«Συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρι με τον Πρίντεζη»

«Συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρι με τον Πρίντεζη»

Gazzetta team
«Συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρι με τον Πρίντεζη»
Η Βιβή Τσιάμη διαψεύδει τις φήμες περί χωρισμού της με τον Πρίντεζη

Τα λόγια που αποδίδει η «Real News» στην Τσιάμη είναι τα εξής:

-Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει:
«Είμαστε ζευγάρι με τον Γιώργο εδώ και 8 χρόνια και τα 4-5 από αυτά γράφουν πως περνάμε κρίση και χωρίζουμε έπειτα από έντονους καβγάδες. Σε όλα τα ζευγάρι υπάρχουν πού και πού μικρά προβλήματα ή κάποια γκρίζα σύννεφα, αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη, γιατί με αυτή όλα ξεπερνιούνται»

-Για τη σχέση της με τον Πρίντεζη:
«Συγκατοικούμε, κάναμε γιορτές μαζί και συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρια σε πείσμα όσων μας θέλουν να τραβάμε διαφορετικούς δρόμους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος, αλλά γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή να μας χωρίσουν. Ο Γιώργος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί! Με βλέπουν μόνη στο κλαμπ όπου εργάζομαι ή σε κάποια επίδειξη και βιάζονται να γράψουν για χωρισμό. Δεν σκέφτονται πως έχουμε διαφορετικά προγράμματα ή ότι δεν μας αρέσει να διατυμπανίζουμε τη σχέση μας».

-Για τον λόγο που δεν βάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media:
«Δεν ανήκουμε σε αυτούς που αρέσκονται να… ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες συχνά. Τις περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες μας ποιος τι έχεις τραβήξει; Δεν σκέφτηκαν πως έχω τραβήξει εγώ τον Γιώργο και εκείνος εμένα; Αποκλείουν ένα ζευγάρι να μη θέλει να… πουλάει τον έρωτά του και να δίνει τροφή σε έντυπα και εκπομπές; Πρέπει να κάνω αυτό που κάνουν πολλές από το χώρο της σόουμπιζ για να κλείσω τα στόματα αυτών που με θέλουν κάθε τόσο να χωρίζω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα