Μπαρτζώκας: «Θέλουμε κάθε τίτλο»

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε κάθε τίτλο»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπαρτζώκας: «Θέλουμε κάθε τίτλο»

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως η Μπαρτσελόνα θέλει κάθε τίτλο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Supercopa.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εκπροσώπησε την Μπαρτσελόνα στην κλήρωση του Supercopa και αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία και στους τίτλους που στοχεύει.

Η κλήρωση έφερε την Ρεάλ αντίπαλο της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό...

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε, «Δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για κακή κλήρωση… Είναι ακόμα πολύ νωρίς για όλους μας. Σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για τη συμμετοχή μας στο Supercopa και ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στον ημιτελικό. Όχι μόνο επειδή έχουμε απέναντί μας τη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν είναι αυτό το κίνητρό μας. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι ότι πρέπει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

Εν συνεχεία ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε για τον Σέρχι Ροντρίγκεθ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, «Δεν μπορούμε να πούμε ότι η Ρεάλ αποδυναμώθηκε. Διαθέτει την εμπειρία, είναι η πρωταθλήτρια και σίγουρα θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Εμείς, από την πλευρά μας, προχωρήσαμε σε σημαντικές αλλαγές. Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είναι λογικό, προσαρμοζόμαστε μέρα με τη μέρα αφού θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν σε σχέση με πέρσι, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσθέσουμε τίτλους».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα