ΘΡΥΛΟΣ FM ενόψει, «ζέσταμα» για Man Utd – ΟΣΦΠ!

ΘΡΥΛΟΣ FM ενόψει, «ζέσταμα» για Man Utd – ΟΣΦΠ!

bet365

Πότε βγαίνει στον... αέρα ο ραδιοφωνικός σταθμός ΘΡΥΛΟΣ 104 FM, σε ρυθμούς... «Ολντ Τράφορντ» για το Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός από αύριο τα αθλητικά κανάλια της Nova, αύριο το βιβλίο για τον «Ζοτς» με την «Goal News».
Ως το τέλος του μήνα αναμένονται να βγουν στον αέρα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM αλλά και ο ΘΡΥΛΟΣ 104 FM.
Οι εγκαταστάσεις των δύο ραδιοφωνικών σταθμών στα γραφεία όπου στεγάζεται η εφημερίδα «Παραπολτικά» ολοκληρώνονται οσονούπω ενώ σύντομα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες και για το ραδιόφωνο του Ολυμπιακού, για το οποίο η στήλη σας είχε ενημερώσει από τις 29 Δεκεμβρίου!
«Ζέσταμα» για Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός!
Σε ρυθμούς... «Ολντ Τράφορντ» για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός μπαίνουν από αύριο τα αθλητικά κανάλια της Nova. Από το Novasports.gr θα προβληθούν live οι συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες. Στις 16:00 θα προβληθεί από την Web TV του Novasports.gr η συνέντευξη Τύπου της Γιουνάιτεντ και στις 20:30 θα καλυφθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, στο πλαίσιο της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών», η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού.
Την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 20:30, στο pre game σε παρουσίαση των Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου καλεσμένοι θα είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θα βρθεί από το «Θέατρο των Ονείρων» θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας.
Τρίτη με «βασίλισσα» και... special One
Αύριο, Τρίτη 18 Μαρτίου στις 21:45 τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD θα καλύψουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σάλκε σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, με τη «βασίλισσα» να είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά έπειτα από το σαρωτικό 6-1 στην Γερμανία. Την ίδια ώρα τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα μεταδώσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition το παιχνίδι Τσέλσι – Γαλατασαράι σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από το 1-1 στην Κωνσταντινούπολη.
Αύριο το βιβλίο για τον «Ζοτς»
Με μια ακόμα ειδική έκδοση κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Goal News»: ένα βιβλίο 100 σελίδων για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ. Μετά το βιβλίο για την ΑΕΚ, την Εθνική και τον Ολυμπιακό, είναι η σειρά των «πράσινων» να προμηθευτούν την ειδική έκδοσοη της εφημερίδας. Το πώς ήρθε, το γιατί έφυγε, οι κόντρες του, οι φίλοι του, αλλά και ανέκδοτες ιστορίες για την ζωή του «Ζοτς» εντός κι εκτός γηπέδου.
Το Novasports Highlights έγινε... Novasports 24 HD
Από μεθαύριο, Τετάρτη 19 Μαρτίου τo κανάλι Novasports Highlights εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερο πρόγραμμα, αναβαθμίζεται σε High Definition και μετονομάζεται σε Novasports 24 HD. όλοι οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν, μέσα από την θέση 112 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova, ένα ακόμη αθλητικό κανάλι σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας, με ολοκληρωμένη, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
Το Novasports 24 HD έρχεται με ανανεωμένα γραφικά και on air look, και θα προβάλλει τα στιγμιότυπα από όλα τα πρωταθλήματα, αθλητικά δελτία ειδήσεων κάθε 30 λεπτά, συνεντεύξεις Τύπου, δηλώσεις πριν και μετά τους αγώνες, καθώς τα τελευταία νέα των μεγάλων διοργανώσεων. Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τα αποτελέσματα από τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων όλο το 24ωρο, ενώ κάθε βράδυ στις 21:00 θα προβάλλεται η εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιάννη Καραλή.
Στα… πεταχτά
* Η εταιρεία UNIQUE MEDIA A.E. του Δημήτρη Αργυρόπουλου και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου ανέλαβε να συνεχίσει την έκδοση του περιοδικού «ΓΥΝΑΙΚΑ», η οποία θα κυκλοφορήσει ξανά με την «Καθημερινή« την Κυριακή 27 Απριλίου και κάθε τρίτη Κυριακή του μήνα.
* Ο γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου ότι θα είναι ένας από τους πιο «ονομαστούς» υποψηφίους στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής.
*Απαγορευτικό έβγαλε το STAR στην επιθυμία της Ελεονώρας Μελέτη να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου, Βασίλη Μιχαλολιάκου.
* Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εναντίον Σταύρου Θεοδωράκη. Στο zougla.gr ο πρώτος αναρωτιέται γιατί η είδηση για «στημένες, όπως υποστηρίζει, συνεντεύξεις του Θεοδωράκη, στις φυλακές ανήλικων κρατουμένων στον Αυλώνα, «θάφτηκε» από τα περισσότερα ειδησεογραφικά sites και blogs.
* Αύριο, Τρίτη 18/3 στις 23:45 στον ALPHA οι «360 μοίρες» του ALPHA με τη Σοφία Παπαϊωάννου πραγματοποιούν δύο μεγάλες αποστολές εκτός ελληνικών συνόρων και καταγράφουν το κύμα «φυγής» Ελλήνων και ελληνικών επιχειρήσεων.
* Μια νέα ελληνική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της επιτυχημένης σεναριογράφου, Ρένας Ρίγγα αύριο στις 22:15. Πρόκειται για την κωμωδία «Καλές Δουλειές» στην οποία πρωταγωνιστούν οι Πέτρος Φιλιππίδης, η Ξυλά, Αμαλία Νίνου, Αιμιλία Δρίβα.
* Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Μάνος Αμελίδης, Διευθυντής της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και ιδρυτικό στέλεχος του ΕΔΟΕΑΠ.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα