Η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Πέτρου Λινάρδου (pics)

Gazzetta team
Η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Πέτρου Λινάρδου (pics)

bet365

Στον κατάμεστο «Γαλαξία», παρουσία του Δημάρχου Νέας Σμύρνης Σταύρου Τζουλάκη και πολλών άλλων παραγόντων της πόλης, του αθλητισμού, των τεχνών και του Πανιωνίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Μαρτίου, η παρουσίαση του βιβλίου «Δημητρός Δάλλας» του δημοσιογράφου, συγγραφέα και επίτιμου Πέτρου Λινάρδου.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, του Πανιωνίου Γ. Σ. Σ. και των Εκδόσεων Μπαλτά/ εξ’Ανατολών.

Με θερμά λόγια, τόσο για το βιβλίο, όσο και για τον συγγραφέα Πέτρο Λινάρδο μίλησαν οι:

  • Βαγγέλης Χατζατουριάν, πρόεδρος Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης

  • Άρης Μισαηλίδης, πρόεδρος Πανιωνίου Γ. Σ. Σμύρνης

  • Γιώργος Αρχοντάκης, πρόεδρος Ενώσεως Σμυρναίων

  • Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου

  • Θοδωρής Μπελίτσος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας

  • Νίκος Λινάρδος, γιός του Πέτρου προπονητής μπάσκετ και πρώην αθλητής του Πανιωνίου

  • Τον συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο συγγραφέας του βιβλίου Πέτρος Λινάρδος, ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν και όσους μίλησαν για το βιβλίο, ενώ δέχθηκε και μία «έκπληξη» εκτός προγράμματος, που ήταν μία τιμητική πλακέτα που του απένειμαν οι οργανωμένοι φίλοι του Πανιωνίου «Πάνθηρες».

Το παρών στην εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Μπόμης έδωσαν: Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Σωτήρης Τριανταφύλλου, ο Α' Αντιπρόεδρος Φώντας Χήτας, ο Γενικός Γραμματέας Δήμος Μπουλούκος, ο Ταμίας Γιάννης Κορακής και τα μέλη του Δ. Σ. Φάνης Σκύφτας και Αγγελική Βύζικα.

Οι Αντιδήμαρχοι Νέας Σμύρνης Πολύδωρος Συρίγος και Στάθης Κούπας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Τσιάπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κλαίρη Δεληγιάννη, Ιωάννης Δημάκης, ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, ο πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελαρίδης, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου Βαγγέλης Σακελαρίδης, μέλη των διοικήσεων των ΓΣΣ, ΠΑΕ και ΚΑΕ Πανιώνιος και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΔΑΛΛΑΣ» – Ο πρωτομάστορας του Αθλητισμού της Μικράς Ασίας και της προσφυγικής Αναγέννησης του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης είναι ο τίτλος του νέου και δωδέκατου βιβλίου του Πέτρου Λινάρδου, δημοσιογράφου και Ιστορικού του Αθλητισμού, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μπαλτά/ εξ’Ανατολών.

Μέσα από τις 250 σελίδες του βιβλίου όπου καταγράφονται και αξιολογούνται τα πρωτοποριακά επιτεύγματα του κορυφαίου προέδρου του Πανιωνίου Γ.Σ. αναδύεται η επίδοση του ιστορικού συλλόγου στη Σμύρνη, επί τριάντα χρόνια και στη μεταπροσφυγική Αθήνα, ως σπουδαία εθνική, αθλητική, πολιτισμική και κοινωνική προσφορά.

 

Τελευταία Νέα