Το WWE επιστρέφει στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Το WWE επιστρέφει στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Το WWE επιστρέφει στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Στους ρυθμούς του WWE αρχίζει να κινείται ξανά η ελληνική τηλεόραση μετά την συμφωνία της εταιρείας με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο οποίος και θα ξεκινήσει την προβολή του show από το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας WWE και του σταθμού του Φαλήρου έγινε σήμερα Δευτέρα (11/2), ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή στους δέκτες των Ελλήνων τηλεθεατών των προγραμμάτων Raw και το Smackdown, τα οποία είχαν αφήσει την δική τους εποχή στην ελληνική τηλεόραση κατά το παρελθόν.

Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει μία δίωρη εκπομπή το μεσημέρι του Σαββάτου και άλλη μία εκπομπή ίσης διάρκειας το μεσημέρι της Κυριακής, με ελληνικό σχολιασμό.

Ο διευθυντής προγράμματα του ΣΚΑΪ, Λοϊζος Ξενόπουλος τόνισε : «To WWE είναι μία από τις μεγαλύτερες sports-entertainment εταιρείες στον πλανήτη με πιστούς οπαδούς κάθε ηλικίας και background. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό αυτές τις δύο κορυφαίες εκπομπές και περιμένουμε μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία με την οικογένεια του WWE».

«Ο ΣΚΑΪ μοιράζεται με εμάς το όραμα ψυχαγωγίας του κοινού» δήλωσε η co-president του WWE, Μισέλ Γουίλσον. «Αυτή η συνεργασία για την μετάδοση του Raw και του Smackdown, με τον ΣΚΑΪ, το κορυφαίο ελληνικό κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε ένα οικογενειακό προϊόν γεμάτο δράση στους οπαδούς μας σε ολόκληρη τη χώρα».

Best of internet