Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Αυτό είναι το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα»

bet365

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της Liga Endesa τη Μανρέσα (2/10, 13:30) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το πρόβλημα των «μπλαουγκράνα» που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησαν όπως, πιθανότατα, περίμενε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, από τη στιγμή που η Γκραν Κανάρια... σόκαρε τους Καταλανούς στον τελικό του Supercopa.

Εν συνεχεία οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν την Καταλανική Λίγκα και πλέον στρέφονται στην αναμέτρηση με τη Μανρέσα (2/10, 13:30), εκεί όπου ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ράις, Ρίμπας, Ναβάρο και Κόπονεν.

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

«Είμαι αισιόδοξος, σκέφτομαι θετικά ωστόσο θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μπορούμε, για παράδειγμα, να παίζουμε καλά για 10' και στη συνέχεια δεν το κάνουμε! Πρέπει να έχουμε συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Θα έχουμε την ευκαιρία όταν είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη σεζόν, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να εκτιμήσουμε τους αντιπάλους μας που θα παλέψουν για τον τίτλο. Θα υπάρξουν πολλά ταξίδια, πολλά δύσκολα παιχνίδια κι, ενδεχομένως, τραυματισμοί επομένως δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα ξεκάθαρη εικόνα» τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της Liga Endesa.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα