Η κάλυψη των ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League από την CosmoteTV

Gazzetta team
Η κάλυψη των ρεβάνς των ημιτελικών του Champions League από την CosmoteTV

bet365

Ζωντανά στην CosmoteTV θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της τα δυο τελευταία παιχνίδια των ημιτελικών του Champions League.

Ένα βήμα πριν τον τελικό του UEFA Champions League, η αγωνία κορυφώνεται αναφορικά με το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο στο Wanda Metropolitano της Μαδρίτης την 1η Ιουνίου και οι συνδρομητές της COSMOTE ΤV μπορούν να παρακολουθήσουν τον Άγιαξ με την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ με τη Μπαρτσελόνα να λύνουν τους «λογαριασμούς» τους στις ρεβάνς των ημιτελικών.

Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα καλύψει τους δυο κρίσμους αγώνες σε Άμστερνταμ και Λίβερπουλ. Πρώτο είναι το παιχνίδι του Άνφιλντ την Τρίτη (07/05), όπου οι «reds» του Γιούργκεν Κλοπ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι απέναντι σε αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι τηλεθεατές θα «μεταφερθούν» στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη σέντρα, μέσα από την εκπομπή "UEFA Champions League Show" με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασιλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο (20.30, COSMOTE SPORT 1HD). Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λίβερπουλ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα μεταφέρει τα τελευταία νέα που αφορούν στους αντιπάλους και τις ενδεκάδες, ενώ θα προβληθούν και βίντεο από το πρώτο παιχνίδι του Καμπ Νόου, καθώς και συνέντευξη του Φιλίπε Κουτίνιο, που υπήρξε παίκτης της Λίβερπουλ και τώρα θα προσπαθήσει να την αποκλείσει από τη συνέχεια.

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη (08/05) Άγιαξ και Τότεναμ θα διαγκωνιστούν με φόντο τον τελικό, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα από το 0-1 του πρώτου αγώνα (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα του αγώνα μέσα από το "UEFA Champions League Show" (20.30, COSMOTE SPORT 1HD), όπου θα προβληθούν και πλάνα από την παρακάμερα της COSMOTE TV στο Λίβερπουλ–Μπαρτσελόνα, ενώ θα γίνει και ανάλυση όσων έγιναν στο πρώτο ματς της Τότεναμ με τον Άγιαξ. Τέλος θα προβληθεί και συνέντευξη του άσου των Ολλανδών, Χακίμ Ζίγιες. Λίγο πριν τη σέντρα, ο Σωτήρης Κωσταβάρας που θα περιγράψει το ματς, θα αναλύσει τις ενδεκάδες των δύο ομάδων και θα μεταφέρει τα τελευταία νέα.

Αμέσως μετά τη λήξη των παιχνιδιών κάθε ημέρας, οι συνδρομητές θα παραμένουν συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 1HD, καθώς το "UEFA Champions League Show" θα επιστρέψει με εκτενή highlights, πλούσιο αποκλειστικό ρεπορτάζ, ψηφιακή ανάλυση και όλο τον απόηχο από τα social media.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα