Eιδική έκδοση Plefsi free για το Ναυτικό Σαλόνι

Gazzetta team
Eιδική έκδοση Plefsi free για το Ναυτικό Σαλόνι

bet365

Με αφορμή το Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί 23-27 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση Plefsi free με στόχο να προβάλει δυναμικά τους συμμετέχοντες εκθέτες και τα προϊόντα τους, και φυσικά να υποστηρίξει τον θεσμό που είναι σημαντικός για την εξέλιξη του κλάδου.

Η ειδική έκδοση θα κυκλοφορήσει μία βδομάδα πριν το σαλόνι σε 15.000τεύχη, εκ των οποίων τα 10.000θα διανεμηθούν στις μεγάλες μαρίνες της Αττικής, σε νησιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ναυτιλιακού εξοπλισμού, σε κεντρικά ξενοδοχεία και καφετέριες της Αθήνας. Τα υπόλοιπα 5.000 φύλλα θα διανεμηθούν στους επισκέπτες της έκθεσης.

Το περιοδικό Plefsi έχει καθιερωθεί εδώ και 25 χρόνια στην αγορά του σκάφους και έχει ήδη κερδίσει μία ισχυρή θέση στο διαδίκτυο με την ηλεκτρονική του μορφή. Το 2013 μπήκε και στη κατηγορία του δωρεάν τύπου με την ίδια δυναμική γνωρίζοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που υπάρχουν λόγω στοχευμένης διανομής, της μεγάλης εμπορικής διείσδυσης και τις δυνατότητες που δίνει για δημιουργικές εφαρμογές σε επίπεδο creative media αλλά και άλλες προωθητικές ενέργειες.

 

Τελευταία Νέα