Με επιτυχία το 10ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς»

Gazzetta team
Με επιτυχία το 10ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς»

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, στο πλαίσιο του 10ου επετειακού Τουρνουά στη μνήμη Σταύρου Ρεπανά, με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης των προπαιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ.

Tην Παρασκευή 2 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα, με θέμα την αθλητική δημοσιογραφία και τον επηρεασμό της από τη μορφή του αείμνηστου συναδέλφου, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΜΘ. Στην ημερίδα συμμετείχαν ο πρόεδρος Επί Τιμή του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ, Μάκης Βοϊτσίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Γιώργος Λυσαρίδης και οι συνάδελφοι Άγγελος Μοσχούλας, Σωτήρης Θεολογίδης, Περικλής Στέλλας, Βασίλης Μάστορας, Αντώνης Ρεπανάς, και Νίκος Πετρουλάκης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε δημοσιογράφους και πρόσφυγες από τη Δομή Φιλοξενίας του Κιλκίς. Στη φιλική αυτή αναμέτρηση, οι πρόσφυγες κατέκτησαν τη νίκη με σκορ 4-2.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Πρίντεζης αναδειχθεί πρώτος σκόρερ (21+).

Το Σάββατο 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το 10ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς», στα γήπεδα της Μίκρας. Στον τελικό των προπαίδων, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης» επικράτησε της Ακαδημίας «Ντίνος Κούης» με σκορ 5-1.

Στη διάρκεια του τουρνουά, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον Μεγαλέξανδρο του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργο Κούδα, στον παράγοντα της ΕΠΣΜ, Δημήτρη Σίσκο, στον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και στον συνάδελφο και αθλητικό συντάκτη, Σταύρο Πετρακόπουλο για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης, τιμήθηκε ο Γιάννης Δέλκος για τη συμβολή του στην διεξαγωγή και καθιέρωση του τουρνουά «Σταύρος Ρεπανάς».

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για μια ακόμη χρονιά την Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλονίκης (ΕΣΗΕΜΘ), καθώς και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (ΕΠΣΜ) για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία.

 

Τελευταία Νέα