Oι τελικοί του Nations League στο OPEN!

Gazzetta team
Oι τελικοί του Nations League στο OPEN!

bet365

Σήμερα η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπάει στην Πορτογαλία και η τηλεόραση του Open μας μεταφέρει τον παλμό και το θέαμα με δύο ζωντανές μεταδόσεις! Τον μικρό τελικό του Nations League, Ελβετία-Αγγλία, και βέβαια το σπουδαίο παιχνίδι που θα αναδείξει τον πρώτο πρωταθλητή της νέας διοργάνωσης, Πορτογαλία-Ολλανδία!

Το ποδοσφαιρικό θέαμα υψηλού επιπέδου συνεχίζεται στο Open, το οποίο τις τελευταίες ημέρες έχει μονοπωλήσει τις ποδοσφαιρικές μεταδόσεις στην ελεύθερη τηλεόραση. Ετσι, μετά τους ημιτελικούς του Nations League που μεταδόθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, το φιλικό Τουρκία-Ελλάδα, τον αγώνα Ελλάδα-Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2020 που μεταδόθηκε χθες το βράδυ (παρά την αρνητική εξέλιξη για την Εθνική ομάδα ήταν πρώτο πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια της μετάδοσης με μέσο όρο που ξεπέρασε το 23% τόσο στο σύνολο των τηλεθεατών όσο και στις ηλικίες 18-54) σήμερα είναι η ώρα των τελικών του Nations League!

Στις 21:45 η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει μπροστά στο διψασμένο για τον τίτλο κοινό της την Ολλανδία των πρωταθλητών Ευρώπης με τη Λίβερπουλ, Φαν Ντάικ και Βαϊνάλντουμ αλλά και των φοβερών παιδιών της νέας γενιάς του Αγιαξ που θαυμάσαμε στο φετινό Champions League. Το Open θα συνδεθεί αρκετά λεπτά πριν από τη σέντρα με το γήπεδο "Ντραγκάο" του Πόρτο και ο Πάνος Βόγλης θα περιγράψει τον μεγάλο τελικό, την απονομή και τον γύρο του θριάμβου από την ομάδα που θα κατακτήσει το Nations League!

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 16:00, η Ελβετία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί στο "Αφόνσο Ενρίκες" του Γκιμαράες. Παρά την απογοήτευση για τη χαμένη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό, οι δύο ομάδες θέλουν να ολοκληρώσουν με ψηλά το κεφάλι την επιτυχημένη παρουσία τους στο πρώτο Nations League και σε συνδυασμό με την έλλειψη σκοπιμότητας και άγχους που συνήθως υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια, αναμένεται να μας προσφέρουν επιθετικό ποδόσφαιρο με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γρηγόρης Ατρείδης και ο Γρηγόρης Ποζιός.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα