Ο Σάββας αλλάζει πάνες!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Σάββας αλλάζει πάνες!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα και καλή εβδομάδα όλη μέρα! Χαχα! Φτάσαμε στο τέλος του Σεπτεμβρίου κι αρχίζουμε να νιώθουμε το φθινόπωρο. Τα φύλλα κιτρινίζουν και πέφτουν, ο αέρα λυσσομανάει και ναι, η Λόλα διάβαζε Άρλεκιν το Σαββατοκύριακο.

Αυτό θα φταίει μάλλον και για τα όνειρα που έβλεπα και σκιάχτηκα. Φιλενάδα μου τι να σου πω και να το πιστέψεις; Τον Μαρινάκη έβλεπα και με κατατρέχει αυτή η σκέψη. Δεν έχει μπει και στον ονειροκρίτη για να καταλάβω την ερμηνεία. Όπως τις προάλλες που είδα καρχαρίες και έλεγε ξεκάθαρα πως κάποιος θέλει να με βλάψει. Θέλουν να βλάψουν τη Λόλα φιλενάδα μου!! Εσύ τι θα κάνεις γι’ αυτό; Θα κάθεσαι και θα κοιτάς σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που μετράνε τα άστρα του κουτιού; Δε βγάζει νόημα αυτό που είπα, αλλά ήθελα να το πω. Πάμε στα θέματά μας, για να μην σας καθυστερώ και να μην καθυστερώ κι εμένα που τόσες δουλειές με περιμένουν.

Η πρώτη εξομολόγηση…

Ξεκινάμε την εβδομάδα με ωραίο θέμα! Ξεκίνησαν και τα πρωινά στην τηλεόραση κι έτσι εμπλουτίζεται η ύλη μας. Εδώ θα μου πεις ξεκίνησαν τα μπουζούκια, τα πρωινά δε θα ξεκινήσουν; Η Αγγελική Ηλιάδη, λοιπόν, ήταν καλεσμένη σε ένα από αυτά ή για να ακριβολογώ μίλησε στην κάμερα και όχι στο στούντιο. Η γνωστή τραγουδίστρια δύο μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της, αναφέρθηκε στον μπέμπη και στη σχέση που έχει με τον μπαμπά του.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Ο μικρός έχει τη φυσιογνωμία του μπαμπά του, αλλά έχει πάρει και λίγα πράγματα από εμένα. Ο Σάββας είναι εκπληκτικός μπαμπάς. Τις πρώτες μέρες που εγώ ήμουν μέσα στο άγχος εκείνος ήταν χαλαρός λες και το είχε κάνει εκατό φορές. Να κάνει το μπανάκι του μωρού, να το αλλάξει...», είπε η Ηλιάδη και πολλά συγχαρητήρια θέλει να δώσει η Λόλα στον Γκέντζογλου, όπως και σε όλους τους μπαμπάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία.

Επόμενη ερώτηση ήταν φυσικά για τον γάμο… «Δεν μας αγχώνει η ιδέα του γάμου. Αν νιώσουμε ότι θέλουμε να το κάνουμε, θα το κάνουμε», απάντησε η τραγουδίστρια και περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον.

Η μοναξιά της Λίλη!

Συνεχίζουμε με την ημέρα της μητέρας και συζύγου και περνάμε στην Ιωάννα Λίλλη. Θα το γράφουμε και με ένα και με δύο «λ» πρώτον επειδή δεν ξέρουμε πως πραγματικά γράφεται και δεύτερον για να πιάσουμε το κοινό και σε Θεσσαλονίκη και σε Αθήνα. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε το περιοδικό «People» για την απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και για τον καιρό που μένει μόνη της στη συμπρωτεύουσα. «Πάντα όταν παίρνουμε αποφάσεις γίνεται οικογενειακό συμβούλιο. Ούτως η άλλως είχα εγκλιματιστεί σε ένα παρόμοιο περιβάλλον την εποχή που γνώρισα το Θοδωρή και ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής. Έλειπε συχνά σε αποστολές και έμενα μόνη στη Θεσσαλονίκη. Τώρα έχω κοντά μου και την καλύτερη συντροφιά, τα παιδιά μας, την Μαρία και τον Ιωάννη».

Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και οι αναφορές στο θέμα του χωρισμού και στην πρόσκληση που είχε κάνει προς τον σύζυγό της στην εκπομπή της. «Την εποχή εκείνη υπήρχε έντονη φημολογία ότι χωρίσαμε, ότι έφυγα από το σπίτι και άλλα τέτοια σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Θέλοντας, λοιπόν, να διακωμωδήσουμε την κατάσταση και χάριν αστεϊσμού έκανα τη συγκεκριμένη ερώτηση».

Αυτά από μένα σήμερα… Να είστε καλά, να απολαμβάνετε τη δροσιά και θα τα πούμε πάλι αύριο! Χαιρετίσματα στον συνταξιούχο μας, φιλενάδα μου!

 

Τελευταία Νέα