Τούμπα, ματσάρες, F1 και… Λέχου

Τούμπα, ματσάρες, F1 και… Λέχου

bet365

Η μετάδοση του All Star Game του μπάσκετ, το TV πρόγραμμα της Super League, τα μεγάλα ντέρμπι στα αθλητικά κανάλια του OTE TV, «Traction» με Λέχου στον ΣΚΑΪ και … γεύση από Formula 1.
Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition το All Star Game του μπάσκετ που θα διεξαχθεί στα Χανιά. Η αφρόκρεμα της Basket League δίνει ραντεβού για μοναδικό θέαμα και τα κανάλια Novasports δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν. Στην περιγραφή θα είναι οι Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Παπαδογιάννης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νικήτας Αυγουλής.
Με σημείο αναφοράς την καθιερωμένη αναμέτρηση Greek Stars vs The Rest of the World των 24 κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει απ' την πόλη των Χανίων κάθε δευτερόλεπτο δράσης και συγκίνησης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, τον αγώνα των Νέων και τους διαγωνισμούς καρφωμάτων και τρίποντων.
Οι μεταδόσεις: το Σάββατο 8/3 Μαρτίου στις 16:00 το All Star Νέων και διαγωνισμός τρίποντων από το Novasports 1 και την Κυριακή 9/3 στις 16:00 το 21ο All Star Game "Greek Stars VS The Rest of the World" και διαγωνισμός τρίποντων και καρφωμάτων από το Novasports 3.
Οι μεταδόσεις της 28ης αγωνιστικής
Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και άλλοι σπουδαίοι αγώνες είναι στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Super League. Το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 15:00 θα καλυφθεί το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη κι ακολουθούν στις 17:15 Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου από το Novasports 1 και στις 19:30 Παναθηναϊκός - Άρης σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου από το Novasports 2.
Η δράση την Κυριακή 9/3, ξεκινάει στις 15:00 με την μετάδοση του αγώνα Ατρόμητος - Πανιώνιος από το Novasports 2 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ακολουθούν στις 17:15 τα ματς Απόλλων Σμύρνης - Πλατανιάς σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου από το Novasports 7, Λεβαδειακός - Παναιτωλικός σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου από το Novasports 4 και Πανθρακικός - Εργοτέλης σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη από το Novasports 2.
Στις 19:30 παίζουν ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Γαβαλά, Γιάννη Πάγκου και Γιώργου Αργυρόγλου από το Novasports 1. Η αυλαία της 28ης αγωνιστικής πέφτει την Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 19:30 με το παιχνίδι ΑΕΛ Καλλονής - Βέροια που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη.
Μεγάλα ντέρμπι και δράση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV
Κορυφαίοι αγώνες από ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πόλο και WRC, παίζουν και αυτή την εβδομάδα, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV.
Μόνο οι συνδρομητές του OTE TV θα απολαύσουν κορυφαίους αγώνες από Premier League, Serie A, La Liga και Bundesliga, καθώς και αμφίρροπες μονομαχίες της Football League. Επίσης, μπασκετικό υπερθέαμα από NBA, τα ντέρμπι των πρωταθλημάτων Ισπανίας, Ιταλίας και της Αδριατικής Λίγκα, θα μεταδοθούν ζωντανά και σε ποιότητα HD μόνο στα αθλητικά κανάλια OTE Sport.
Στο πρόγραμμα των ποδοσφαιρικών μεταδόσεων του OTE TV, κυριαρχούν τα ντέρμπι Τσέλσι-Τότεναμ (Σάββατο 8/3 19.15, OTE Sport 1HD), Νάπολι-Ρόμα (Κυριακή 9/3, 21.45, OTE Sport 1HD), Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν (Σάββατο 8/3 16.30, OTE Sport 2HD), Γιουβέντους-Φιορεντίνα (Κυριακή 9/3, 13.30, OTE Sport 1HD), Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε (Κυριακή 9/3, 20.00, OTE Sport 4), Γ. Μπ. Άλμπιον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σάββατο 8/3 14.45, OTE Sport 1HD), Ουντινέζε-Μίλαν (Σάββατο 8/3 19.00, OTE Sport 2HD), Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα (Σάββατο 8/3 17.00, OTE Sport 3HD), Φράιμπουργκ-Μπ. Ντόρτμουντ (Κυριακή 9/3, 16.30, OTE Sport 5), Βαλένθια-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Κυριακή 9/3 22.00, OTE Sport 3HD), Αννόβερο-Λεβερκούζεν (Σάββατο 8/3 16.30, OTE Sport 4).
Η καρδιά του ΝΒΑ χτυπάει στα αθλητικά κανάλια OTE Sport, με πλούσιο πρόγραμμα και σπουδαίες αναμετρήσεις όπως: Oklahoma City Thunder-Phoenix Suns (Παρασκευή 7 Μαρτίου, 04.00, OTE Sport 3HD), Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers (Σάββατο 8/3 03.30, OTE Sport 3HD), San Antonio Spurs-Orlando Magic (Κυριακή 9/3, 03.30, OTE Sport 3HD) και Chicago Bulls-Miami Heat (Κυριακή 9/3, 19.00, OTE Sport 3HD).
Στο τένις, το ενδιαφέρον των φαν του αθλήματος μεταφέρεται στην έναρξη της σειράς ATP World Tour Μasters 1000 που μεταδίδεται κατ’ αποκλειστικότητα από τον OTE TV, όπως και τα τουρνουά της σειράς ATP World Tour 500. Στις εγκαταστάσεις του Ίντιαν Γουέλς Τένις Σέντερ στην Καλιφόρνια, οι κορυφαίοι τενίστες της παγκόσμιας κατάταξης, Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα, Μπέρντιχ, Μάρεϊ, Ντελ Πότρο, Φέντερερ, Γκασκέ και Τσονγκά, έως και την Κυριακή 16 Μαρτίου, μάχονται για τον τίτλο, το χρηματικό έπαθλο και τους βαθμούς της ATP, ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια, μόνο στον OTE TV.
Καλεσμένος απόψε ο Τσέναμο
Ο Λουίτζι Τσέναμο θα είναι απόψε καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής για τον Ατρόμητο «Το Αστέρι του Ποδοσφαίρου» που θα ξεκινήσει, όπως κάθε Παρασκευή, live στις 21:00 από την τηλεόραση του ΕΧΤΡΑ 3. Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Παύλος Κατώνης θα δείξει και το πρώτο μέρος του ντοκιμαντέρ για τον Ατρόμητο «Μια πόλη, μια ομάδα, η ομάδα μου», παραγωγής Novasports.
«Traction» με Λέχου
O Κώστας Στεφανής, υποδέχεται την Κατερίνα Λέχου στο «Traction» αύριο, Σάββατο 8 Μαρτίου στις 15:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια έρχεται «διαβασμένη» και ενημερωμένη για τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα της αυτοκινητοβιομηχανίας, κάθεται στο κάθισμα του οδηγού και με χαρακτηριστική άνεση μιλάει για το τεχνολογικό θαύμα ονόματι Audi Q5 Hybrid Quattro Tiptronic. Ένα τεχνολογικό δημιούργημα που πάει παντού και που δεν λέει όχι σε οποιαδήποτε πρόκληση.
Γεύση από... Formula 1
Μεθαύριο, Κυριακή 9/3 η δημοσιογραφική ομάδα των μηχανοκίνητων σπορ του OTE TV, παρουσιάζει στην εκπομπή «Grand Prix» (15:00, OTE Sport 2HD) όλα τα τελευταία νέα και τις τεχνικές αλλαγές, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των παγκόσμιων πρωταθλημάτων της Formula 1 & του Moto GP. Τ
Νέα στοιχηματική εκπομπή στο ACTION 24
Πρεμιέρα κάνει αύριο στο ACTION 24 η στοιχηματική εκπομπή «Μπαλαντέρ». Κάθε Σάββατο 15:00 με 17:00 και κάθε Τρίτη 19:00 με 20:00 δίνουν… ραντεβού για συζήτηση περί στοιχήματος οι Πέτρος Δριτσάκος, Γιώργος Δήμητσας και Θανάσης Κελαντώνης.
Live Ρίβερ και Μπόκα
H 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Final της Αργεντινής έρχεται με σημαντικά παιχνίδια στα κανάλια Novasports. Την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 23:15 μέσα από το Novasports 4 μεταδίδεται ο αγώνας Ρίβερ Πλέιτ – Άρσεναλ Σαραντί 4 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και στις 02:30 (προς ξημερώματα Δευτέρας 10/3) από το Novasports 2 το παιχνίδι Ράσινγκ- Μπόκα Τζούνιορς σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου.
Πιλαφίδης για Διαμαντίδη
Πολύ πλούσια θα είναι και η σαββατιάτικη μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» στο ΑΡΤ με τον Τόλη Κοτζιά (14:30 – 15:30). Καλεσμένος είναι ο δημοσιογράφος της «SportDay» Μιχάλης Λεάνης. Μεταξύ άλλων θα προβληθούν ρεπορτάζ για τις μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. εκτενή πλάνα από όλα τα ματς της 20ης αγωνιστικής της Α1, συνέντευξη του Κώστα Πιλαφίδη για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο είχε παίκτη στη Καστοριά, πλάνα από τη μεγάλη νίκη της Παγκρατίου επί του Ψυχικού για το πρωτάθλημα της Α2 και απίστευτο ρετρό με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.
Ρομάνο και Μοχάμεντ
O Ντιέγκο Ρομάνο του Εργοτέλη και ο Μπεν Μοχάμεντ της Βέροιας είναι οι… προσκεκλημένοι της συνέντευξης της εβδομάδας από το site της Super League (superleaguegreece.net) και απαντούν στις ερωτήσεις των φιλάθλων
Στον ΠΣΑΤ εργαζόμενοι των sites
Η διοίκηση του ΠΣΑΤ έκανε πράξη μια βασική της δέσμευση: οι εργαζόμενοι των sites εγγράφονται πλέον μέλη του Συνδέσμου. Ηδη ανακοινώθηκαν οι πρώτες εγγραφές στο psat.gr. Απορίας άξιον αν ποτέ η παλιομοδίτικη ΕΣΗΕΑ παραδειγματιστεί...
Συνάμα με το νέο Καταστατικό του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (άρθρο 20), προβλέπεται στο Σύνδεσμο η λειτουργία Επιτροπής Αθλημάτων, στην οποία μετέχουν μέλη του Συνδέσμου εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν τούτου καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου, τα οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επιτροπή Αθλημάτων, να αποστείλουν πρόσκληση ενδιαφέροντος.
Ο Κορτώ μηνύει τον Βερύκιο
Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ ανακοίνωσε ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του Δήμου Βερύκιου για τα όσα είπε ο δημοσιογράφος σε ραδιοφωνική εκπομπή του σε βάρος του ίδιου του συγγραφέα αλλά και σε βάρος γενικά των ομοφυλόφιλων. Ο Βερύκιος έχει προβεί σε «δήλωση μετάνοιας», υποστηρίζοντας ότι «το ραδιοφωνικό σχόλιο μου για τον Αύγουστο Κορτώ, που τον γνωρίζω μόνο από το συγγραφικό του έργο, δεν είχε καμία πρόθεση να τον μειώσει ως άτομο ή ως gay».
Στα… πεταχτά
* Η Μαρία Νικόλτσιου και η Έφη Αλεβίζου, οι κυρίες της ενημέρωσης του ALPHA, είναι καλεσμένες αύριο, Σάββατο 8/3 στο «Μες στην καλή χαρά» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
* Έντονη ήταν η αντίδραση του Δ.Σ. της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γερμανού προέδρου Γιόακιμ Γκάουκ στην Αθήνα, διαμαρτυρόμενο για τον αποκλεισμό και την αντιμετώπιση που είχαν οι Έλληνες φωτογράφοι που πήγαν να καλύψουν το γεγονός.
* Πρεμιέρα κάνει από αύριο η Εύα Αντωνοπούλου στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο.
* Μεθαύριο, Κυριακή 9/3 κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 το «Your Face Sounds Familiar» σε παρουσίαση Μαρίας Μπεκατώρου. στην κριτική επιτροπή θα είναι οι Αλέξανδρος Ρήγας, Τάκης Ζαχαράτος, Μπέσσυ Μάλφα, Κατερίνα Γκαγκάκη και συμμετέχουν Βανέσα Αδαμοπούλου, Σοφία Βόσσου, Κώστας Δόξας, Ελευθερία Ελευθερίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Παντελής Καναράκης, Σοφία Κουρτίδου, Μπέττυ Μαγγίρα, Άρης Πλασκασοβίτης και Γιάννης Σαββιδάκης.
Στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος βρέθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης, Θανάσης Λάλας, για οφειλή ύψους 110.000 ευρώ που εκρεμμεί σε ιδιώτη. Ο δικαστικός επιμελητής παρέδωσε απόφαση πολιτικού δικαστηρίου έπειτα από αγωγή ιδιώτη στον κ. Λάλα και ζήτησε την αποπληρωμή του εν λόγω ποσού. Αναλυτικά εδώ.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα