Έξι χρόνια μετά, ο Μαϊκόν έχει ακόμα εφιάλτες... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έξι χρόνια μετά, ο Μαϊκόν έχει ακόμα εφιάλτες... (vid)

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι η αιτία που κάθε 20η Οκτώβρη, ο Μαϊκόν πετάγεται στον ύπνο του τρομαγμένος από τον εφιάλτη που είχε ζήσει το 2010, στο «Τζουσέπε Μεάτσα»...

Υπό άλλες συνθήκες, το θετικό αποτέλεσμα της Ίντερ σ' εκείνο το παιχνίδι με αντίπαλο την Τότεναμ, με τους Ιταλούς να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 4-3, θα μπορούσε να έχει σβήσει οποιαδήποτε ανάμνηση από τα όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο, πέραν βεβαίως από τα γκολ.

Αυτά θυμάται συνήθως ο κόσμος. Στους ποδοσφαιριστές μένει πάντοτε κάτι παραπάνω, αφού είναι εκείνοι που βιώνουν κάθε στιγμή της αναμέτρησης επί 90 λεπτά.

Αυτό το κάτι παραπάνω, προκαλεί τεράστιο τρόμο στον Μαϊκόν και κάθε 20η Οκτώβρη το όνομα «Γκάρεθ Μπέιλ», γίνεται για τον Βραζιλιάνο κάτι σαν... το λιβανιστήρι από το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει ο διάολος.

Ο Ουαλός νυν σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, στα 21 του χρόνια, πίσω στο 2010, είχε κάνει άνω – κάτω την Ίντερ, είχε πετύχει χατ-τρικ στο εκτός έδρας παιχνίδι, είχε κάνει... παπάδες και στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και ο Μαϊκόν θα πίστεψε πως εκείνα τα 90 λεπτά του αγώνα ήταν σχεδόν μια ολόκληρη ζωή, η οποία του... έσκαγε τη μια σφαλιάρα πίσω από την άλλη.

Να 'ναι καλά οι πρώην συμπαίκτες του που τουλάχιστον έγραψαν στην ταυτότητα του παιχνιδιού, το 4-3 υπέρ των «νερατζούρι»...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα