Με Κατσουράνη το UEFA Champions League Show στην Cosmote TV

Gazzetta team
Με Κατσουράνη το UEFA Champions League Show στην Cosmote TV

bet365

Το UEFA Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους, τους ημιτελικούς που θα αναδείξουν τις δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την κορυφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Τρίτη 24/4, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μεταφερθούν πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Άνφιλντ, μέσα από την εκπομπή “UEFA Champions League Show” με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο και καλεσμένο τον Κώστα Κατσουράνη (20.00, COSMOTE SPORT 1HD). Στην εκπομπή θα προβληθούν αφιερώματα για τις δύο ομάδες, ενώ ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λίβερπουλ, Χρήστος Σωτηρακόπουλος, θα μεταφέρει σε απευθείας σύνδεση όλο το κλίμα πριν τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό, αλλά και τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι Κλοπ και Ντι Φραντσέσκο. Στις 21.45, οι συνδρομητές παρακολουθούν την έναρξη του αγώνα, ενώ με το σφύριγμα της λήξης, παραμένουν στο COSMOTE SPORT 1HD για την εκτενή ανάλυση του ματς από τον Κώστα Κατσουράνη, τα καλύτερα στιγμιότυπα, το πλούσιο αποκλειστικό ρεπορτάζ από το "Άνφιλντ", αλλά και τον απόηχο από τα social media.

Την Τετάρτη 25/4, τα βλέμματα στρέφονται στη μάχη «γιγάντων» ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 25η φορά στην ιστορία τους. Από τις 20.00 η εκπομπή “UEFA Champions League Show” μέσω του απεσταλμένου της COSMOTE TV στο Μόναχο, Άλκη Τσαβδαρά, θα παρουσιάσει όλο το κλίμα και τις τελευταίες εξελίξεις πριν τη μεγάλη αναμέτρηση. Μέσα από την εκπομπή, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν βίντεο που κατέγραψε η παρακάμερα της COSMOTE TV στο "Άνφιλντ" , τις σημαντικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αλλά και συλλεκτικό βίντεο με όλα τα σημαντικά ματς που έχουν δώσει στο παρελθόν οι δύο "γίγαντες" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στις 21.45 οι συνδρομητές δε χάνουν την έναρξη του ματς, ενώ μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η εκπομπή “UEFA Champions League Show” επιστρέφει για την ανάλυση του αγώνα από τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη, τις σημαντικότερες φάσεις, το πλήρες ρεπορτάζ και τον απόηχο από τα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα