euroleague» αύριο, Μεγάλη Τρίτη θα είναι ο Γιάννης Γιαννούλης.
Πρώτο τζάμπολ... αύριο, Μεγάλη Τρίτη 15/4 στις 20:00 με τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Γαλατασαράι από το Novasports 2 ενώ την επομένη, πλην του ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός, θα μεταδοθεί στις 21:45 το Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Ελέκτρα από το Novasports 2.
Και ακολουθεί φυσικά το μεγάλο ματς στις 21:45, αύριο: η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό από το «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες» της Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να «σπάσουν» την έδρα της «Βασίλισσας» και να πάρουν στα χέρια τους το πλεονέκτημα έδρας. Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Βαγγέλης Ιωάννου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας (high definition), από το κανάλι ΔΤ HD.
Τρεις ματσάρες τη Μεγάλη Τετάρτη του OTE TV!
Μεγάλη Τετάρτη... κυριολεκτικά για τον OTE ΤV καθώς μεθαύριο από το απόγευμα ως αργά το βράδυ μεταδίδει τρία από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν!
Στις 17:00 έχει στο OTE Sport 1 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ στη Λεωφόρο σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα., στη ρεβάνς του 1-0 της νίκης των Κρητικών στον πρώτο αγώνα και... έπαθλο μια θέση στον τελικό της 26ης Απριλίου.
Στις 20:00 παίζουν, επίσης στο... γήπεδο του OTE Sport 1, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα με τους πρωταθλητές να έχουν προβάδισμα, αλλά ισχνό, μετά το 2-1 του Καραϊσκάκη.
Τη μετάδοση των δύο επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος θα υποστηρίξει ο ΟΤΕ TV με pre και post game εκπομπές και πλούσιο ρεπορτάζ. Από τις 16:00 θα ξεκινήσει το pre game με τους Στέφανο Αβραμίδη και Γιώργο Θαναηλάκη.
Και, στις 22:30, ξεκινά στο «Μεστάγια» και στο OTE Sport 2 ο τελικός του Copa del Rey μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης! Τι καλύτερο για... επιδόρπιο; Στην περιγραφή θα είναι ο απεσταλμένος του ΟΤΕ στη Βαλένθια Αλέξης Σπυρόπουλος και, μαζί του στον σχολιασμό, ο Βασίλης Τσιάρτας που θα δώσουν ενδεκάδες και τα τελευταία νέα στο pre game που θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του τελικού, σε παρουσίαση Βασίλη Σαμπράκου και Γιώργου Θαναηλάκη.
Η... Μεγάλη Τετάρτη του ΟΤΕ TV δεν σταματά στα εν λόγω τρία, σπουδαία ματς. Στις 21:30 έχει τον δεύτερο, χρονικά, ημιτελικό του DfB Pokal (Κυπέλλου Γερμανίας) μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Καϊζερσλάουτερν (OTE Sport 3) σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά, στις 21:45 παίζουν σε εξ αναβολής αγώνες για την Premier League Μάντσεστερ Σίτι – Σάντερλαντ (OTE Sport 4) σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη και, στις 22:00, Γκινγκάμπ – Μονακό στον νοκ άουτ ημιτελικό για το Coupe de France σε περιγραφή Μάνου Σπανόπουλου.
Μπενφίκα – Γιούβε επέλεξε ο ΑΝΤ1
Εκ νέου... εύστοχη ήταν η στήλη στη μαντεψιά ευρωπαϊκών μεταδόσεων! Οπως είχαμε αναφέρει, ο ΑΝΤ1 πιθανότατα θα επέλεγε το Μπενφίκα – Γιουβέντους από τα δύο ημιτελικά ματς του Europa League της 24ης Απριλίου. Οπερ και εγένετο, με τη Nova να μεταδίδει, την ίδια μέρα και ώρα (22:05) τον ισπανικό «εμφύλιο» Σεβίλλη - Βαλένθια, από το Novasports 2.
Live αύριο ο δεύτερος τελικός Ολυμπιακός – ΑΕΚ
H σειρά των τελικών Ολυμπιακός – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ Γυναικών μεταφέρεται στο κλειστό του Ρέντη. Αύριο, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου στις 17:00 προβληθεί από το Novasports 7 ο δεύτερος τελικός ανάμεσα στις «ερυθρόλευκες» και τις «κιτρινόμαυρες». Η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 στις νίκες και ο Ολυμπιακός. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Ηλίας Παπαϊωάννου.
Η αποψινή «Δίκη»
Απόψε, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ με τον Κυριάκο Θωμαΐδη αποκαλύπτει το περιεχόμενο ένορκης μαρτυρικής κατάθεσης στον εισαγγελέα μέσα από μια συνέντευξη-σοκ: πώς έστηναν τα ματς, πως διάλεγαν διεφθαρμένους διαιτητές, πως κέρδιζαν στο παράνομο στοίχημα.
Flash sport media news
* Εγινε σήμερα η κλήρωση για τα play offs της Super League. Αναλυτικά το πρόγραμμα.
* Θυμάστε που έγραψε η στήλη για την υπηρεσία Google Glasses στην υπηρεσία της... Euroleague; Ιδού τα αποτελέσματα!
* Premier League έχει και αύριο, στις 21:45, Αρσεναλ - Γουέστ Χαμ σε περιγραφή Μιχάλη Τσόχου από το OTE Sport 3.
* Ο πρώτος, χρονικά, ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας διεξάγεται αύριο, Τρίτη 15/4 και μεταδίδεται live από το OTE Sport 1: Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα.
* Οι στοιχηματικές εφημερίδες της Παρασκευής θα κυκλοφορήσουν τούτη την εβδομάδα κανονικά αύριο, Μεγάλη Τρίτη, και εκτάκτως Μεγάλη Πέμπτη (αντί για Παρασκευή).
* Τα play offs της Volley League συνεχίζονται και αύριο, Μεγάλη Τρίτη: στις 17:30 Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΟ Κηφισιάς από το Novasports 4 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και στις 19:30 Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός από το Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη.
* Εμβόλιμη αγωνιστική έχει στο Torneo Final της Αργεντινή και τη Μεγάλη Τετάρτη στις 23:10 θα μεταδοθεί live το Εστουδιάντες – Ρίβερ Πλέιτ από το Novasports 3.
Media @ politics
@ Αποχώρησε προς ώρας από το E TV ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος που συνασπίζεται με την υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου για την περιφέρεια Αττικής.
@ Η Αθήνα της κρίσης ρωτάει τους υποψήφιους δημάρχους της, αύριο Μ. Τρίτη στις 00:15 στο MEGA και στην εκπομπή «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα. Και μεταφέρει τα ερωτήματά της στους υποψήφιους δημάρχους Γιώργο Καμίνη, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Άρη Σπηλιωτόπουλο και Νικήτα Κακλαμάνη.
@ Την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση υπέβαλε σήμερα ο Παντελής Καψής, ο οποίος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την "Ελιά" στις επικείμενες εκλογές.
@ Στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη , μετά συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, έστω και οριακά ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου για τον οποίο υπήρχαν έντονες αντιδράσεις, λόγω των παλιών καλών σχέσεών του με τον Γιώργο Παπανδρέου. Συνυποψήφιοί τους οι δημοσιογράφοι Νίκος Ξυδάκης («Καθημερινή») και Αλεξάνδρα Χρηστακάκη (ράδιο ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ).
@ Και επίσημα στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας οι Μανώλης Μαυρομμάτης, Γιώργος Κύρτσος, Μαρία Σπυράκη και Νατάσα Ράγιου.
@ Συνάντηση με εκπροσώπους της ΕΡΤ είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον ενωτικό αγώνα των εργαζομένων και «καταγγέλλει τις συνεχιζόμενες πραξικοπηματικές ενέργειες που υλοποιεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στο μόρφωμα της ΔΤ».
Παράνομη
Το δικαστήριο απεφάνθη πως η απεργία που κηρύχθηκε στον «Ελεύθερο Τύπο» για σήμερα είναι παράνομη, αλλά ο εκδότης Αλέξης Σκαναβής υποχρεώνεται να πληρώσει και το δώρο του Πάσχα... Τυπικός ο λόγος κρίνεται παράνομοι και τον που χρησιμοποιούν όλοι οι εργοδότες που προσφεύγουν δικαστικά εναντίον της ΕΣΗΕΑ.
Στα… πεταχτά
* Ενόψει Πάσχα οι δημοσιογράφοι οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν ως εξής: τη Μεγάλη Παρασκευή όλες, το Μεγάλο Σάββατο μόνο οι κυριακάτικες εκδόσεις, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα.
* Από απόψε Μεγάλη Δευτέρα ως και Μεγάλη Παρασκευή στις 22:45 και το Μεγάλο Σάββατο στις 22:15 θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 η μεγαλειώδης σειρά «THE BIBLE», ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel,
* Αύριο, 15/4 Απριλίου 2014, στις 23:40 στο STAR ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει την τέταρτη έρευνά του με θέμα «Ένας αρχαίος κόσμος για 3 ευρώ το κεφάλι».
* Το τρίτο live του "Τhe Voice" την Παρασκευή μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού: στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε το 43,2% και στο σύνολο του κοινού το 34,2%! Εστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περισσότεροι από 4.000.000 τηλεθεατές!
* Το 6ο Live του «Your Face Sounds Familiar» παρακολούθησαν περίπου 1.500.000 τηλεθεατές, ενώ έστω και για ένα λεπτό πέρασαν από τον ΑΝΤ1 περισσότεροι από 4.000.000. Στο σύνολο του κοινού η τηλεθέαση έφτασε το 39,2%.
* Κανάλι για σκύλους αγόρασε το Discovery, προκειμένου να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Απέκτησε μετοχικό μερίδιο στο τηλεοπτικό κανάλι DogTV, το οποίο βρίσκεται στον αέρα εδώ και δυο χρόνια, και στοχεύει στο να παρουσιάσει τη ζωή και τις ανάγκες των τετράποδων, πιστών φίλων του ανθρώπου.
Photomedia
Πολύ γέλιο χθες στον ΑΝΤ1, με το «Your Face Sounds Familiar». Η Ελευθερία Ελευθερίου βγήκε στη σκηνή ως Πάολα και τερμάτισε στη 2η θέση (22 βαθμοί) καθώς πρώτευσε ο Κώστας Δόξας αφού τα έδωσε… όλα ως Γωγώ Τσαμπά.
Παρελθόν, μετά την ΕΡΤ, αποτελεί και η... ιστορική επιγραφή στο πάνω μέρος του Ραδιομεγάρου. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι να τοποθετηθούν τα νέα λογότυπα.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα