Και Εθνική και Dream Team από τον OTE TV

Νίκος Μποζιονέλος
Και Εθνική και Dream Team από τον OTE TV

bet365

Επίσημη ανακοίνωση κι από τον OTE TV για Mundobasket 2014 και Eurobasket 2015, πλήρης η επιβεβαίωση του gazzetta.gr. Και Dream Team στον ΟTE TV, τo KIMBO 2 στη Nova.

Πλήρης ήταν η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της στήλης από τις 15 Δεκεμβρίου αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση του Mundobasket 2014 και του Eurobasket 2015 από ΟΤΕ και ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύσαμε στις 14 Ιανουαρίου και σήμερα ήρθε η σειρά του ΟΤΕ:

«Τη μετάδοση όλων των αγώνων, μαζί με τις εμφανίσεις της Εθνικής μας ομάδας, εξασφάλισε ο OTE TV για τις κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ του πλανήτη, το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2014 της Ισπανίας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ 2015 της Ουκρανίας, που θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε ποιότητα high definition στα κανάλια OTE Sport. Η Εθνική θα αγωνιστεί στα παρκέ της Ισπανίας, και o ΟΤΕ TV θα είναι εκεί για να μεταφέρει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στα μεγαθήρια του παγκόσμιου μπάσκετ, συνεχίζοντας το δρόμο που χάραξε από το 2013, με τη μετάδοση των αγώνων του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου της στη Σεβίλλη, ώστε να αποφύγει την οικοδέσποινα Ισπανία, με τον όμιλο της οποίας θα διασταυρωθεί στη δεύτερη φάση, στη Μαδρίτη. Μεγάλοι αντίπαλοί της για την κορυφή, θα είναι η Αργεντινή και η Κροατία. Με την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε και τη συμμετοχή της στο Ευρωμπάσκετ της Ουκρανίας το 2015, το οποίο επίσης θα καλύψει ο OTE TV σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, μόνο για τους συνδρομητές του».
Ο Βασίλης Σκουντής, μαζί με την μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV, θα περιγράψουν τις μονομαχίες από τον εναρκτήριο έως και τον τελευταίο αγώνα στα παρκέ της Ισπανίας και της Ουκρανίας.
Το Mundobasket 2014 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ισπανίας από τις 30 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 24 ομάδων και περιλαμβάνει 76 αγώνες. Το Eurobasket 2015 θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ουκρανίας τον Σεπτέμβριο του 2015 με τη συμμετοχή 24 ομάδων και τη διεξαγωγή συνολικά 90 αγώνων.
Και Dream Team στον ΟTE TV
Ο ΟTE TV κράτησε σε αποκλειστικότητα τα δικαιώματα μετάδοσης όλων των αγώνων της Dream Team, της πανίσχυρης ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, πρωταθλήτριας κόσμου το 2010, κατά την προκριματική φάση. Μέσα από μοναδικές αναμεταδόσεις, ζωντανές συνδέσεις και ειδικές εκπομπές, οι λάτρεις του μπάσκετ θα ζήσουν στα κανάλια OTE Sport όλη την πορεία της Εθνικής Ελλάδας και στις δύο διοργανώσεις.
To KIMBO 2 στα κανάλια Novasports
Οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων συντονίζονται στο… ρινγκ των καναλιών Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε μαγνητοσκόπηση τη θεαματική διοργάνωση ΚΙΜΒΟ 2 την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 21:15 μέσα από το Novasports 3. Το KIMBO Superfights είναι μια επαγγελματική διοργάνωση αγώνων μαχητικών αθλημάτων παγκοσμίου επιπέδου και φιλοξενεί αγώνες των τεσσάρων αγωνιστικών στιλ του ring (kickboxing, πυγμαχία, Muay Thai και MMA). Οι μεταδόσεις είναι την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 21:15 στο Novasports 3, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 23:30 επίσης στο Novasports 3 και την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Novasports 4.
Live τα ΑΕΚ – Εθνικός και Παναχαϊκή – Φοίνικας
Το ντέρμπι ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η έξοδος του Φοίνικα Σύρου στη Πάτρα κόντρα στη Παναχαϊκή μαγνητίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports 1 τον αγώνα ΑΕΚ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη και τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 18:00 από το Novasports 3 το παιχνίδι Παναχαϊκή – Φοίνικας Σύρου σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου.
Flash sport media news
* Και ολλανδικό και βέλγικο ματς δείχνει το Σαββατοκύριακο η Nova. Το Σάββατο 8/2 στις 19:45 μεταδίδει το PSV Αϊντχόφεν - Τβέντε στο Novasports 3 και την Κυριακή 9/2 στις 15:30 το Σταντάρ Λιέγης - Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Novasports 4.
* Επαναρχίζει η Αργεντινή με δύο μεταδόσεις από τη Nova: την Κυριακή 9/2 στις 23:15 έχει Νιούελς - Μπόκα Τζούνιορς στο Νovasports 3 και ξημερώματα Δευτέρας στις 02:30 Ρίβερ Πλέιτ - Χιμνάσια στο Νovasports 2.
* Την Παρασκευή ξεκινά το πολωνικό τουρνουά του σνούκερ Gdynia Open με πολύωρες μεταδόσεις από το Eurosport.
* Τα Eurosport και Eurosport 2 θα μεταδώσει, από την προσεχή Παρασκευή 7/2, και τα φιλικά του διεθνούς τουρνουά Atlantic Cup όπου μετέχουν Κοπεγχάγη, Σλόβαν Λίμπερετς, Μπρέινταμπλικ και Μίντιλαντ.
Το θέμα είναι πλέον της Δίωξης…
Θύμα υποκλοπής αγνώστων στο διαδίκτυο φαίνεται πως έπεσε η δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 9,84 Αγγελική Διαβατοπούλου. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της από το Facebook έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και η δημοσιογράφος, αφού απενεργοποίησε και τους τρεις λογαριασμούς της, κινήθηκε νομικά και απευθύνθηκε και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, δεν έχουν βάσει αλήθειας οι φήμες ότι απολύθηκε από τον σταθμό.
Εν συντομία…
* Ελένη Μενεγάκη, λυπήσου μας! Γιατί; Εδώ η απάντηση…
* Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά των νομίμων εκπροσώπων της εταιρείας DBAS Εκδοτική, η οποία εκδίδει την εφημερίδα «Επενδυτής» ζητούν με καταγγελία τους στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, οι εργαζόμενοι της εφημερίδας.
* Αύριο, Πέμπτη 6/2 στις 23:45, η «Αυτοψία» του ALPHΑ καταγράφει σημαντικές μαρτυρίες για τις διαστάσεις που έχει λάβει στη χώρα μας το φαινόμενο των απαγωγών ενώ μιλά στον Αντώνη Σρόιτερ ένας από τους απαγωγείς του Περικλή Παναγόπουλου, ο Απόστολος Πετράκης.
* Ο Κίφερ Σάδερλαντ επιστρέφει ως Τζακ Μπάουερ στη συνέχεια της θρυλικής «24» που φέρει πλέον τον τίτλο «24: Live another day». Η σειρά έχει κλείσει για 12 επεισόδια μόνο, ωστόσο ανάλογα με την επιτυχία που θα έχει θα καθοριστεί το μέλλον της κα θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 5 Μαΐου.
* Το Euronews έκλεισε το 2013 με ένα ρεκόρ τηλεθέασης στο YouTube και, συγκεκριμένα, με 13,6 εκατομμύρια διαφορετικούς τηλεθεατές για τον μήνα Δεκέμβριο και ετήσιο ρυθμό αύξησης των τηλεθεατών του άνω του 160%. Το νέο αυτό ρεκόρ φέρνει το Euronews στην πρώτη θέση μεταξύ των ενημερωτικών μέσων στο YouTube παγκοσμίως.
Photomedia
Η πολυσυζητημένη εμφάνιση της Miley Cyrus με guest τη Madonna, στον αέρα του MTV Greece αύριο στις 20:00 το βράδυ. Η ταλαντούχα και πάντα προκλητική 21χρονη pop star, επέστρεψε μ’ ένα μοναδικό unplugged και έχοντας δίπλα της σε μια special guest εμφάνιση τη Madonna. Φυσικά και η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ένα από τα … πιο αξέχαστα MTV Unplugged.


Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα