Live η κλήρωση του EURO 2016, νέο αθλητικό φύλλο ενόψει

Νίκος Μποζιονέλος
Live η κλήρωση του EURO 2016, νέο αθλητικό φύλλο ενόψει

bet365

Ποιο κανάλι θα καλύψει την Κυριακή την κλήρωση των ομίλων για το EURO 2016. Εβδομαδιαία αθλητική εφημερίδα σχεδιάζει γνωστός εκδότης. Με Κούγια την άλλη Δευτέρα η «Δίκη»!
Θα έχει τηλεοπτική κάλυψη η κλήρωση των ομίλων για το EURO 2016! Η κλήρωση θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 23 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα μεταδοθεί live από το Eurosport και το Eurosport HD.
Η Ελλάδα βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ για την κλήρωση, μαζί με Ισπανία, η οποία αποτελεί και την κάτοχο του τίτλου, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ρωσία και Βοσνία Ερζεγοβίνη. Τα γκρουπ συγκροτήθηκαν με βάση τα αποτελέσματα του Μουντιάλ του 2010, του Euro 2012 και των προκριματικών του Μουντιάλ. Θυμηθείτε τα, εδώ.
Αθλητικό φύλλο ετοιμάζει ο Μάκης Κουρής
Την έκδοση εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας σχεδιάζει ο εκδότης της εφημερίδας «Το Παρόν», Μάκης Κουρής. Θα είναι ένα φύλλο που θα στηρίζεται στις αποκαλύψεις και το παρασκήνιο, στα πρότυπα της προαναφερθείσας κυριακάτικης εφημερίδας, ήτοι ένα αθλητικό «Παρόν».
Πανιώνιος – Μπιλμπάο αύριο στο Novasports 3
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova αύριο, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από το Novasports 3 τον αγώνα Πανιώνιος - Μπιλμπάο στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των «32» του Eurocup στο μπάσκετ. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νίκος Παπαδογιάννης, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Δημήτρης Ματίκας. Οι «κυανέρυθροι» στο κλειστό του Ελληνικού και μπροστά στους φιλάθλους τους, θα επιδιώξουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, προκειμένου να κλείσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο.
Με Κούγια την άλλη Δευτέρα η «Δίκη»!
Ο ποινικολόγος και πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας είναι ο προσκεκλημένος της τηλεοπτικής «Δίκης στον ΣΚΑΪ» την προσεχή Δευτέρα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας του σκανδάλου των στημένων αγώνων αποκαλύπτει άγνωστα στοιχεία διαφθοράς, καθώς ήδη έδωσε νέα κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η εκπομπή φέρνει στο φως το όνομα μεγάλης ομάδας με πλαστή ενημερότητα και έγγραφο που καταδεικνύει τη συνδιαλλαγή.
Άρης – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Φοίνικας Σύρου
Τα ντέρμπι της Volley League συνεχίζονται με στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 16:30 από το Novasports 3 τον αγώνα Άρης - Ολυμπιακός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και στις 20:00, επίσης από το Novasports 3, το παιχνίδι ΑΕΚ – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Volley League.
Flash sport media news
* Ο απόηχος του All Star Game, η εμπειρία του Αντετοκούνμπο και τα εγκώμια του Κέβιν Ντουράντ απόψε στο «Pick n roll» του OTE TV. Αναλυτικά εδώ.
* Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Αντώνης Βλοντάκης θα είναι οι παρουσιαστές και οι οικοδεσπότες του 21ου All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά, στις 8 και 9 Μαρτίου και θα μεταδοθεί από τη Nova. Αναλυτικά εδώ.
* «Παναθηναϊκός» ήταν η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου του ΣΚΑΪ σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το τι ομάδα υποστηρίζει.
* Για το αργεντίνικο Torneo Final από τη Nova θα μεταδοθούν προσεχώς την Παρασκευή (προς Σάββατο) στις 02:30 το Ατλέτικο Ραφαέλα - Μπόκα Τζούνιορς από το Novasports 2, το Σάββατο στις 22:00 το Λανούς – Βέλεζ Σάρσφιλντ από το Novasports 4 και την Κυριακή στις 23:15 το Μπόκα Τζούνιορς - Εστουντιάντες από το Novasports 4.
Παρελθόν ο Μαυρογιάννης
Παραιτήθηκε ο διευθυντής προγράμματος του ΣΚΑΪ Βαγγέλης Μαυρογιάννης αποτελεί παρελθόν αφού υπέβαλε την παραίτησή του. Αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό, μετά τις ανατροπές και τις αλλαγές των τελευταίων ημερών με αφορμή το προσεχές… κόψιμο των εκπομπών των Εύας Αντωνοπούλου και Χριστίνας Λαμπίρη και την αντικατάστασή τους από την Αννα Δρούζα.
Εν συντομία…
* Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη δολοφονική επίθεση εναντίον της συναδέλφου Διονυσίας Λάγιου στο Περιστέρι από ομάδα θρασύδειλων, πρωταγωνιστών σε ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών, οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.
* Αύριο, Τετάρτη 19/2 στις 19.00, στον Δήμο Κηφισιάς παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο για τη «Μηχανή του Χρόνου» οι Χρίστος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Πετρόπουλος, συμπτωματικά ανήμερα της μετάδοσης της πρώτης τηλεοπτικής «Μηχανής» πριν από δέκα χρόνια!
* Λίγες μόνο ημέρες πριν από την θεατρική τους πρεμιέρα στην έμμετρη «ηρωική κωμωδία» του Εντμόν Ροστάν «Συρανό ντε Μπερζεράκ», ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Σμαράγδα Καρύδη είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» με τον Λάμπη Ταγματάρχη και τη Μυρτώ Κοντοβά που θα προβληθεί αύριο στις 22:50 από το Novalifε.
* Αύριο, Τετάρτη 19/2 στις 00:00 ο Τάσος Τέλλογλου θα παρουσιάσει στο STAR την τρίτη έρευνά του με θέμα «Οι 113 τελευταίοι μεγάλοι πελάτες. Το ακριβό ρεύμα για τη βιομηχανία, οι απολύσεις από τα εργοστάσια και η ΔΕΗ».
* Επίσης αύριο στις 00:00, η πυξίδα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» του ALPHA οδηγεί τον Νίκο Μάνεση στην Έδεσσα. Η μικρή οθόνη γεμίζει με εικόνες της καθημερινότητας έτσι όπως τη βιώνουν οι πολίτες της Πέλλας.

Follow on Twitter: @nikbozo

 

Τελευταία Νέα