Μπαρτζώκας: «Παίκτης-σύμβολο ο Διαμαντίδης!» (vid)

Μπαρτζώκας: «Παίκτης-σύμβολο ο Διαμαντίδης!» (vid)

«O Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε τα πάντα να μοιάζουν απλά», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που αποθέωσε τον πρώην αρχηγό του Παναθηναϊκού.

Μπαρτζώκας: «Παίκτης-σύμβολο ο Διαμαντίδης!» (vid)

Ο Έλληνας τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε εν όψει του τουρνουά «Diamonds Are Forever» (16-17/9) στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού Superfoods:

«Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τουρνουά. Αφενός διότι συμμετέχουν σ' αυτό ομάδες υψηλού επιπέδου και αφετέρου γιατί συνοδεύεται με την απόδοση φόρου τιμής στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πρόκειται για έναν παίκτη-σύμβολο για τον Παναθηναϊκό Superfoods και το ελληνικό μπάσκετ, που δικαίως θεωρείται θρύλος της Euroleague. Οι τίτλοι και οι προσωπικές του διακρίσεις δείχνουν το πόσο καλός παίκτης ήταν, αλλά λένε τη μισή αλήθεια, διότι δεν αποτυπώνουν αντίστοιχα το πόσο καλός συμπαίκτης ήταν. Άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες παίζουν, αλλά και οι φίλαθλοι παρακολουθούν το μπάσκετ. Οι έξτρα πάσες ή τα deflection για παράδειγμα εξισώθηκαν με ένα κάρφωμα, ή ένα τρίποντο, χάρις στον Διαμαντίδη. Και στο μπάσκετ ισχύει ότι το απλό είναι και το δύσκολο. Αυτό ήταν το μυστικό του. Έκανε τα πάντα να μοιάζουν απλά, για αυτό και ήταν ένας τόσο δύσκολος αντίπαλος».

Diamonds Are Forever - Δηλώσεις Γ. Μπαρτζώκα

Best of internet