Νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι από τον ΣΚΑΪ

Gazzetta team
Νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι από τον ΣΚΑΪ
Με ανακοίνωση του ο σταθμός του Φαλήρου έκανε γνωστό πως το νέο ειδησεογραφικό κανάλι έρχεται από τις αρχές του 2017 και θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες

Στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ την περασμένη Δευτέρα, ο πρόεδρος του Ομίλου Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε για τη δημιουργία ενός καινούργιου ειδησεογραφικού σταθμού που θα μεταδίδει ενημερωτικές εκπομπές όλο το 24ωρο.

Σήμερα, με ανακοίνωσή του ο σταθμός του Φαλήρου το επιβεβαίωσε και μάλιστα πολύ πιο σύντομα από όσο το περιμέναμε καθώς το νέο κανάλι του ΣΚΑΙ θα εκπέμψει από τις αρχές του νέου έτους!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

To 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι του ΣΚΑΪ έρχεται από τις αρχές του νέου έτους.

Ο ΣΚΑΪ δυναμώνει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση με τη δημιουργία ενός ειδησεογραφικού καναλιού που θα εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο. Το πρόγραμμα του νέου σταθμού θα περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες επιτυχημένες ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων αλλά και νέες.
Όλες οι ζώνες του νέου καναλιού θα εκπέμπουν στο ρυθμό της ενημέρωσης. Το νέο 24ωρο ειδησεογραφικό κανάλι θα εκπέμπει μέσα από δορυφορικές και διαδικτυακές πλατφόρμες.