Σαν σήμερα: Ολυμπιακός - Βέρντερ Βρέμης 3-1 (pics & vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Σαν σήμερα: Ολυμπιακός - Βέρντερ Βρέμης 3-1 (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα το 2007, ο Ολυμπιακός νικάει 3-0 την Βέρντερ Βρέμης και παίρνει το εισιτήριο για τους «16 του Champions League!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπιλμπάο – Χιρόνα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Είναι η χρονιά που έρχονται τα πρώτα διπλά του Ολυμπιακού στο Champions League.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή, έχει νικήσει τη Βέρντερ στη Γερμανία, τη Λάτσιο στην Ρώμη και έχει φέρει ισοπαλία με την Ρεάλ στο Φάληρο.

Τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Γερμανούς στο «Καραϊσκάκης» και σε μια σούπερ παράσταση επικρατεί με 3-0 σφραγίζοντας θριαμβευτικά το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Champions League.

Το σκορ ανοίγει ο Στολτίδης μόλις στο 12',ο Koβάσεβιτς στο 70' βάζει την υπογραφή του και 4' αργότερα ο «Ιέρο», με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνει το τελικό 3-0. Τρομερή κι η συνεισφορά του Νικοπολίδη που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών», αποτρέποντας την ομάδα του Σάαφ να σκοράρει.

Ο Ολυμπιακός είναι στην επόμενη φάση όπου αντιμετώπισε την Τσέλσι Μπάλακ, Τσεχ, Ντρογκμπά, Μακελελέ, Μαλουντά, Καρβάλιο.

Μετά το 0-0 στο γήπεδό τους, χάνει στο Λονδίνο 3-0 και εκεί σβήνει το όνειρο στ' αστέρια.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Πάντος, Λεντέσμα, Πατσατζόγλου (24′ Μενδρινός), Στολτίδης, Γκαλέτι (85′ Νούνιες), Κοβάτσεβιτς (82′ Μήτρογλου), Λούα Λούα.

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Φριτς, Μπάουμαν (82′ Τόσιτς), Νάλντο, Πάσανεν, Γιένσεν, Βράνιες (58′ Χαντ), Μπορόβσκι, Ντιέγκο, Ρόζενμπεργκ, Σανόγκο (67′ Αλμέιδα).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα