Παράταση στα μπάνια!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Παράταση στα μπάνια!

bet365

Καλή σχολική χρονιά να έχουμε! Με το καλό να αρχίσουν τα παιδιά στο σχολείο, με το καλό να έρθουν οι σχολικές γιορτές, με το καλό τα Χριστούγεννα, με το καλό να σταματήσουν και οι διαφημίσεις με την Κατερίνα Στανίση.

Η Λόλα ήρθε και είναι ορεξάτη. Και πεινασμένη και κουρασμένη, όμως αυτά είναι προσωπικά τα θέματα και δε θέλει τώρα να τα συζητήσει. Άρχισαν τα σχολεία, πρωί-πρωί ακούσαμε τον αγιασμό, ακούσαμε από μικροφώνου και έναν – υποθέτουμε – διευθυντή να γκρινιάζει προς τους μαθητές για την κατάσταση! Και μιλάμε για δημοτικό σχολείο, ούτε καν γυμνάσιο ή λύκειο. Ας είναι, οι ρόλοι είναι σε μεγάλη σύγχυση στον κόσμο. Όπως για παράδειγμα, εκεί που περίμενα τον καφέ μου στον «Γρηγόρη» που ακόμα περιμένω να γίνει χορηγός, και είχα δίπλα μου το παιδάκι οκτώ χρονών να ήταν, που παρήγγειλε φρέντο καπουντίνο ντεκαφεϊνέ! Και, πιστέψτε με, για εκείνον ήταν και όχι για τη μαμά του, τον μπαμπά του ή τη γιαγιά του. Λογικό, θα μου πείτε… Είχε ξυπνήσει από νωρίς ο άντρας και ήθελε τον καφέ του!

Ας μην πλατειάσουμε παραπάνω και με βαρεθείτε. Είδαμε και μουντομπάσκετ χθες, με την μεγάλη ήττα που γνώρισε η Ισπανία και βγήκαμε όλοι να το γιορτάσουμε. Αυτό που στην Ελλάδα, αντιπαθούμε ό,τι δεν μπορούμε να φτάσουμε, πρέπει να το κοιτάξουμε λιγάκι. Μεγάλη νίλα, δεν αντιλέγει κανείς, αλλά προς τι τέτοια χαρά; Κι όπως χθες χαρήκαμε για την Ισπανία, μεθαύριο θα χαρούμε αν χάσει η Σερβία και πάει λέγοντας… Εξάλλου, τέτοια έλλειψη αθλητικής παιδείας μόνο στη χώρα μας πρέπει να υπάρχει. Και πρώτοι και χειρότεροι είναι οι δημοσιογράφοι που οκτώ στις δέκα εκφράσεις που θα χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν οποιαδήποτε φάση είναι με ειρωνεία και μειωτικό τρόπο προς τον αντίπαλο.

Ευτυχώς, τουλάχιστον, είδα και τον Αργύρη Πεδουλάκη μετά και ηρέμησα από τα νεύρα μου. Φανταστική η σύνδεση που είχε ο ΑΝΤ1! Λες και ήταν σε κάποια βαλκανική, υποανάπτυκτη χώρα στα μέσα της δεκαετίας του ’80 έμοιαζε στο σκηνικό του Αργύρη, που φαινόταν να έχει κλειδωθεί στο μπάνιο για να μιλήσει με την ερωμένη του, κρυφά από την σύζυγό! Πω πω, πήρα φόρα και δεν σταματάω! Μάλλον θα καταλάβατε ότι από θέματα δεν υπάρχουν και πολλά. Ναι, ο Νίκος Οικονόμου και η Όλγα Λαφαζάνη συνεχίζουν τα μπάνια τους και προσπαθούν να αποφασίσουν αν θα εγκατασταθούν στη Λιβαδειά ή στην Αθήνα. Ναι, μπάνια κάνουν ακόμα και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς με την Αλέκα Καμηλά στη Θεσσαλονίκη. Ναι, προφανώς και δεν έχει πολύ ενδιαφέρον όλο αυτό…

Ναι, φεύγω κι εγώ τώρα! Ναι, ναι, μην ανησυχείτε θα τα πούμε αύριο!

 

Τελευταία Νέα