O captain της εθνικής Ελλάδος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο Total Football!

Gazzetta team
O captain της εθνικής Ελλάδος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο Total Football!

bet365

Λίγες ώρες μετά το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ και λίγες μέρες πριν τα πρώτα ματς της εθνικής για τα προκριματικά του Euro, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος φιλοξενείται από τον Ντέμη Νικολαϊδη στο Τotal Football του ΟPEN!

Tο βράδυ της Κυριακή στις 23:00, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ δίνει το παρών στο στούντιο του Open όπου αναμένεται να πει ενδιαφέροντα πράγματα!

Εξι ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας στα European Qualifiers με στόχο την πρόκριση στο Euro 2020, η κολώνα της «γαλανόλευκης», που πρωταγωνιστεί στην Premier League με τη φανέλα της Αρσεναλ, φιλοξενείται στο Open για μία ζωντανή ποδοσφαιροκουβέντα για τη νέα πρόκληση της αγαπημένης των Ελλήνων φιλάθλων και όχι μόνo. Λίγες ημέρες μετά την παρουσία του ομοσπονδιακού προπονητή, Αγγελου Αναστασιάδη και του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Αγγελου Μπασινά, ένα ακόμη επίλεκτο στέλεχος της Εθνικής Ομάδας θα φιλοξενηθεί στο Open που, όπως είναι γνωστό, μετά από τα παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League θα μεταδώσει ζωντανά και όλους τους αγώνες της Ελλάδας στo δρόμο προς την τελική φάση του Euro 2020.

Μαζί με τον Κώστα Κατσουράνη, τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον Τάσο Κάκο σχολιάζουν και αναλύουν το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο, τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ που θα κρίνει πολλά για την 4η θέση, τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και την υπόλοιπη αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και όλο το αθλητικό τμήμα του Open παρουσιάζουν όλα τα γκολ της 25η αγωνιστικής, δηλώσεις από το ΟΑΚΑ, πλούσιο ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League και βέβαια πολλά γκολ από τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Δύο ώρες γεμάτες ποδόσφαιρο από τους πρωταγωνιστές του, αυτή την Κυριακή στις 23:00 στο Total Football του Open.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα