Δημητράκου: To όνειρο του WNBA έγινε πραγματικότητα! (pics & vids)

Δημητράκου: To όνειρο του WNBA έγινε πραγματικότητα! (pics & vids)

bet365

Η Ζωή Δημητράκου «έγραψε» την πρώτη συμμετοχή στο WNBA και το όνειρο της άλλης πλευράς του Ατλαντικού μόλις άρχισε για όμορφη φόργουορντ.

Η διεθνής παίκτρια των Ουάσινγκτον Μιστίκς πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στον «μαγικό» κόσμο και έγινε μόλις η 3η Ελληνίδα παίκτρια που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Ακολουθώντας την πετυχημένη πορεία των Κωστάκη και Μάλτση η Ζωή Δημητράκου έκανε εντυπωσιακή πορεία στην τουρκική Καϊζερί Κασκί που άνοιξε τον δρόμο για το WNBA και έκανε πραγματικότητα ένα μεγάλο όνειρο.

Τα νούμερα της στα ευρωπαϊκά παρκέ ζαλίζουν. Η πορεία της από την Καλαμαριά, όπου ξεκίνησε την καριέρα της μέχρι και την Τουρκία έχει γραφτεί με μοναδικές επιτυχίες και ο δρόμος δεν γινόταν να μην έχει προορισμό την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού όπου η Ζωή θα προσπαθήσει να γράψει την δική της ιστορία.

Η διεθνής φόργουρντ είναι κάτοχος και ενός μοναδικού ρεκόρ, ετκός των άλλων. Σε αγώνα μεταξύ Μεγάλου Αλεξάνδρου και Άρη Χολαργού το 2009 έγινε η πρώτη ευρωπαία και η μοναδική επαγγελματίας παίκτρια που κατάφερε να πετύχει quadruple – νταμπλ με 49 πόντους, 18 ριμπάουντ, 12 κλεψίματα και 10 ασίστ.

Την ιστορική αρχή στο WNBA έκανε η Αναστασία Κωστάκη το 2006, που φόρεσε την φανέλα των Χιούστον Κόμετς, έχοντας πολύ καλή πορεία, και την συνέχεια έδωσε η Εβίνα Μάλτση φορώντας την φανέλα των Κονέκτικατ Σαν, με την ομάδα να θέλει να συνεχίσει την συνεργασία τους και την Μάλτση να αναγκάζεται να επιστρέψει.

Την πορεία των δυο πετυχημένων παικτριών θέλει να συνεχίσει η Δημητράκου, όπου χθες το βράδυ έκανε το ντεμπούτο της με τα χρώματα των Μιστίκς.

Στο πρώτο αγώνα της χρονιάς η Δημητράκου δεν κατάφερε να αγωνιστεί, αλλά στον χθεσινό κόντρα στου Γουίνγκς πήρε τα πρώτα της λεπτά συμμετοχής.

Σε 4 λεπτά που αγωνίστηκε, μέτρησε 1 άστοχο δίποντο και 1 άστοχο τρίποντο προσπαθώντας να βρει τα πατήματα της με την συνέχεια να φαντάζει λαμπρή.

Πάντως λόγω των υποχρεώσεων της στο WNBA, η Ζωή Δημητράκου θα λείψει φέτος από τις ελληνικές παραλίες...

 

Τελευταία Νέα