Επιστροφή με Μύκονο!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Επιστροφή με Μύκονο!

bet365

Για να ζεσταινόμαστε σιγά-σιγά… Φτάνει όσο δροσιστήκατε και λουστήκατε με τα παγάκια, η Λόλα επέστρεψε από τις διακοπές και είναι γεμάτη όρεξη. Όσο γεμάτη παγάκια ήταν η λεκάνη της μπουμπούς και της μπουμπούς που βρήκαν αφορμή να κάνουν κι ένα ντους!

Τι νέα αγαπημένοι μου αναγνώστες; Πώς νιώθετε που τώρα που το καλοκαίρι τελειώνει, μοιάζει να έχει μόλις αρχίσει και όταν τον Ιούνιο άρχιζε έμοιαζε να τελειώνει; Ζέστη πολύ, αλλά και πολύ μόδα βρε παιδιά τον τελευταίο καιρό. Διασκεδαστικό όσο και φιλανθρωπικό να ρίχνουμε κουβάδες με πάγο στο κεφάλι και χθες χαμός έγινε εδώ!

Το λάπτοπ προκαλούσε το ποντίκι, το ποντίκι προκάλεσε το γραφείο, έγιναν όλα μούσκεμα και η Λόλα δεν είχε πώς να δουλέψει. Τα έβαλα κάτω από τον ανεμιστήρα, στέγνωσαν και ήρθα να σας πω τα νέα. Συνήθεια, όμως, κι αυτή, ε; Εκεί που ένιωθες να έχεις ένα σύννεφο πάνω απ’ το κεφάλι σου, ξαφνικά νιώθεις να απειλείσαι από έναν κουβά! Σιγά-σιγά, πάντως, θα ξεθυμάνει και αυτό γιατί έρχεται φθινόπωρο, μετά χειμώνας και κάποια στιγμή τελειώνουν οι θαρραλέοι. Να φανταστείτε μέχρι και η Βικτώρια λούστηκε με τον κουβά με τα παγάκια. Και πρέπει να ήταν η μοναδική φορά που κρύωσαν τα παγάκια!!! Χαχαχαχαχα! Με όρεξη γύρισα από τις διακοπές και μετά τον εξαιρετικά σύντομο πρόλογο, ας δούμε λίγο και τα δικά μας.

Ο τελευταίος της Μυκόνου!

Φιλενάδα μου, που καλή σου ώρα όπου κι αν βρίσκεσαι, μάντεψε ποια ήταν η πρώτη δουλειά που έκανα μόλις αποφάσισα να γυρίσω στη δουλειά; Κανονικά θα ήταν να πάρω κι άλλη άδεια, όμως όχι δεν έκανα αυτό! Μπήκα στο mykonoslivetv.gr για να μάθω τα νέα του κόσμου. Τόσο καιρό που έλειψα, τους έχασα τους celebrity κι ένα κενό μέσα μου ομολογώ πως νιώθω. Έτρεξα, λοιπόν, να τους βρω ξανά με την ελπίδα ότι τίποτα δεν θα έχει αλλάξει. Και οποία έκπληξη… Τίποτα, όντως, δεν άλλαξε! Η Μύκονος μπορεί να ερήμωσε λιγάκι, αλλά όχι στο βαθμό που θα περίμενε κανείς. Όλο και κάποιος μένει πίσω για να θυμίζει πόσοι αθλητές πέρασαν από τα σοκάκια του νησιού όλο το καλοκαίρι.

Ο εκλεκτός μας για αυτή την πρώτη στήλη της νέας σεζόν είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο άσος της Βερόνα βρέθηκε για τα τελευταία του μπάνια, πριν ενσωματωθεί στην ομάδα του και όπως είθισται είχε εκλεκτό κόσμο γύρω του. Ο νεαρός μέσος πριν λίγες μέρες μίλησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον τον τελευταίο καιρό και διέψευσε ότι στην προηγούμενη επίσκεψή του στη Μύκονο ήταν μαζί με την κοπέλα του. Αντιθέτως, είχε μόλις χωρίσει και το παλικάρι είναι ελεύθερο και – αναλόγως τα γούστα – ωραίο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, μάλλον τα περισσότερα γούστα κλίνουν προς το ωραίο. Θα ρωτήσω να μου πουν τι πιστεύουν η μπουμπού και η μπουμπού, που έτσι για να ξέρετε είναι του ζεστού νερού.

Οι πρώτοι των μπουζουκιών!

Αλλάζουμε κλίμα, χώρο και ώρα… Από τις πρωινές βουτιές, στις βραδινές βόλτες και από τους τελευταίους που κάνουν ακόμα μπάνια σε εκείνους που πρώτοι-πρώτοι τρέχουν στα μπουζούκια. Κι εδώ που τα λέμε χωρίς καμία μομφή προς το αγαπητό ζευγάρι, ένα μικρό κάψιμο για να πηγαίνεις με τέτοια ζέστη στα μπουζούκια πρέπει να το έχεις. Δηλαδή, σκέψου το καταχείμωνο που πας και από την πολλή κάπνα ανυπομονείς να αναπνεύσεις ξανά καθαρό και δροσερό αέρα. Ε, να ‘ναι καλοκαίρι και να έχεις την ίδια αδημονία, μόνο που να βγαίνεις έξω και να έχει καύσωνα. Συγγνώμη, αλλά δεν αντέχεται.

Κι αφού κάναμε τον σχολιασμό μας, ας περάσουμε και στην είδηση. Ο Μπρούνο Τσιρίλο και η Έλενα Ασημακοπούλου απολαμβάνουν τον Αύγουστο στην Αθήνα, που μεταξύ μας μεγάλος μύθος είναι αυτός και θα τον αναλύσουμε μια άλλη στιγμή, και μέσα στις απολαύσεις τους συμπεριέλαβαν και τα μπουζούκια. Το προηγούμενο Σάββατο βρέθηκαν στο Frangelico, που τραγουδάνε ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Χρήστος Χολίδης και η Έλενα Χατζίδου. Ε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο για Σαββατόβραδο και καλύτερο τρόπο για να κλείσει η στήλη.

Και μην ξεχνιέστε, θα τα λέμε τώρα καθημερινά!

 

Τελευταία Νέα