Γεννητούρια στον Ολυμπιακό!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Γεννητούρια στον Ολυμπιακό!

bet365

Καλημέρα, καλημέρα… Νηστεία και προσευχή από σήμερα, που ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και επί της ουσίας οι περισσότεροι μετράτε αντίστροφα για να έρθει η στιγμή που θα το ρίξετε και πάλι στο φαγητό.

Η Λόλα, αντιθέτως, καθόλου τέτοια προδιάθεση έχει. Μακριά από αρνιά, κοκορέτσια και λοιπά λιπαρά εδέσματα που θα μας χαλάσουν τη δίαιτα. Φιλενάδα μου, είπα δίαιτα και σε θυμήθηκα. Τι κάνεις; Πώς είναι ο συνταξιούχος σου; Είχατε καμία τύχη με το Σάββατο του Λαζάρου ή θα περιμένετε τώρα την Κυριακή της Αναστάσεως??? Χαχαχαχα! Έξυπνο το αστείο μου, θα γελάει και η μπουμπού με τη μπουμπού που θα κάνουν Πάσχα αλλού γι’ αλλού! Πολύ στενάχωρη αυτή η ιστορία φιλενάδα μου, έχω και μερικές ακόμα που μου μαυρίζουν την καρδιά, αλλά δε θα σας τις πω τώρα, γιατί δε θέλω να μου στεναχωρηθείτε. Αντιθέτως, θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα με ευχάριστα νέα γιατί πρέπει να βρίσκουμε τρόπους να χαμογελάμε και να είμαστε καλά!

Μεγαλώνει η οικογένεια…

Σε ανύποπτη στιγμή είχε γράψει η Λόλα για τυχόν εγκυμοσύνη της Ολυμπίας Χοψονίδου. Δεν είναι, όμως, τελικά εκείνη που κυοφορεί και τα στοιχήματα για την κατάκτηση της ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό έχουν πέσει δραματικά. Που, παρεμπιπτόντως, να δω Μάκη Ψωμιάδη στο ΣΕΦ και τι στον κόσμο! Οι ερυθρόλευκοι, όμως, έχουν πάντα κάτι να περιμένουν και φέτος η Έριν Μπούσερ έχει πάρει τη σκυτάλη. Το νέο είχε φτάσει εδώ και καιρό στ’ αυτιά της Λόλας, αλλά δεν του έδωσε και πολύ σημασία. Ήταν, εξάλλου, από πηγή εμπιστοσύνης και δεν ήθελε να την εκθέσει.

Τώρα, όμως, που εκτέθηκε σε εφημερίδες δεν πειράζει να το γράψουμε κι εμείς. Ο Στράτος Περπέρογλου ετοιμάζεται να γίνει για τρίτη φορά πατέρας αφού η σύζυγός του και πρώην παίκτρια του Πανιωνίου είναι και πάλι έγκυος και, μάλιστα, σε προχωρημένη κατάσταση. Το ζευγάρι έχει, ήδη, μια κόρη την Άμπιγκεϊλ και έναν γιο τον, Νικόλα και με αγωνία περιμένουν το πέμπτο μέλος της οικογένειάς τους. Τώρα που τον φτάνει ο Στράτος το Βασίλη και η Έριν την Ολυμπία περιμένουμε την απάντηση από τον διεθνή πλέι μέικερ. Εκτός κι αν κάνει πάλι ότι δεν ακούει!!! Χαχαχαχα! Ωραίο αστείο ήταν αυτό…

Καλύτερα να σας αφήσω τώρα που είπα το πετυχημένο, γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να ξεστομίσω στο επόμενο… Καλή Μεγάλη Δευτέρα και ραντεβού αύριο!

 

Τελευταία Νέα