Μενεγάκη, Μελέτη και… «Goal» εις διπλούν!

Νίκος Μποζιονέλος
Μενεγάκη, Μελέτη και… «Goal» εις διπλούν!

bet365

Θα βγαίνει και τις Κυριακές η σαββατιάτικη εκπομπή του ΣΚΑΪ «Goal χωρίς Σύνορα». Οι τηλεθεάσεις Ολυμπιακού στη ΔΤ, το μίνι της Κατερίνας Λέχου, η αποψινή εμφάνιση της Μενεγάκη και η Ελεονώρα στο «Dancing»!
Για μία ακόμη φορά μια αθλητική μετάδοση έφερε πολύ καλή τηλεθέαση στη Δημόσια Τηλεόραση. Το Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ προσέλκυσε την Παρασκευή 695.000 κόσμου με μέση τηλεθέαση 7% και μέσο μερίδιο 16%.
Τα αντίστοιχα νούμερα ήταν 9% και 22% στα νεανικά κοινά ενώ, επιμέρους, στο τελευταίο 20λεπτο η μετάδοση έκανε 11% και 26%! Κατιτίς παραπάνω από 1 εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για ένα λεπτό στη ΔΤ.
Αρκετά καλά τα πήγε την Κυριακή και το Ολυμπιακός – Κηφισιά, φτάνοντας 3% μέση τηλεθέαση στο τελευταίο 20λεπτο και 10% αντίστοιχο μερίδιο, με 200.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό.
«Goal χωρίς Σύνορα» και την Κυριακή!
Η σαββατιάτικη εκπομπή «Goal χωρίς Σύνορα» του ΣΚΑΪ θα προβάλλεται πλέον και τις Κυριακές! Από την προσεχή Κυριακή 12 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή η εκπομπή με παρουσιαστή τον Πάνο Βόγλη θα μεταδίδεται 12:00 με 13:00 με γκολ από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά και τη δράση στη Super League.
Αγώνες Κυπέλλων στον ΟΤΕ
Καρέ μεταδόσεων αύριο και μεθαύριο από τον ΟΤΕ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όλα από το OTE Sport 4. Αύριο, Τετάρτη 9/1 μεταδίδονται στις 17:30 το Αιγινιακός - Πανιώνιος σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Την Πέμπτη θα δείξει στις 17:30 το Ολυμπιακός Βόλου – Αστέρας Μαγούλας σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και στις 20:00 Ηρακλής - ΠΑΟΚ σε περιγραφή Τάσου Κολλίντζα.

Από απόψε όμως, ως και την Πέμπτη το βράδυ, έχει αγώνες Κυπέλλων και στην Ευρώπη. Για τους «16» του Copa del Rey (πρώτοι αγώνες) απόψε στις 23:00 παίζουν Βαλένθια - Ατλέτικο (OTE Sport 1), αύριο Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο (21:00, OTE Sport 1), Αλκορκόν – Εσπανιόλ (21:00, OTE Sport 3), Μπαρτσελόνα – Χετάφε (23:00, OTE Sport 1) και Σανταντάρ – Αλμερία (23:00, OTE Sport 3) και την Πέμπτη Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ (20:30, OTE Sport 2), Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (22:30, OTE Sport 1) και Ράγιο Βαγεκάνο – Λεβάντε (22:30, OTE Sport 3).
Αγώνες έχει και στην Ιταλία, για τους «16» του Coppa Italia: την Τετάρτη παίζουν στις 20:00 Φιορεντίνα – Κιέβο (OTE Sport 2) και την Πέμπτη στις 19:00 Ρόμα – Σαμπντόρια (OTE Sport 2) και στις 22:00 Ουντινέζε – Ιντερ (OTE Sport 2).
Τα ματς του Πανιώνιου στη Nova
Οι αγώνες του Πανιωνίου και στη β’ φάση των ομίλων του Eurocup θα είναι στη Nova. Και αύριο, Τετάρτη 7/1 στις 19:00 μεταδίδεται από το Novasports 3 το Πανιώνιος - Νίζνι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των «32». Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Νικήτας Αυγουλής, στο σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Δημήτρης Ματίκας.
ΟΦΗ, Αρης, Ατρόμητος και Απόλλων
«Μια πόλη. Μια ομάδα. Η ομάδα μου» ονομάζεται η σειρά ντοκιμαντέρ από τη Nova που προβάλλεται στο πλαίσιο της εκπομπής «Η Ώρα των Πρωταθλητών» από το Novasports 1. Το πρώτο επεισόδιο, χθες, ήταν αφιερωμένο στον ΟΦΗ και θα επαναπροβληθεί απόψε στις 20:30 (Novasports 1), την Πέμπτη στις 19:30 (Novasports 2) και το Σάββατο στις 14:30 (Novasports 2).
Οι επόμενες στάσεις του οδοιπορικού για τον Ιανουάριο θα είναι τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου ο Άρης, στις 20 Ιανουαρίου ο Ατρόμητος και στις 27/1 ο Απόλλων.
Καλλιτεχνικό πατινάζ στη ΔΤ
Η Δημόσια Τηλεόραση θα καλύψει και φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, την πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2014 και πρώτη μεγάλη δοκιμασία – μαζί με το Πρωτάθλημα των Τεσσάρων Ηπείρων – πριν από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας. Την περιγραφή των αγωνισμάτων θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας. Η τελετή έναρξης γίνεται την Τετάρτη 15/1 και το πρωτάθλημα κορυφώνεται την Κυριακή 19/1.
Flash sport media news
* Ολα δείχνουν ότι «παγώνει» οριστικά το θέμα της επανέκδοσης της εφημερίδας «Φίλαθλος».
* Με εκπομπές αλλά και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις αγώνων για την Α2 Χάντμπολ Ανδρών και την Α1 Μπάσκετ Γυναικών «γέμισε» το πρόγραμμα της Web TV του site sportshero.gr.
* Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπάγερν Μονάχου «Macedonia Greece» (bayernfans.gr) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια «ζωής» και θα θα πραγματοποιήσει μια σειρά αθλητικών και κοινωνικών εκδηλώσεων για τα μέλη του, τους φίλους της Μπάγερν και για όλους τους αγνούς φιλάθλους του ποδοσφαίρου.
* Αύριο, Τετάρτη 8/1 στις 20:00 το Novasports 2 μεταδίδει σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη, τον αγώνα Έγκερ - Ολυμπιακός για τη 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο LEN Champions League Πόλο Ανδρών.
* «Σισέ, η αιώνια επιστροφή», αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα στη Γαλλία «L’Equipe», με τον Τζιμπρίλ να αναφέρεται και στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά εδώ.

Είδα… την Κατερίνα Λέχου προσκεκλημένη της Ελένης Μενεγάκη.
Με τέτοιο μίνι, πάτε γυρεύοντας για βιντεάκι στο «ΟΛΑ».
Ακουσα… τον Γιάννη Πλούταρχο στο πρωινό του MEGA να διευκρινίζει ότι «κάθισα και έδωσα ένα παράδειγμα, δεν τοποθετήθηκα πολιτικά. Ξαφνικά με έβγαλαν χρυσαυγίτη; Εμένα βρήκαν να βγάλουν χρυσαυγίτη; Έκανα το σταυρό μου! Δεν είπα για καμία Χρυσή Αυγή, για κανένα κόμμα. Ήμαρτον ρε παιδιά».
Ευτυχώς που το διευκρινίσατε διότι σας έψαχνε ο Μπογδάνος.
Διάβασα… τις μαντινάδες Γιάννη Πρετεντέρη για ΣΥΡΙΖΑ και Κώστα Βαξεβάνη για Πρετεντέρη.
Πρέπει να καταλάβουνε οι Σαμαροβενιζέλοι ότι ετούτος ο λαός άλλο πια δεν τους θέλει.
Το tweet (@SiaKossioni): Το να ανακαλύπτεις κατόπιν εορτής ότι πρέπει να επανεξετάσεις ένα νόμο, δε συνιστά παραδοχή πλημμελούς άσκησης καθηκόντων; Λέω εγώ τώρα...
Τάδε έφη… Γιώργος Παπαδάκης στο πρωινό του ΑΝΤ1 (για το ατύχημα της Αγκελα Μέρκελ): «Εκείνη μπορεί να χτύπησε το κωλαράκι της αλλά είναι κάποιοι άλλοι που προσπαθούν να το ζεστάνουν και δεν μπορούν».
Media... police! (1)
Ο βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος εξερράγη χθες στο Facebook, εναντίον του δημοσιογράφου Δημήτρη Κανελλόπουλου (e-tetradio.gr και «Εφημερίδα των Συντακτών»). Η συνομιλία, δημόσια, εδώ. Πέρα από την αντιπαράθεση, δεν κοσμεί ένα μέλος του κοινοβουλίου να postάρει με τέτοιες εκφράσεις.
Media... police! (2)
Μόνο ο Γιώργος Τράγκας μπορεί να τα κάνει αυτά. Το πρωί ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Extra 3 μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής του στον REAL FM όμως υπήρξε επικοινωνία με τη διοίκηση του καναλιού και όλα πήρε πίσω την απόφασή του.

Στο «Νικ Ο’ Κλοκ» απόψε η Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη έχει χρόνια να παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη και θα το πράξει απόψε κάνοντας «ποδαρικό» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Νικ Ο’ Κλοκ» (22:45 στον Alpha. Η εκπομπή έχει ως τώρα φιλοξενήσει το… μισό κανάλι αλλά η Μενεγάκη αποτελεί «βαρύ» όνομα που θα βοηθήσει στις χαμηλές τηλεθεάσεις.
Διευθυντής ο Σίμος
Μέσα στις επόμενες μέρες θα εκπέμψει ο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM με φουλ πρόγραμμα από τη συχνότητα των 90,1 ενώ αργότερα θα ξεκινήσει και ο σταθμός για τον Ολυμπιακό (εδώ το πρόσφατο, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της στήλης).
Διευθυντής θα αναλάβει ο Νίκος Σίμος, πρώην πρόεδρος στην ΕΡΤ.
Ξεκινά ο 9ος κύκλος των «Criminal Minds»
Την Παρασκευή 10/1, με ένα άκρως συναρπαστικό ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει στο FOX (από Nova και ΟΤΕ) ο ένατος κύκλος της σειράς «Criminal Minds». Ο 9ος κύκλος θα προβάλλεται από το FOX, κάθε Παρασκευή στις 21:30. Η επιστροφή της Εμιλι Πρέντις (Πέιτζ Μπρούστερ) θα γίνει στο 14ο επεισόδιο του νέου κύκλου, που αποτελεί και το εορταστικό 200ο επεισόδιο!
Το «δεκάρι» της Στικούδη…
Οι τηλεθεατές για ακόμα μια Κυριακή έδωσαν σημαντικά ποσοστά στο χορευτικό show «Dancing with the Stars» του ΑΝΤ1: στο σύνολο του κοινού το 11ο live έφτασε το 34,1% με 1.350.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 έμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 31,2% και το κοινό 15-24 σημείωσε 39,8%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 15-24 να επιλέγουν το show χορού σε ποσοστό 48,2%. Την Κυριακή αποχώρησαν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Άννα Πολύζου ενώ η Κατερίνα Στικούδη έμαθε βαλς μέσα σε 24 ώρες και κέρδισε 34 βαθμούς και ένα δεκάρι.
…και η Ελεονώρα
Την προσεχή Κυριακή θα χορέψει στο «Dancing» η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είπε το «ναι» στην παραγωγή και πρόκειται να εμφανιστεί στο πλατό του λαμπερού show του ΑΝΤ1. Η ίδια αποκάλυψε (στην εκπομπή της στο STAR φυσικά) επίσης πως πρόκειται να παρουσιάσει μια εντυπωσιακή χορογραφία αργεντίνικου τάγκο.
Μεγαλύτερη διαφάνεια στα τηλεοπτικά τυχερά παίγνια
Ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για τον κώδικα με βάση τον οποίο θα διεξάγονται τα τυχερά παίγνια μέσω των ραδιοτηλεοπτικών και τηλεπικοινωνιακών Μέσων. Δεν είναι τα τυχερά παιχνίδια με την έννοια που είναι ευρέως γνωστή, δηλαδή παιχνίδια καζίνο ή στοίχημα. Είναι παιχνίδια που έχουν υποχρεωτικά μία η περισσότερες φάσεις πνευματικής ικανότητας των συμμετεχόντων και μόνο μία φάση κλήρωσης. Παράδειγμα ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι εκείνο που οι τηλεθεατές συμμετέχουν, μέσω αυξημένης χρέωσης SMS ή κλήσης, στην επίλυση γρίφων ή στην απάντηση ερωτήσεων, όπου, στη συνέχεια, όσοι επιτύχουν, συμμετέχουν σε κλήρωση για να αναδειχθεί εκείνος ή εκείνοι πού θα λάβουν τα δώρα.
Εν συντομία…
* Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η Δημόσια Τηλεόραση αναλαμβάνει από σήμερα και επίσημα καθήκοντα του Επίσημου Ραδιοτηλεοπτικού Παραγωγού (Host Broadcaster) της Ελληνικής Προεδρίας. Η ΔΤ θα αναλάβει τις σχετικές αρμοδιότητες, οι οποίες και θα εξειδικευτούν σε συμφωνία με το αρμόδιο για την υπογραφή των απαραίτητων συμβάσεων Γραφείο Ελληνικής Προεδρίας.
* ∆ύο απολύσεις από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ: ο οικονομικός ρεπόρτερ Ηλίας Σιακαντάρης και η ρεπόρτερ θεμάτων υγείας Μελίνα Τσέλιου ενημερώθηκαν πως απομακρύνονται.
* Ξεκινάει αποκλειστικά στον OTE TV o τρίτος, πολυαναμενόμενος κύκλος του «Sherlock» την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 21:00, στο κανάλι ΟΤΕ Cinema 1, αμέσως μετά τη Μεγάλη Βρετανία.
* Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για την «Ελευθεροτυπία» ο µέχρι πρότινος συνεκδότης της εφημερίδας Χάρης Οικονοµόπουλος.
* Για τον Μάρτιο προγραµµατίζεται η επανέκδοση της εφηµερίδας «Newsbomb» που έκλεισε, ως καθημερινό φύλλο, προ της Πρωτοχρονιάς. Και όχι απαραίτητα με τον ίδιο τίτλο. Το φύλλο θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο.
* Managing director στον Όμιλο ΑΝΤ1αναλαμβάνει ο Πίτερ Σμιθ, με κύριο αντικείμενο τις εξαγορές καναλιών στο εξωτερικό. Η ανακοίνωση του καναλιού αναμένεται στις επόμενες ώρες.
* Διπλή ήταν η ελληνική παρουσία στα 50 καλύτερα infographics της χρονιάς που πέρασε. Το γράφημα του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου της «Καθημερινής» και το γράφημα του Μάκη Θεοφιλόπουλου στην εφημερίδα «Τα Νέα» ήταν ανάμεσα στα καλύτερα του διεθνούς φήμης site visualoop.
* Αλλαξε ώρα η τηλεοπτική εκπομπή «Action Day» του Action 24. Η εκπομπή που παρουσιάζουν οι Βαγγέλης Γιακουμής και Γεωργία Σαδανά μεταδίδεται πλέον στις 17:30.

Follow on Twitter: @nikbozo
 

Τελευταία Νέα