Τα πιο εντυπωσιακά κορμιά στον αθλητισμό (pics)

Αντωνία Σπανού
Τα πιο εντυπωσιακά κορμιά στον αθλητισμό (pics)

bet365

Με αφορμή το αφιέρωμα του ESPN για το σώμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, το gazzetta.gr μάζεψε ορισμένα από τα καλύτερα κορμιά του αθλητισμού και σας τα παρουσιάζει.

Όλοι το βλέπαμε, το ESPN το έκανε και επίσημο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει το ιδανικότερο σώμα στο ΝΒΑ. Ο Μάρκους Έλιοτ, ιδρυτής του P3 Applied Sports Science, ανέλυσε το σώμα του Έλληνα πόιντ φόργουορντ και έδωσε στην δημοσιότητα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το gazzetta.gr επέλεξε ορισμένα από τα καλύτερα σώματα στον αθλητισμό και σας τα παρουσιάζει.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ολόκληρο αφιέρωμα του έκανε το ESPN, δεν γινόταν να μείνει έξω από την κατηγορία για τα καλύτερα κορμιά στον αθλητισμό. Ο Αντετοκούνμπο τα χρόνια που βρίσκεται στην Αμερική, έχει εξελίξει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα του. Ο Γιάννης έχει αποκτήσει εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών, και μεγάλο ισχίο που του επιτρέπει να χαμηλώσει πιο εύκολα και να κινηθεί αρκετά πιο γρήγορα από αθλητές του ίδιου ύψους. Το ύψος του και η μυϊκή μάζα που έχει αποκτήσει ο «Greek Freak» τους τελευταίους 18 μήνες είναι εντυπωσιακή.

Κριστιάνο Ρονάλντο

Άλλος ένας αθλητής που το σώμα του είναι εντυπωσιακό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει απίστευτη φυσική κατάσταση. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης διατηρεί το σώμα του σε άριστα επίπεδα, με το λίπος να είναι κάτω από 10%. Τα αποτελέσματα είναι φανερά και για αυτό φροντίζει πολλές φορές ο Κριστιάνο!

Σέρχιο Ράμος

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Εκτός από τις σπουδαίες αθλητικές του ικανότητες, το στιλ του Ισπανού αμυντικού είναι εξαιρετικό, όπως και το σώμα του.

Ράφαελ Ναδάλ

Ο Ισπανός τενίστας πάντα πρόσεχε το σώμα του, για αυτό και κατά καιρούς έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες. Η τελευταία που έκανε για γνωστή εταιρεία ρούχων και εσωρούχων έδωσε στο κοινό ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν λατρεύει να έχει την προσοχή στραμμένη επάνω του για οποιονδήποτε λόγο. Το γεμάτο τατουάζ κορμί του, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο.

Ολιβιέ Ζιρού

Άλλος ένας παίκτης που το κορμί του και η εμφάνιση του συνδυάζεται με το ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο γυναικείο κοινό και φροντίζει να κρατάει το κορμί του πολύ καλή κατάσταση και να επιδεικνύει.

Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σε κατηγορία με ωραίους άντρες ή ωραία σώματα δεν γίνεται να λείπει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Από τους ομορφότερους άντρες που έχουν παίξει ποδόσφαιρο εντυπωσιάζει και με το σέξι κορμί του.

Ράσελ Γουέστμπρουκ

Ο παίκτης των Θάντερ εκτός από τα «μαγικά» που κάνει μέσα στο παρκέ, έχει να επιδείξει ένα πολύ καλό σώμα. Τον Αντετοκούνμπο μπορεί να μην τον φτάνει, αλλά και ο Γουέστμπρουκ φροντίζει πολύ το σώμα του.

Ιβάν Μιλκόβιτς

Το εντυπωσιακότερο σώμα του βόλεϊ και ένα από τα εντυπωσιακότερα στο αθλητισμό γενικότερα. Ο Σέρβος παίκτης τραβάει τα βλέμματα με το επιβλητικό κορμί του.

Γιούρκας Σεϊταρίδης

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Το σώμα του Γιουρκά Σεϊταρίδη δείχνει εντυπωσιακό.

Φρέντι Λιούνμπεργκ

Ο Σουηδός άσος, βρήκε την ευκαιρία να αναδείξει το κορμί του μέσα από την καμπάνια γνωστής εταιρείας εσωρούχων. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του Λιούνμπεργκ είχε καταφέρει να τραβήξει την προσοχή, ειδικά των γυναικών!

Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δείχνει να απολαμβάνει την προσοχή που κερδίζει με το καλογυμνασμένο του σώμα. Η αλλαγή που έχει τα τελευταία χρόνια, μέσα από την σκληρή γυμναστική, είναι φανερή και σε ακόμα μια περίπτωση άκρως εντυπωσιακή.

 

Τελευταία Νέα