Ολυμπιακός Βόλου, Survivor και Survival! (pic & vid)

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ολυμπιακός Βόλου, Survivor και Survival! (pic & vid)

bet365

Μια φωτογραφία, δύο... τηλεοπτικά παιχνίδια επιβίωσης! Ντάνος, Οικονόμου και... guest από την ΕΠΣ Θεσσαλίας!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor είχε παρελθόν από το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή απλά Ντάνο, όπως έγινε γνωστός μέσα από το παιχνίδι και απέκτησε χιλιάδες... Ντανίτσες! Ένας παλιός συμπαίκτης του φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο στο επερχόμενο Survival Secrets, το παιχνίδι επιβίωσης που θα προβληθεί από το Epsilon.

Ο Βολιώτης μέσος Κώστας Οικονόμου ήταν αρχηγός στον τοπικό Ολυμπιακό και πρόσφατα πήρε μεταγραφή για τη Ρόδο (από την οποία αποδεσμεύτηκε), όντας μπαρουτοκαπνισμένος στην Γ' εθνική. Έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, της Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα, του Πιερικού, της Ζακύνθου και του Αιγινιακού. Τη φανέλα της Ρόδου είχε φορέσει επίσης και ο Ντάνος!

Οι δύο τίμιοι εργάτες των γηπέδων που πέρασαν λοιπόν από το χορτάρι στην... τηλεοπτική επιβίωση, έχουν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό Βόλου και το gazzetta.gr τους βρήκε σε κοινή φωτογραφία! Ο Κώστας Οικονόμου είναι ο τρίτος όρθιος από αριστερά και δίπλα του ο Ντάνος.

Στην ίδια ρετρό φωτογραφία πρώτος από αριστερά είναι ο Μίλτος Καλόγηρος, ο οποίος πλέον υπηρετεί το ποδόσφαιρο από το πόστο του Γ.Γ της ΕΠΣ Θεσσαλίας!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα