Μπαρτζώκας, Περπέρογλου και Ελονού, στο Pick & Roll

Gazzetta team
Μπαρτζώκας, Περπέρογλου και Ελονού, στο Pick & Roll

bet365

Πλούσια θεματολογία και πολλές συνεντεύξεις περιλαμβάνει και αυτή την εβδομάδα η εκπομπή Pick & Roll (Τρίτη 10/1, 20.00, COSMOTE SPORT 4HD), με τον Βασίλη Σκουντή, που θα έχει καλεσμένο στο στούντιο τον γενικό διευθυντή της Δόξας Λευκάδας, Γιάννη Δαμιανίδη.

Μεταξύ άλλων, θα παρακολουθήσουμε:

  • το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT, ο οποίος μιλά για τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τη σχέση του με τον Βασίλη Σπανούλη.

  • τον Στράτο Περπέρογλου να εξηγεί τις διαφορές του Μπαρτζώκα ως κόουτς του Ολυμπιακού και ως προπονητή της Μπαρτσελόνα.

  • την πρώτη συνέντευξη του Τσινεμέλε Ελονού, νέου αποκτήματος της ΑΕΚ. Ο γεννημένος στη Νιγηρία και κάτοχος αμερικανικής υπηκοότητας διηγείται το ταξίδι του στο μπάσκετ.

  • τον Πάολο Μορέτι, πρώην προπονητή της Βαρέζε και παίκτη του Περιστερίου να αποκαλύπτει ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας του.

  • τον Βασίλη Ξανθόπουλο να σχολιάζει τη διαδρομή που διαγράφει φέτος ο Άρης που περιλαμβάνει μεγάλους στόχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

  • τους Παναγιώτη Φασούλα και Δημήτρη Παπανικολάου να αποκαλύπτουν ποιος κατά τη γνώμη τους είναι κατάλληλος να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος.

  • τον Κώστα Μήτογλου να σχολιάζει σε live σύνδεση μέσω Skype, τα όσα ζει στο NCAA με το Ουέικ Φόρεστ, λίγες ημέρες μετά το ρεκόρ καριέρας που έκανε στο ματς με το LSU, όταν τελείωσε με 28 πόντους, μεταξύ άλλων με οκτώ τρίποντα.

Όπως κάθε εβδομάδα, ενημερωνόμαστε για όσα συμβαίνουν στο ΝΒΑ και τα τελευταία κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στη στήλη “Ρετρό Ιστορίες”, αυτή την εβδομάδα παρακολουθούμε την αναδρομή στην ζωή και την καριέρα του παλιού παίκτη των Καβαλίερς και των Χόρνετς, Μπόμπι Φιλς, 17 χρόνια μετά το θάνατό του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα