Όταν ο Μπέκαμ έριξε τη... βόμβα της απόσυρσης (vids)

Gazzetta team
Όταν ο Μπέκαμ έριξε τη... βόμβα της απόσυρσης (vids)

bet365

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε τηλέφωνο τον Γκάρι Νέβιλ και του παραχώρησε συνέντευξη προκειμένου να κάνει γνωστό ότι αποφάσισε ν' αποσυρθεί...

Την 16η Μαΐου του 2013, στην ηλικία των 38 ετών, ο «Μπεκς», πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ολοκληρώνοντας την τρομερή καριέρα του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Έχοντας πανηγυρίσει πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, με 115 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, μια κατάκτηση Τσάμπιονς Λιγκ στον επικό τελικό του 1999 στη Βαρκελώνη και μια δημόσια εικόνα που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλου ποδοσφαιριστή, ο Βρετανός σούπερ σταρ αποφάσισε πως θα ήταν το καλύτερο για εκείνον ν' αποχωρήσει όσο βρισκόταν στο τοπ επίπεδο. Τόσο αγωνιστικά, όσο και... σωματικά.

«Η Παρί μου πρόσφερε την επέκταση του συμβολαίου για ακόμα έναν χρόνο, όμως αισθάνομαι ότι έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή για να σταματήσω» είχε πει στον Γκάρι Νέβιλ στην συνέντευξη που του παραχώρησε (διόλου τυχαίο που διάλεξε εκείνον...) ώστε ν' ανακοινώσει το τέλος.

«Τίποτα δεν μπορεί ν' αντικαταστήσει το ποδόσφαιρο και το συναίσθημα που σου προκαλεί το άθλημα όταν βρίσκεσαι στο γήπεδο. Είναι όμως ώρα να ξεκινήσω κάτι καινούριο και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με όσα έρχονται στη ζωή μου» ανέφερε τότε.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνίστηκε 394 φορές, πετυχαίνοντας 85 γκολ, στη θητεία του με τη μορφή δανεισμού στην Πρέστον έπαιξε σε 5 ματς, ενώ, τίμησε και τις φανέλες των Ρεάλ Μαδρίτης (115 ματς, 20 γκολ), Λ.Α. Γκάλαξι (118 παιχνίδια, 20 γκολ), Μίλαν (33 παιχνίδια, 2 γκολ) και Παρί Σεν Ζερμέν (11 παιχνίδια, 0 γκολ).

Ουδείς θα ξεχάσει το ασυγκράτητο κλάμα του στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, όταν είχε αρχίσει ν' αντιλαμβάνεται πως ο χρόνος της επαγγελματικής του καριέρας έφτανε στο τέλος της και ο Αντσελότι θα τον έκανε αλλαγή για να γνωρίσει την αποθέωση από το γαλλικό κοινό στην τελευταία του εμφάνιση ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής...

 

Τελευταία Νέα