Η Margot Robbie θυμήθηκε πως γυρίστηκε η πιο sexy σκηνή από τον «Λύκο της Wall Street» (pics & vid)

Gazzetta team
Η Margot Robbie θυμήθηκε πως γυρίστηκε η πιο sexy σκηνή από τον «Λύκο της Wall Street» (pics & vid)
Η 28χρονη ηθοποιός γύρισε πίσω το χρόνο στα γυρίσματα της σκηνής που αποτελεί φαντασίωση για ένα μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού.

Στην ταινία ο «Λύκος της Wall Street» υπάρχουν αρκετές σκηνές που θα μπορούσαν να μπουν στην κατηγορία των all time classic, όμως υπάρχει μία που δικαίως έχει κερδίσει μία θέση στις ερωτικές φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού.

Μιλάμε για αυτή με την Margot Robbie και τον Leonardo Di Caprio στο παιδικό δωμάτιο...

Η 28χρονη πλέον ηθοποιός, σε μία πρόσφατη συνέντευξή της, θυμήθηκε πόσο δύσκολο ήταν το συγκεκριμένο γύρισμα, λέγοντας...

«Δεν σου περνάει από το μυαλό όταν βλέπεις την ταινία, αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν σε ένα μικρό δωμάτιο, με ένα συνεργείο 30 ατόμων, στο οποίο ήταν όλοι άνδρες.

Για 17 ώρες εγώ έκανα οτι έπαιζα με τον εαυτό μου. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που για να τα κάνεις πρέπει να θάψεις την αμηχανία και τον παραλογισμό πολύ βαθιά, προκειμένου να δεσμευτείς πλήρως σε αυτό που κάνεις».

Μάλιστα, με την συγκεκριμένη σκηνή η είχε περάσει οντισιόν για να πάρει τον ρόλο στην ταινία και μάλιστα είχε βγει εκτός σεναρίου. Αντί να φιλήσει τον Leonardo Di Caprio, τον χαστούκισε.

«Έλεγα στον εαυτό μου πως έχω 30 δευτερόλεπτα σε αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνω κάτι εντυπωσιακό τίποτα δεν θα γίνει. Είναι μία ευκαιρία ζωής, πάρ'την. Έτσι πήγα πολύ κοντά στο πρόσωπό του και σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να τον φιλήσω γιατί μπορεί να μην είχα άλλη ευκαιρία να κάνω κάτι τέτοιο στην ζωή μου. Ένα άλλο κομμάτι του εαυτού μου έλεγε να το κάνω και το έκανε. Ακολούθησε σιγή και παγωμάρα», είπε χαρακτηριστικά.

Δικαιώθηκε όμως, καθώς ο Μάρτιν Σκορτσέζε της έδωσε τον ρόλο.